catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Are all players eligible to use the "Recruit A Friend" service? Players with a World of Warcraft account from the following countries are able to use the "Recruit A Friend" service: Austria, Finland, France, Germany, Italy, the Netherlands, UK, Norway, Sweden, Greece, Ireland, Belgium, Spain, Russia, Ukraine, Latvia, Lithuania and Belgium. Players from outside of these countries; players with trial accounts, or with full accounts with five referrals from the "Recruit A Friend" service currently pending, are ineligible bu nası bi saçmalıktır ? wowa başlıyasım var tekrar ama birini bulabilirsem diyodm bunu okudum şimdi ama ? anlatbilcek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 abuse'u abartmayan milletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ülke yasalarımız gereği, blizzardın bize bu tarz bir hizmet vermesi için ülkemizde şube açıp, sonra Türkiye'ye vergi ödemesi gerekiyor. Tabi kide blizzard böyle saçma bir uygulamaya bulaşmak istemediği için. bizim ülkemizi ve benzeri ülkeleri bu uygulama dışında tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Acount u açarken başka bir ülke ve gerçek bir adres bul oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Hayatın acımasızlığı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ben yapcam bu olayi da sanirim yurtdisinda yasayan biri, türkiyede yasayan birini davet edebiliyormus. dogru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 olmuyor diye biliyorum. ben beles zaman icin denemistim olmamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 peki bu battlenet hesabı çıktı ya o hesabı yurtdışı göstersek yerler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bizim guildtan bir sürü eleman accountunu ingilterede göstererek açtı, hiç bir problem yaşamadılar. ama yarın öbür gün bir şey olursa bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 aylik parayi turkliyeden kredi karti ile odersen sorun yasayabilirsin o durumda. onuda bi telefonla cozebiliosun gerci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 FreEmoon said: Ülke yasalarımız gereği, blizzardın bize bu tarz bir hizmet vermesi için ülkemizde şube açıp, sonra Türkiye'ye vergi ödemesi gerekiyor. Tabi kide blizzard böyle saçma bir uygulamaya bulaşmak istemediği için. bizim ülkemizi ve benzeri ülkeleri bu uygulama dışında tutuyor. ülkemizde hızlı level almak ve binek için yasa mı gerekiyo abi ne alaka ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 adamlar bize ürün satıyor her ay ama devlete bunun karşılığında bir vergisi yok. mesela orada olmayan avrupa ülkeleri de var. çünkü o ülkelerde de blizzard'ın resmi bir temsilciliği yok. yaptıkları şey de promosyon olduğundan, kapalı oluyor o ülkelerde. @ vanille iki tarafın da listedeki ülkelerden olması şartı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 acayp saçma geldi ya bi bildkleri vardır elbet bidaha kasıcaktım wow yalan oldu conana geçeym o vakit elveda wow .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 catlikethiief said: FreEmoon said: Ülke yasalarımız gereği, blizzardın bize bu tarz bir hizmet vermesi için ülkemizde şube açıp, sonra Türkiye'ye vergi ödemesi gerekiyor. Tabi kide blizzard böyle saçma bir uygulamaya bulaşmak istemediği için. bizim ülkemizi ve benzeri ülkeleri bu uygulama dışında tutuyor. ülkemizde hızlı level almak ve binek için yasa mı gerekiyo abi ne alaka ya :D Ülkemizde promosyon düzenlemek için bir şubeniz olması ve Türkiye'ye vergi ödemeniz gerekiyor. Aksi durumda Türkiye Blizzarda dava açıp rahatça kazanabiliyor uluslararası ticaret antlaşmaları gereği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bununla ilgili offical forumlara bir şikayetde bulunmuştum Niye Türkiye bu listede degil biz kullanamıyoruz bu hizmeti diye yaptıkları acıklamalara göre Türkiyedeki yasalar ve yönetmelikler geregi bu tür hizmletleri vermelerine izin verilmiyor bu tarz da promosyona baglı hizmetler vermeleri icin almaları gereken izinler var ve olmadıklarından dolayı Türkiyede bu tür şeylerle ugraşıcaklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 "blizzard Angara" yı açtırtacaklar illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 atarım size istiyosanız, benim acc avusturya /cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 benım memleketim tüm dünya, benim milletim tüm insanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 DÜNYA VATYANDAŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ekmek said: atarım size istiyosanız, benim acc avusturya /cons türkiyedekileri davet edemiyomussun ama. beni davet et, scs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 e türkiyedeki seçmeyiverir türkiyeyi kayıt olurken sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ha evet öyle oluyormus, listeden uk'i secerek yapmis bi arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 vaniLLe said: Ekmek said: atarım size istiyosanız, benim acc avusturya /cons türkiyedekileri davet edemiyomussun ama. beni davet et, scs. Benim account da Avusturya (burada yasadigim icin), ve Turkiye'ye kayitli bir arkadasimi davet edebiliyorum RaF uygulamasina. Ancak davet ettigim Turkiye'de yasayan kisi birlikte levellarken bu kisi ekstra xp'yi almasina ragmen mount veya ekstra level alamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ULAN! kandırdın cons beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar