Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 madem öyle ne 2 gündür millete alay konusu ediyorsun bu kadar inandığın sevdiğin şeyleri. dinini yaşayacaksan git yaşa. git abilerine sor papağan gibi ezberlediğim şeyleri yazdım alay ettiler benimle de.
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Cons said: allah demiş abi onu yok ayeti buraya sizin için koymuş dallama
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hahaha cidden ha o ayet mekkedeki putlara tapanlara karşılık için indi diye söylenir. bu kalkmış kafir diyo burdakilere. lan kafirin anlamını öğren öyle gel
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Buyse said: madem öyle ne 2 gündür millete alay konusu ediyorsun bu kadar inandığın sevdiğin şeyleri. dinini yaşayacaksan git yaşa. git abilerine sor papağan gibi ezberlediğim şeyleri yazdım alay ettiler benimle de. hacı ezberi falan yok c/p yapıyo hahaha
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bakın ben burada kimseye kafir demiyorum bu sözler benim değil kuranı kerimin ayetleri kafir kelimesi din hakkında gerceği hakikati gizleyen üstünü örten manalarına gelir. kafir kelimesi arapcada hakikatı örten gizleyen manasına gelir. mana itibari ile mal ,salak, dallama gibi kötü kelimelerle eşleşicek bir kelime değildir sadece inanmayanlara verilen genel bir isimdir hakaret değildir. Burada kimseye hakaret edilmedi bu kelime bir müslümana söylenirse çok ağır gelir baştan dediğim gibi benim burdaki yazdıklarım müslüman olupda gırgır için sırf muhabbet olsun diye burda bulunanlara degildir. Fakat baştan dediğim gibi din konusunda gırgır yapılmaz .
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 din konusunda gırgır yaptırmak istemiyorsan susacaksın.
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 İyi o zaman buyse hanım efendi veya bey efendi ben susacağim. sizde dandik tasarim gibi başlıklarla ve ALLAH'ı inkar eden ve hakaret eden yazılarla, benim ve tüm müslümanların inancına sataşmayın, bizide biz burdayız demek zorunda bırakmayın ,burada bilim yapıyorsanız sadece bilim yapın, ALLAH'ın ismine hakaret etmeyin madde var oldu deyin , evrelerini inceleyin ama ALLAH'ı karıştırmayın madem inanmıyorsunuz, inamadığınız hakkındada konuşmayın. Sizin fikirleriniz ve inancınız size , benim fikirlerim ve inancım bana.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 arkadaşım sen kendi dinine laf atılmasın şu bu diyosunda kalkıp papazlara suç atmayı biliyosun. ona ne dicez ?
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bana gay diyebilirsin. bak güzel kardeşim, iki gündür sana verilen cevaplara bir bak. seni ciddiye alan bir kişi var o da nilep geri kalan herkes seninle alay etmiş. demek ki sende bir sorun var. demek ki saçma sapan konusuyorsun. sen kimsin ki islamı savunuyorsun burada. kuş kadar beyninle kendinle ve dininle alay edilmesine sebep olduğunu farkedemiyorsun bir yanda c/p lerle ezberlediklerinle burada saçma sapan işler yapıyorsun. senin dinin sanaysa sana kalsın.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bide ah şuranın modu olsaydım sen büyülttükçe o allahları ben küçültürdüm inadına
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sakaryali said: İyi o zaman buyse hanım efendi veya bey efendi ben susacağim. sizde dandik tasarim gibi başlıklarla ve ALLAH'ı inkar eden ve hakaret eden yazılarla, benim ve tüm müslümanların inancına sataşmayın, bizide biz burdayız demek zorunda bırakmayın ,burada bilim yapıyorsanız sadece bilim yapın, ALLAH'ın ismine hakaret etmeyin madde var oldu deyin , evrelerini inceleyin ama ALLAH'ı karıştırmayın madem inanmıyorsunuz, inamadığınız hakkındada konuşmayın. Sizin fikirleriniz ve inancınız size , benim fikirlerim ve inancım bana. İyi de bilimin bulduğu bir sonuç senin inancınla çelişiyorsa ne yapalım? Haşa ALLAH birdir bu bilimadamları kafir diyip susalım mı?
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sakarlayı sen gerçek misin dostum
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sakaryali said: İyi o zaman buyse hanım efendi veya bey efendi ben susacağim. sizde dandik tasarim gibi başlıklarla ve ALLAH'ı inkar eden ve hakaret eden yazılarla, benim ve tüm müslümanların inancına sataşmayın, bizide biz burdayız demek zorunda bırakmayın ,burada bilim yapıyorsanız sadece bilim yapın, ALLAH'ın ismine hakaret etmeyin madde var oldu deyin , evrelerini inceleyin ama ALLAH'ı karıştırmayın madem inanmıyorsunuz, inamadığınız hakkındada konuşmayın. Sizin fikirleriniz ve inancınız size , benim fikirlerim ve inancım bana. e sen neden ınandığın hakkıdna konusuyosun o zaman. boyle bir talepte bulunamazsın. ınanmıyosa ınanmıyorum der, inkarda eder, yanlışta der sacmada der. istediğini söyler.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yeni başlık açmayayım dedim. sakaryalı vs troller muhattap olmayın benle cevap veremeyecem çünkü burdan ardeth vs gibi arkadaşlara sesleniyorum bana bir iki basit kitap önerebilir misiniz kardeşime (ekstradan küçük çocuk seviyesinde ki bir iki insanada önerebilirim) okutabileceğim evrimi basit bir şekilde anlatan bir iki bilimsel kitap istiyorum.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ahaha buyse barbarian rage açmış şuda arkada kalmasın Farinal said: yeni başlık açmayayım dedim. sakaryalı vs troller muhattap olmayın benle cevap veremeyecem çünkü burdan ardeth vs gibi arkadaşlara sesleniyorum bana bir iki basit kitap önerebilir misiniz kardeşime (ekstradan küçük çocuk seviyesinde ki bir iki insanada önerebilirim) okutabileceğim evrimi basit bir şekilde anlatan bir iki bilimsel kitap istiyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Abi tübitak kitapları var ya tübitak popüler bilim kitapları. Kitapçılarda oluyo genelde, onların arasında illa bulursun çok güzel şeyler var orda :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 AHAHAHAHA abi sakaryalı kimin troll hesabı? baya başarılı buldum en azından rolüne iyi hazırlanmış :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Eski kitapları hala çıkıyo diye hatırlıyorum ya. Geçen arkadaşım küçük kuzenine almıştı ordan hatırlıyorum :) Bence bi dene şansını ama tabi dincilerin eline geçti artık..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 BabacumMostors said: abi sakaryalı kimin troll hesabı? baya başarılı buldum en azından rolüne iyi hazırlanmış :) Maalesef gerçek birisi, troll falan deil yani.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Farinal said: bana bir iki basit kitap önerebilir misiniz kardeşime (ekstradan küçük çocuk seviyesinde ki bir iki insanada önerebilirim) okutabileceğim evrimi basit bir şekilde anlatan bir iki bilimsel kitap istiyorum. zorla evrim var allah yok gibi şeylermi öğreteceksin kardeşine yani. burdan bunumu anlayalım ?
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evrimin varlığı bir tanrının olmadığı anlamına gelmez.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ama allahin kendisi evrim yok diyor.
Öne çıkan mesajlar