Aiko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 orta halli bir laptopum var, 2 kişinin oynayabileceği oyunlar arıyorum. şu an için usm98 i bulduk onun dışında worms var.. başla aklıma oyun gelmiyor ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 elbette heroes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ben dicektim lan. Heroes oyna worms oyna. Sonra yine heroes oyna. FM oyna ? Yok oynama. Kuzenim yanımda öyle dedi de fm ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 worms tarzı olmasın baydım ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Strateji seviyorsanız hot seat civilization deneyin, artık bilgisayar hangisini kaldırırsa. Onun dışında eski bir platform oyunu olan Jazz Jack Rabbit 2'nin split screen'i zevklidir. Grafikleri de göz bozacak kadar kötü değil hala. Gerçi laptop klavyesinden iki kişi oynanır mı bilemem. Tabii NBA gibi spor oyunları olabilir ama klavye dışında bir tane de controller lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 yok mu başka oyun ya bildiğiniz. ninja turtles i bulduk bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Tek makinede iki kisimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?35,4130250,4130357#msg-4130357 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 DareJedi said: Tek makinede iki kisimi? yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Overlord II splitscreen oynaniyor sanirim. Cok fantastik ozelliklerde istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Abi nasıl yazılmamış ? Efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar