Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 shock and awwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dün benim içinde buldunuğum gibi 0 healer'lı, beraber durmak yerine tren gibi hareket eden pug wb ise herşey mümkündür heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Snake formation! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 arcane said: Sparkcaster said: 1 grupla warband kesmemişsiniz demek hiç Warbandle iki warband alanı gördüm de grupla warband iyiymiş :P 14 kişiyle 160 kişi alanı gördünüzmü :) Kalithkan gördü mesala ona sorun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 wl ler çok pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Reyna said: arcane said: Sparkcaster said: 1 grupla warband kesmemişsiniz demek hiç Warbandle iki warband alanı gördüm de grupla warband iyiymiş :P 14 kişiyle 160 kişi alanı gördünüzmü :) Kalithkan gördü mesala ona sorun hehe valla ne diyim en umutsuz olduğumuz anlardan birisiydi ve ventte ancak 3-5 kişi alabilmekten bahsediyordum. kapının kırıldığı mesajı ekrandan geçti. önce birkaç slayer charge'ladı yukarı sonra gerisi geldi ve bir anda gelenlerin arkası kesildi dedim dayanın biraz daha. aşağıya indiğimde gördüğüm manzara muazzamdı. cheerlar waveler havada uçuşuyor ganimetler toparlanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 tek basima serveri yiktim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Oho siege sayılıyorsa "solo" mümkün bütün bunlar. Şimdi biri gelip o da birşey mi ben sunucuyu çökerttim diyecek, mümkün çünkü lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 arcane said: Oho siege sayılıyorsa "solo" mümkün bütün bunlar. Şimdi biri gelip o da birşey mi ben sunucuyu çökerttim diyecek, mümkün çünkü lol. Eh kanıtlıyamıycam için bişey diyemem ... '' solo '' derken neyi kastettin anlıyamadım biz guild olarak yaptık bunu Moonlapse guildin ismi ... Kalithkana sorun o gördü derken o keepte 3-4 savunucudan biriydi biz gelip arkadan dalarken yani o İnvadoria guildinin elemanı bizim wb de değildi ... orderlara arkadan daldıktan sonra 167 kişi aldığımızı yazıyordu add on ayıptır söylemesi 33 kellede bana aitti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Moonlapse yapar.Saygılar.Ama tabiki konum da önemli altta healer ve casterları yakalamışlarsa yapılabilir.Moonlapse bıraktı mı yoksa pveden çıkmıyor mu?Görünmez oldular.Yada ben kör oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aquila said: tek basima serveri yiktim ben. hangi serverda oynuyorsun csr a appeal atıyım o server a gelieyim kanatların altına al bizi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 arcane said: Oho siege sayılıyorsa "solo" mümkün bütün bunlar. Şimdi biri gelip o da birşey mi ben sunucuyu çökerttim diyecek, mümkün çünkü lol. heh cidden siege sayılıyorsa ben bir düzineyi sololadım, oran olarak geçmişim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Reyna said: arcane said: Oho siege sayılıyorsa "solo" mümkün bütün bunlar. Şimdi biri gelip o da birşey mi ben sunucuyu çökerttim diyecek, mümkün çünkü lol. Eh kanıtlıyamıycam için bişey diyemem ... '' solo '' derken neyi kastettin anlıyamadım biz guild olarak yaptık bunu Moonlapse guildin ismi ... Kalithkana sorun o gördü derken o keepte 3-4 savunucudan biriydi biz gelip arkadan dalarken yani o İnvadoria guildinin elemanı bizim wb de değildi ... orderlara arkadan daldıktan sonra 167 kişi aldığımızı yazıyordu add on ayıptır söylemesi 33 kellede bana aitti hehe Solo derken tek oyuncu :) Ne Chosenlar var CSR falan dinlemiyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Reyna duydugumuza gore moonlapsetende baya bı kesım oyunu bırakmıs dıe, kımısı AoC fılan ve Aiona gecmıs dedıler. Hos gecen gunde lvl 38 healerlarla gezıyordunuz dogru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mina said: Reyna duydugumuza gore moonlapsetende baya bı kesım oyunu bırakmıs dıe, kımısı AoC fılan ve Aiona gecmıs dedıler. Hos gecen gunde lvl 38 healerlarla gezıyordunuz dogru mu ? Bırakan toplam 3 - 4 kişidir .. ana kadro duruyor .. Vulture Lord tan çıkmıyoduk 2 haftadır ama artık sahalara geri döndük ... Moonlapse bişey olmaz ... evet 2 healer aldık lvl 38 ayrılanların çoğu healerdı ama sorun yok yola devam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Dönün dönün.Adam gibi rvr yapalım.Ya destro kayboluyor ya Order.İkisi aynı anda çıkmıyor.Şehir farmına dönüşüyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar