-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Birkaç hafta önce tanıştığım, sağlam müzik yapan bir heavy metal grubu, Mastodon. Hakkında başlık açılmamış, onun için çok kısa bir bilgi sunayım. Grup 1999 yılında Atlanta'da kurulmuş, birçok Heavy Metal grubu gibi Amerika çıkışlı. Toplam 4 tane albümleri var, Remission ( 2002 ) Leviathan ( 2004 ) Blood Mountain ( 2006 ) Crack the Skye ( 2009 ) Heavy Metal grubu olsalarda özellikle son iki albümlerinde Progressive ve Sludge Metal tarzlarına kaydılar. Ayrıca Grammy Ödüllerine aday gösterildiler. Aynı zamanda bir ara (2006) Tool'un alt grubu olarak birçok konser ve festivalde de yer aldılar. Önemli parçaları : Oblivion, Quintessence, Divinations, Ghost of Karelia, Trainwreck, Burning Man, Mother Puncher, Seabeast, Iron Tusk vs. Bu da son albümlerinin ilk şarkısı Oblivion'ın klibi. http://www.youtube.com/watch?v=7kcErNWtw1o İyi dinlemeler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bayılırım kendilerine. Özellikle Blood Mountain ve bu sene çıkan Crack the Skye mükemmel albümlerdir. sleeping giant ve the czar tavsiye edilir. Ama şöyle bişey var ki ilk albümleri daha bi sludge gibi. Özellikle remission. gereksiz detay gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ben bunları Leviathan'dan beri dinlemeyi unuttum. Bu topike "biraz ağırdan alsalar, daha bi progress yapsalar yol alsalar bangır bangır çalacaklarına efsanevi bi grup olur" yazmaya gelmiştim. Sanki öyle yapmışlar, pek güzel o videodaki parça. Bir değil iki albüm geri kaldığım için kendimi tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 HARHARSLUDGEken daha iyiydi bu amcamlar etherealol dünyaları keşfe çıktıkları çıkalı sevmiyorum pek. megalodon, call of the mastodon gibi şarkılar lazım, hayvan lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 lastfm sevebilirsin diye göstermişti, blood and thunder hoştu ama kaliteli kayıt değildi, diğer birkaç şarkı da direk hardcore gibi geldi bana sludge vsden ziyade, sevememiştim ama obliviona takıldım 3 saattir moron gibi dinliyorum, soracağım şudur ki remission ve leviathanın kayıt kalitesi blood mountain kadar iyi de ben mi kötü kayıt buldum, yoksa öyle mi onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 büyük ihtimalle öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 iki albümün de kayıtları kötü. hatta remission'ın kayıtları, leviathan'dan daha iyi falan. bi garip. ama iki albümü de severim, söylediğim gibi. blood mountain'den sonra değişti amcamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar