Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yasaminizdan Evel Yasadiginiza Inaniyormusunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar bu dusunce , konuyu yazmadan evel 15 dakika evel aklima gelmis bulunmaktadir anIlarimi anlatmak istiyorum...

Annemin anlattigina göre yaziyorum

Baban , Ben , Annanen ve Yigenim avrupa yakasinda (bir yer bilgim yok) medyum'a gittik ve babani medyum uyuttu daha sonra uyudukdan sonra baban eski yasamina dondu ve anlatmaya basladi gercek yasam yasiyor gibi anlatiyor mIsIr devrinde atin ustunde savasiyor (vb. tam olarak hatirlamiyorum aklimda kalan) ve medyum parmagini tiklattikdan sonra babam uyaniyor ve hic birsey haberi yok nerde oldugunu bile bilmiyor (vs) daha sonra eve donerken bogaz koprusunden gecmek zorunda kaliyor tabiki orada bir deli bagiriyor vs.vs. davranislar sergiliyor ve ailem delinin yaninda geciyor (araba ile) deli'nin elinde bir sopar var (odun gibi düsünün) bu sopa ile araba'nin on camina vuruyor ve patliyor arabada bulunan aile fertlerinin yuzlerine gozlerine vs. yerlerine cam parcaciklari giriyor . (burada anlatmak istedigim daha dogrusu sizlere sormak istedigim boyle bir durum veya inanc varmi yoksa bunlar bilinc alti olarakmi? boyle bir duruma inan ve onaylayan varmi?) bu dediklerim sizlere ilginc gelicektir saniyorum sizlerden her turlu yorumu yapmanizi istiyorum ve yetkililerden ricagim olacak konuyu dalga ya vuran kisilerin mesajlarini konu da silmesi olacaktir.

Cenk Koray'In Kitabinda yer alan bir kac kIsIm...
1994 * 1995 yIlI olmasi gerekiyor kitab'dan bir konusma bu konusmada 2 sahis yer aliyor 1. Sahis Ataist biri Diger sahis ise allaha inanan bir sahi$ (hususi olarak almayiniz bu bir propaganda degildir)
Inancli Sahis - Allaha neden inanmiyorsunuz?
Ataist - Gormedigim bir seye nasil inanabilirim?
Ataist -ornegin bogaz koprusunden gecerken altinizdan bir gemi geciyor ve gemiyi goruyorsunuz o gemiyi kim kullaniyor?kaptan kullaniyor kaptani gorebiliyormusunuz hayir sadece biliyorsunuz bunun gibi birseydir. saygilarimla (Ataist falan degilim allah muhafaza)

[Bu mesaj LostWorld tarafından 07 Haziran 2004 04:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben eskiden rus çarıymışım. ondan önce de firavun. o yüzden kesin inanıyorum. bu hayatımda bi bok olamazsam bi sonrakinde inanmam heralde.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
zed bey o konuyu da tartistik biraz evel kendi aramizda ben baldizim esim ve bir bayan arkadas ile fincan ile cagiran durum nedir diye konustuk söyle bir konusma cikti

(zed bey yanlis okumusum pardon neyse buda bir gercek farkli bir mesaj oldu)

-Fincan ile cagirilan varlik ruh mudur?
-Hayir Cin.
-Kuran-I kerimde yer almaktadir.

diye bir konusma gecti benimde pek aklim ermiyor insan oglu neleri dusunuyoruz sasiyorum bazen allah bizi af etsin

[Bu mesaj LostWorld tarafından 07 Haziran 2004 04:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
birinci_ben, 07 Haziran 2004 04:56 tarihinde demiş ki:
deli mi patlamış

söyle izah edeyim deli elindeki sopa ile araba'nin ön camina vuruyor ve cam patliyor yuzlere cam sircalari giriyor
Mesaj tarihi:
Ferr hakkaten saniyorumki oyle arkadasimizda ayni sekilde soyledi...

cevremizde tanik oluyoruz babanin kIzIna tecavuz etmesi yada iki kardesin iliskiye girmesi bunu hem korkutucu hemde yanlis oldugunu biliyoruz, ama Havva ile Adem'den geldigimizi dusunursek biz nasil üredik ve buradaki problem nerede? Bu sapikca davrananlardami yoksa ilk insan oglunun yaradilisi geregimi?
Mesaj tarihi:
populer olan hipnoz olaylarinda kisilerin yasamlari genelde kral duk soylu kont vs olsa da, hipnoz seanslarinin cogunlugunun tutanaklari arastirildiginda insanlarin hepsinin inisli cikisli yasamlar yasadigi goruluyor. bir yasaminda adam kole oluyor sciyorlar carkina, digerinde bir tuccar oluyor colde gidip gelip duruyor bir digerinde pasifikte bir adada normal bir yerli bir digerinde hede digerinde hodo oburunde dodo hede bobo gidiyor duruyor.

ama tabi herkes kont duk oldugu yasamlari bilmek ister.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
geçmişte dünya güzeli bi hanımefendi ile duygusal birlikteliğim olmuşsa bilmek isterim mesela :P
örnek olsun diye yazdım yoksa ben inanmam böyle şeylere.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Mesaj tarihi:
geçmiş hayatımdaki kayıtlara tam olarak ulaşamadıktan sonra bi anlamı yok ehe, istersen 100 kere reankarnasyon geçir :)

belki benim bi yerde gömülü 3 ton altınım var ve bilmiyorum bunu, ne malum olmadığı :-p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
boyle bısey olduguna ınanmıyorum yok ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
geçmiş hayata inanan herkes zed'in de sölediği gibi kral fivarun çar hadi olmadı acayip başarılı general vezir amiral falan.
Peki sıradan halk nerde?
ben geçmiş yaşamımda osmanlıda çiftciydim diyen kimse yok[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Son günlerde paticikte yine bi mistik merak başladı ama hadi bakalım... Yakında başlarız falcı büyücü seanslarına ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
CMYLMZ bir tat bir doku'da demiş ki:
ben zaten önceki hayatında hiç o....u olanını görmedim..

+1[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eğer geçmiş yaşamımda herhangi biriysem bile bırakın busefer ölünce başka brisi olarka doğmiyim ölü olarak kalmak istiyorum abicim ben. Halimden memnunum başka şahsiyetlerde gözüm yok yerinde olmak istediğim biride yok bırakın ben olarak öleyim öylede kalayım.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
  • Yeni Oluştur...