Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıktı...

Hapl0

Öne çıkan mesajlar

Reyna said:

arcane said:

Sparkcaster said:

1 grupla warband kesmemişsiniz demek hiç

Warbandle iki warband alanı gördüm de grupla warband iyiymiş :P

14 kişiyle 160 kişi alanı gördünüzmü :) Kalithkan gördü mesala ona sorun hehe

valla ne diyim en umutsuz olduğumuz anlardan birisiydi ve ventte ancak 3-5 kişi alabilmekten bahsediyordum. kapının kırıldığı mesajı ekrandan geçti. önce birkaç slayer charge'ladı yukarı sonra gerisi geldi ve bir anda gelenlerin arkası kesildi dedim dayanın biraz daha. aşağıya indiğimde gördüğüm manzara muazzamdı. cheerlar waveler havada uçuşuyor ganimetler toparlanıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Oho siege sayılıyorsa "solo" mümkün bütün bunlar. Şimdi biri gelip o da birşey mi ben sunucuyu çökerttim diyecek, mümkün çünkü lol.

Eh kanıtlıyamıycam için bişey diyemem ... '' solo '' derken neyi kastettin anlıyamadım biz guild olarak yaptık bunu Moonlapse guildin ismi ... Kalithkana sorun o gördü derken o keepte 3-4 savunucudan biriydi biz gelip arkadan dalarken yani o İnvadoria guildinin elemanı bizim wb de değildi ... orderlara arkadan daldıktan sonra 167 kişi aldığımızı yazıyordu add on ayıptır söylemesi 33 kellede bana aitti hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Reyna said:

arcane said:

Oho siege sayılıyorsa "solo" mümkün bütün bunlar. Şimdi biri gelip o da birşey mi ben sunucuyu çökerttim diyecek, mümkün çünkü lol.

Eh kanıtlıyamıycam için bişey diyemem ... '' solo '' derken neyi kastettin anlıyamadım biz guild olarak yaptık bunu Moonlapse guildin ismi ... Kalithkana sorun o gördü derken o keepte 3-4 savunucudan biriydi biz gelip arkadan dalarken yani o İnvadoria guildinin elemanı bizim wb de değildi ... orderlara arkadan daldıktan sonra 167 kişi aldığımızı yazıyordu add on ayıptır söylemesi 33 kellede bana aitti hehe

Solo derken tek oyuncu :) Ne Chosenlar var CSR falan dinlemiyorlar :P
Sosyal ağlarda paylaş

Mina said:

Reyna duydugumuza gore moonlapsetende baya bı kesım oyunu bırakmıs dıe, kımısı AoC fılan ve Aiona gecmıs dedıler. Hos gecen gunde lvl 38 healerlarla gezıyordunuz dogru mu ?

Bırakan toplam 3 - 4 kişidir .. ana kadro duruyor .. Vulture Lord tan çıkmıyoduk 2 haftadır ama artık sahalara geri döndük ... Moonlapse bişey olmaz ... evet 2 healer aldık lvl 38 ayrılanların çoğu healerdı ama sorun yok yola devam ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...