Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mastodon

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Birkaç hafta önce tanıştığım, sağlam müzik yapan bir heavy metal grubu, Mastodon. Hakkında başlık açılmamış, onun için çok kısa bir bilgi sunayım.

Grup 1999 yılında Atlanta'da kurulmuş, birçok Heavy Metal grubu gibi Amerika çıkışlı. Toplam 4 tane albümleri var,

Remission ( 2002 )

Leviathan ( 2004 )

Blood Mountain ( 2006 )

Crack the Skye ( 2009 )

Heavy Metal grubu olsalarda özellikle son iki albümlerinde Progressive ve Sludge Metal tarzlarına kaydılar. Ayrıca Grammy Ödüllerine aday gösterildiler. Aynı zamanda bir ara (2006) Tool'un alt grubu olarak birçok konser ve festivalde de yer aldılar.

Önemli parçaları : Oblivion, Quintessence, Divinations, Ghost of Karelia, Trainwreck, Burning Man, Mother Puncher, Seabeast, Iron Tusk vs.

Bu da son albümlerinin ilk şarkısı Oblivion'ın klibi.

http://www.youtube.com/watch?v=7kcErNWtw1o

İyi dinlemeler !

Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunları Leviathan'dan beri dinlemeyi unuttum. Bu topike "biraz ağırdan alsalar, daha bi progress yapsalar yol alsalar bangır bangır çalacaklarına efsanevi bi grup olur" yazmaya gelmiştim. Sanki öyle yapmışlar, pek güzel o videodaki parça. Bir değil iki albüm geri kaldığım için kendimi tebrik ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

lastfm sevebilirsin diye göstermişti, blood and thunder hoştu ama kaliteli kayıt değildi, diğer birkaç şarkı da direk hardcore gibi geldi bana sludge vsden ziyade, sevememiştim

ama obliviona takıldım 3 saattir moron gibi dinliyorum,
soracağım şudur ki remission ve leviathanın kayıt kalitesi blood mountain kadar iyi de ben mi kötü kayıt buldum, yoksa öyle mi onlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...