Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bu medyumlarda hep geçmişteki ünlü veya önemli kişileri mi bulur birader. Biri de çıkıp sen eskiden evsiz barksız ayyaşın tekiydin, karını kızını dövermişsin hatta o yüzden halk seni linç etmiş ve etlerini de böceklere yedirmişler demez :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: LostWorld, 07 Haziran 2004 04:42 tarihinde demiş ki: Merhabalar bu dusunce , konuyu yazmadan evel 15 dakika evel aklima gelmis bulunmaktadir anIlarimi anlatmak istiyorum... Annemin anlattigina göre yaziyorum Baban , Ben , Annanen ve Yigenim avrupa yakasinda (bir yer bilgim yok) medyum'a gittik ve babani medyum uyuttu daha sonra uyudukdan sonra baban eski yasamina dondu ve anlatmaya basladi gercek yasam yasiyor gibi anlatiyor mIsIr devrinde atin ustunde savasiyor (vb. tam olarak hatirlamiyorum aklimda kalan) ve medyum parmagini tiklattikdan sonra babam uyaniyor ve hic birsey haberi yok nerde oldugunu bile bilmiyor (vs) daha sonra eve donerken bogaz koprusunden gecmek zorunda kaliyor tabiki orada bir deli bagiriyor vs.vs. davranislar sergiliyor ve ailem delinin yaninda geciyor (araba ile) deli'nin elinde bir sopar var (odun gibi düsünün) bu sopa ile araba'nin on camina vuruyor ve patliyor arabada bulunan aile fertlerinin yuzlerine gozlerine vs. yerlerine cam parcaciklari giriyor . (burada anlatmak istedigim daha dogrusu sizlere sormak istedigim boyle bir durum veya inanc varmi yoksa bunlar bilinc alti olarakmi? boyle bir duruma inan ve onaylayan varmi?) bu dediklerim sizlere ilginc gelicektir saniyorum sizlerden her turlu yorumu yapmanizi istiyorum ve yetkililerden ricagim olacak konuyu dalga ya vuran kisilerin mesajlarini konu da silmesi olacaktir. Cenk Koray'In Kitabinda yer alan bir kac kIsIm... 1994 * 1995 yIlI olmasi gerekiyor kitab'dan bir konusma bu konusmada 2 sahis yer aliyor 1. Sahis Ataist biri Diger sahis ise allaha inanan bir sahi$ (hususi olarak almayiniz bu bir propaganda degildir) Inancli Sahis - Allaha neden inanmiyorsunuz? Ataist - Gormedigim bir seye nasil inanabilirim? Ataist -ornegin bogaz koprusunden gecerken altinizdan bir gemi geciyor ve gemiyi goruyorsunuz o gemiyi kim kullaniyor?kaptan kullaniyor kaptani gorebiliyormusunuz hayir sadece biliyorsunuz bunun gibi birseydir. saygilarimla (Ataist falan degilim allah muhafaza) abi allah aşkına noktaları "..." yapmak veya vb lerden sonra kullanmak yerine cümle aralarına koyalım.bi bok anlamıyorum okuduğumdan.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sanmıyorum.yani bence insan olarak değilde başka bir canlı olarak yaşamış olabiliriz.bi köpek,kedi,aslan,eşek,bitki...[signature][hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ra_D a Orwell hatrina +101 veriyorum biraz dikkat edin su imla hatalarina. Nokta kullanmayi falan ogrenin ya ayrica reincarnation falan yannis seyler, allah, gemi/kaptan ornegi de o kadar sacma ki, yani boyle bir ornegi ancak dusunemeyen koru korune inancina baglanmis bir yobaz yaratabilir.[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Cthulhu_, 07 Haziran 2004 18:06 tarihinde demiş ki: CMYLMZ bir tat bir doku'da demiş ki: ben zten hiç o....u olanını görmedim.. puhahah çok doru[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Volfied, 07 Haziran 2004 18:27 tarihinde demiş ki: yani boyle bir ornegi ancak dusunemeyen koru korune inancina baglanmis bir yobaz yaratabilir. volfi sana sonuna kadar katılıyor olsam da inançlara azıcık daha saygılı olmanı isteyecem senden... Çünkü bir insanı inancı yüzünden aşağılaman çok ağır kanımca... gene de sen bilirsin[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bende anlamadim hicbisey okudugumdan. imla kurali kullanin dediysek buyuk harf basla kucuk harf devam et noktali virgule dikkat et demiyoruz ki. nokta koy sadece yeter.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben hiç bir halt anlamadım.. "Baban , Ben , Annanen ve Yigenim" bu ne demektir? benim babam, sen, benim annenem, ve senin yiğenin mi gittiniz yani durum nedir, ne demek istiyorsun? sırf burda "baban" desen neyse de, her yerde "baban" diyorsun. "daha sonra eve donerken bogaz koprusunden gecmek zorunda kaliyor tabiki orada bir deli bagiriyor vs.vs. davranislar sergiliyor ve ailem delinin yaninda geciyor (araba ile) deli'nin elinde bir sopar var (odun gibi düsünün) bu sopa ile araba'nin on camina vuruyor ve patliyor arabada bulunan aile fertlerinin yuzlerine gozlerine vs. yerlerine cam parcaciklari giriyor" bu dediğin masal mı yoksa yaşadığın bir olay mı. Anlatım biçiminden birşey çıkaramadım. masalsa delinin orda ne işi var? gerçekse neden bu kadar hikayesel anlatıyorsun? sopa nedir? bizim bildiğimiz standart sopa değil mi bu? irice bir sopa felan mı? ayrıca delinin orda ne işi var? boğaz köprülerinde insan dolaşamaz diye biliyordum.. ataist nerden çıktı? ateist olması gerekmez mi normalde? --------------- reincarnation'a inanmıyorum ben. hatırlamıyorsam ve daha önce yaşadıysam, hiç bir değeri de yok ayrıyetten (bebekkenki halin gibi) ateist örneğine gelirsek. Ben o gemiyi kaptanın kullandığını bilirim. Nasıl bilirim peki? Daha önce bir gemiye binmişsem, gemileri kaptanların kullandığını görmüşümdür. Böylece ilerde gördüğüm bir gemiyi kaptanın kullandığını bilirim. Ama inanç farklı birşeydir. Kanıtlanamıycak, görünemiyecek, elle tutulamıyacak, işitilemiyecek vs vs olayların doğru veya yanlış olduğunu söylemektir inanmak. Allah inancı ile gemiyi süren adamı bilmek farklı şeylerdir.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 annesi anlatiyor bone olayi. sadece bir degiskeni yanlis almissin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 karpuz ben kimseyi asagilamiyorum orda o lafi sooleyebilecek birinin ne oldugunu sooluyorum inanca attigim bi laf yok inanc ile bir insanin o inancla olan iliskisi farkli seyler, ilkini sorgulayamazsin, ama ikincisini sorgulayabilirsin[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LostWorld Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Annemin anlattigi konudan aklimda kalanlar ilk konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 muhtemelen yine öküz sorumsuz adamın tekiyimdir ki dünyada farklılık yaramıyacağım için tekrar gönderilmişimdir heralde[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Volfied, 07 Haziran 2004 18:49 tarihinde demiş ki: karpuz ben kimseyi asagilamiyorum orda o lafi sooleyebilecek birinin ne oldugunu sooluyorum inanca attigim bi laf yok inanc ile bir insanin o inancla olan iliskisi farkli seyler, ilkini sorgulayamazsin, ama ikincisini sorgulayabilirsin ehehehe biraz karmasik oldu bu[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Yok yok güzel söylemiş. Mesela insan Müslüman'dır ama dininde yer almayan birşeyi dini için yapıyorsa, burda adamın yaptığının yanlış olduğunu söylemek dininin yanlış olduğunu söylemek değildir.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 delinin biri camı patlatıyor bizde tartısıyoruz :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LostWorld Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Insanlarin bazi dini konulari baska yere cekmeleri ornegin günah nedemek oldugunu bilmeyen kimseler var Gunah nedir ? Gunah kendine zarar verdigin herhangi bir duruma denir. Ornegin : alkol gunahtir ne alakasi var diyenlere alkol'u haddinden cok icerseniz sapitmalar doguyor bu durumda kendinize ve baskasina zarar vermenize yol aciyor buna Gunah deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ehe evet inanıyorum. Misal önceki hayatımda ben Paskalya Adası müdavimiydim, hala ne zaman o putları görsem deja vous yaşarım.Ne işler başarmıştık hey hey. Ondan önceki hayatımda buzul çağında yaşayan bir kerevizdim.[signature][hline]Lalu says: OLM bugun kusarcasina eylendim ilk kez daoc da Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar