Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sakaryali takdir ettim yalnız, 27 sayfadır bilmemne kendiliğinden olamaz demeye devam ediyorsun.
sakaryali Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Yani haşa her şey kendi kendine tesadüf eseri oldu öylemi bumu bilimsel olan ?
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yok insanlar demek istediğini anladı, yazmana gerek yok diyorum. son soruna verilebilecek cevapları da doksan defa yazdı türlü türlü şahıslar önceki sayfalarda.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sakaryali said: Yani haşa her şey kendi kendine tesadüf eseri oldu öylemi bumu bilimsel olan ? evet
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Leonrdo Da Vinci'nin o resimde imzası var, o resmin yapımında fırça ve boya kullanıldığı kanıtlanmış. Leonardo Da Vinci'nin yaşadığına dair de binlerce belge var. Bununla dünynın yaratımını karşılaştırmak komik :) Ha ayrıca hayat sadece 27 derece eğik olunca falan olmaz çeşit çeşit durumlarda hayat olabilir. Argümanlarınızı biraz geliştirip gelin bir anlam ifade etsin.. Tanrı'nın yokluğunu kanıtlayan bi yazı okumuştum. En azından dinlerde anlatılan tanrının yokluğunu kanıtlayan. Üşenmezsem bi ara yazarım buraya da
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Saeros said: sakaryali said: Yani haşa her şey kendi kendine tesadüf eseri oldu öylemi bumu bilimsel olan ? evet
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 evet bilimsel olarka, matematiksel olarak, herşeyin tesadüfen olması mümkün. Saerosda bunu solemiş orda.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tesaduf demeyelim, uygun kosullar altinda bazi olaylarin denk gelmesi sonucu diyelim.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tamam tesadüf işte, sonudna görünmez bir el utgun koşulları bir araya getirmiyo. uygun koşulların vuku bulmasıda tesadüf.
sakaryali Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Peki bu tesadüf kac yılda bir oluyor onu söyleyin bana sonsuzda % kac ihtimal ? yani kac milyon yılda bir oluyor ?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ihtimalden bahsediyoruz burda, 100 milyon yılda boyle birşeyin olma ihtimali 1.000.000.000.000.000.000/1 desek ne fark eder. olmuş olması önemli.
sakaryali Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 çok şey fark eder bu ihtimal baya sık tekrarlanır olmuş her dakika mukemmel bir şekilde bir çok insan dünyaya geliyor yani bu iş tesadüfü aşmış ortada farklı bir durum var bu olaylar tesadüf eseri olamaz çünkü bu kadar sık sık tekrarlanan bir tesadüf olmaz bunun adı olsa olsa iradedir her şey iradenin eseridir ortada bir irade var biz o na külli irade diyoruz.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sakaryalı yer çekimine inanıyor musun?
sakaryali Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 evet inanmasanda var zaten aynı ALLAH ın varlığı gibi ister inan ister inanma ALLAH var bu değişmez bir gercektir.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 evrim inanmasanda var zaten aynı yerçekiminin varlığı gibi ister inan ister inanma EVRİM var bu değişmez bir gercektir.
sakaryali Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 evrimin varlığı çürütüldü bir teoriydi olmadıgı ortaya çıktı bulunan fosiller bunun kanıtıdır evrim yok yüzyıllar önceki horoz bu günkü horozla aynı, binlerce yıl önceki insan bugünkü insanla aynı fark sadece boyu ve kilosu ama şekil hep aynı evrim yok.eger bu evrim var ise bugün devam etmesi lazım ama böyle bir şey yok hiç bir varlık başka bir varlığa dönüşmüyor en azından insan aynı insan ,horoz aynı horoz,tavuk aynı tavuk hakeza örnekler çogaltılabilir.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 benim inandığım dine göre evrim birdir ve tektir olum neyi çürütüyon?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 her sanıye binlerce "mükemmel" insanın "var olması"nın tesadüfle ilgili olmadığı soyledı daha önce sana, hangi sistemle bir insanın tanımlandığı nasıl proteinleri bir doğru şekilde bir araya geldiğini hücrelerin neye gore dizildiği acıklandı bu konuda daha önce sana. Ceviriyosun konuyu. dendiki, ilk proteinlerin bir araya gelmesei tesadüf. Fosillerin kanıtladığı birşey varsa oda mükememl tasarlanmış dünyada mükemmel tasarlanmiş binlerce hatta belki milyonlarca türün pek mükemmel bir şekilde soyunun tükenmesidir. Pak acıktırkı ulu allah bizim için yarattı hayvanlar aleminin ceşitlerini, biz daha dunyaya gelmeden önce ortadan kaldırmamıştır. değilmi?
sakaryali Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bilim adamları çürüttü ben değil. Allah dünyayı insana hazır hale getirdikten sonra insanı dünyaya göndermiş olamazmı ?
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 olm ben bilim ilim felan bilmem, benim dinim söylüyor bunu.
sakaryali Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hani bilimsel olarak konuşuyorduk ne oldu bilimi neden terk ettin? yok yok bilimsel gerceği görünce bilim ALLAH'ın varlığını dogrulayınca bilimide terk ettiniz az önce proteinlerden bahsediyordunuz ,tesadüfen var oluş tan bahsediyordunuz, olasılıklardan bahsediyordunuz ne oldu sizin inandığınız bilime ?dinim söylüyor diyorsun dinin ne?
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ben anlamam lan bilimden. benim dinime göre böyle, allah yok, evrim var.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 neden tanrı dunyayı hazır etmek için kendi yarattığı türleri yok etsinki? "yok lan yuanlış oldu bu iş, bu dinozorlar yerki benım ademi.." mi dedi?
sakaryali Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Şu dininin ismi ne bir söyle bakalım ?
Öne çıkan mesajlar