Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dandik tasarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
madem öyle ne 2 gündür millete alay konusu ediyorsun bu kadar inandığın sevdiğin şeyleri. dinini yaşayacaksan git yaşa. git abilerine sor papağan gibi ezberlediğim şeyleri yazdım alay ettiler benimle de.
Mesaj tarihi:
Buyse said:

madem öyle ne 2 gündür millete alay konusu ediyorsun bu kadar inandığın sevdiğin şeyleri. dinini yaşayacaksan git yaşa. git abilerine sor papağan gibi ezberlediğim şeyleri yazdım alay ettiler benimle de.

hacı ezberi falan yok
c/p yapıyo hahaha
Mesaj tarihi:
Bakın ben burada kimseye kafir demiyorum bu sözler benim değil kuranı kerimin ayetleri kafir kelimesi din hakkında gerceği hakikati gizleyen üstünü örten manalarına gelir.

kafir kelimesi arapcada hakikatı örten gizleyen manasına gelir.
mana itibari ile mal ,salak, dallama gibi kötü kelimelerle eşleşicek bir kelime değildir sadece inanmayanlara verilen genel bir isimdir hakaret değildir. Burada kimseye hakaret edilmedi bu kelime bir müslümana söylenirse çok ağır gelir baştan dediğim gibi
benim burdaki yazdıklarım müslüman olupda gırgır için sırf muhabbet olsun diye burda bulunanlara degildir. Fakat baştan dediğim gibi din konusunda gırgır yapılmaz .
Mesaj tarihi:
İyi o zaman buyse hanım efendi veya bey efendi ben susacağim. sizde dandik tasarim gibi başlıklarla ve ALLAH'ı inkar eden ve hakaret eden yazılarla, benim ve tüm müslümanların inancına sataşmayın, bizide biz burdayız demek zorunda bırakmayın ,burada bilim yapıyorsanız sadece bilim yapın, ALLAH'ın ismine hakaret etmeyin madde var oldu deyin , evrelerini inceleyin ama ALLAH'ı karıştırmayın madem inanmıyorsunuz, inamadığınız hakkındada konuşmayın. Sizin fikirleriniz ve inancınız size , benim fikirlerim ve inancım bana.
Mesaj tarihi:
bana gay diyebilirsin.

bak güzel kardeşim, iki gündür sana verilen cevaplara bir bak. seni ciddiye alan bir kişi var o da nilep geri kalan herkes seninle alay etmiş. demek ki sende bir sorun var. demek ki saçma sapan konusuyorsun. sen kimsin ki islamı savunuyorsun burada. kuş kadar beyninle kendinle ve dininle alay edilmesine sebep olduğunu farkedemiyorsun bir yanda c/p lerle ezberlediklerinle burada saçma sapan işler yapıyorsun. senin dinin sanaysa sana kalsın.
Mesaj tarihi:
sakaryali said:

İyi o zaman buyse hanım efendi veya bey efendi ben susacağim. sizde dandik tasarim gibi başlıklarla ve ALLAH'ı inkar eden ve hakaret eden yazılarla, benim ve tüm müslümanların inancına sataşmayın, bizide biz burdayız demek zorunda bırakmayın ,burada bilim yapıyorsanız sadece bilim yapın, ALLAH'ın ismine hakaret etmeyin madde var oldu deyin , evrelerini inceleyin ama ALLAH'ı karıştırmayın madem inanmıyorsunuz, inamadığınız hakkındada konuşmayın. Sizin fikirleriniz ve inancınız size , benim fikirlerim ve inancım bana.

İyi de bilimin bulduğu bir sonuç senin inancınla çelişiyorsa ne yapalım? Haşa ALLAH birdir bu bilimadamları kafir diyip susalım mı?
Mesaj tarihi:
sakaryali said:

e sen neden ınandığın hakkıdna konusuyosun o zaman. boyle bir talepte bulunamazsın.

ınanmıyosa ınanmıyorum der, inkarda eder, yanlışta der sacmada der. istediğini söyler.
Mesaj tarihi:
yeni başlık açmayayım dedim. sakaryalı vs troller muhattap olmayın benle cevap veremeyecem çünkü burdan ardeth vs gibi arkadaşlara sesleniyorum bana bir iki basit kitap önerebilir misiniz kardeşime (ekstradan küçük çocuk seviyesinde ki bir iki insanada önerebilirim) okutabileceğim evrimi basit bir şekilde anlatan bir iki bilimsel kitap istiyorum.
Mesaj tarihi:
ahaha buyse barbarian rage açmış

şuda arkada kalmasın

Farinal said:

yeni başlık açmayayım dedim. sakaryalı vs troller muhattap olmayın benle cevap veremeyecem çünkü burdan ardeth vs gibi arkadaşlara sesleniyorum bana bir iki basit kitap önerebilir misiniz kardeşime (ekstradan küçük çocuk seviyesinde ki bir iki insanada önerebilirim) okutabileceğim evrimi basit bir şekilde anlatan bir iki bilimsel kitap istiyorum.
Mesaj tarihi:
Farinal said:

bana bir iki basit kitap önerebilir misiniz kardeşime (ekstradan küçük çocuk seviyesinde ki bir iki insanada önerebilirim) okutabileceğim evrimi basit bir şekilde anlatan bir iki bilimsel kitap istiyorum.

zorla evrim var allah yok gibi şeylermi öğreteceksin kardeşine yani.
burdan bunumu anlayalım ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...