soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 msn'den nefret etmeye başlıyorum. yüklemeye çalışınca yüklenememesi, silmeye çalışınca silinememesi, çökmesi vs derken bunaldım. msn yerine başka bi şey kullanamıyo muyuz? dosya atabilsem ve sesli konuşma yapabilsem yeter. gereksiz özelliklere sahip olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 skype kullan sen icq vardı bi ara noldu ona sdf 90645871 gibi bişeydi benimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 tam anlamıyla, google talk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 adresim kalıcak mı onu kullanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 msn protokolü kullanan başka bir im istiyor isen, live messenger a en yakını aMSN, googleda aratıp bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bende hiç öyle sorunlar çıkarmıyo msn... Yahoo messenger? Pidgin messenger? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 GwindonSurion said: skype kullan sen icq vardı bi ara noldu ona sdf 90645871 gibi bişeydi benimkisi aha sonunda hafızamdan silmişim icq numaramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 soulberry said: adresim kalıcak mı onu kullanırsam? hm, msn'i devam ettiren istiyorsan başka gerçi msnden daha rahatını bulamadım ben tbh. ama pidgin vardı, Mercury vardı, yahoo'da msn protokolüne destek veriyor olmalı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 digsby güzel ama msn'nin tüm özelliklerini desteklemiyor. fazlası olan bi sürü yanı olsa bile keşke tam desteklese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 emesene kullanabilirsin.tıkla Screenshots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 MSN'i baska clientla kullanmak istiyorum diyorsan, Mac icin Adium var cok basarili, belki PC versiyonu da vardir. MSN yeirne alternatif ariyorsan Gtalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://www.ceruleanstudios.com/downloads/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 aMSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 adium dene ama emin değilim windows versionu varmı, en son sadece linux ve mac osX destekliyordu bayaa bi customize özelliği var mesaj pop-upları nasıl olsun (ekranın sağ altından sol üstünden ortasından cıksın , ekranda sabit kalsın su kadar süre vs.) shortcutları olsun her ayrtınısını custom değiştirebilinen güzel bi IM programı , Adium a PC için en yakını Miranda , hatta Adium skin packleri bile var Mirandanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu alternatif programlar mesajların ulaşmaması yada gelmemesi sorununu çözüyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben de windows 7'ye gectigimden beri live messenger explorer'ı cokertiyor(crash vermiyor da kalıyor oyle, hic bi yere tıklayamıyorum, hangi pencereye tıklasam not responding oluyor, start bar dahil, ctrl + alt + del yapıp log off olup tekrar girdigimde duzeliyor anca), onun icin aMSN'e gectim de hic memnun kalmadım ben, cok agır calısıyor bende, ayrıca offline gozukurken mesaj atamıyorum, offline olan birine mesaj attıgımda da %90 gitmiyor, cok seyrek gidiyor... nette msn alternative diye baktıgımda hep ya linux ya mac icin cıkıyor eheh, burada soylenenlerde offline messaging var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 mercury'nin windows versiyonu varsa live yerine kullanılabilinir. edik : multi platformmuş. livedan daha üstün bile , hemen indirelim kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Voxox veya Digsby programlarını kullanan var mı? Yeni bir başlık açıcaktım Donanım&Yazılım bölümüne ancak burada hazır tartışıldığını görünce buraya sorayım dedim. Bu iki program da Facebook'tan MSN'e kadar bir çok sohbet protokolünü destekliyor, böylece hepsini ayrı ayrı açmaya gerek kalmıyor. Ayrıca mail desteği de veriyorlar ve Facebook, MySpace gibi ortamları da takip edebiliyorsunuz. Başka özellikleri de var ama şu an inceleme aşamasındayım. Bunları veya bunlara benzer başka bir programı kullanınız var mı? Hangisini önerirsiniz? Aşağıdakiler de bahsettiğim iki programın web siteleri; http://www.voxox.com http://www.digsby.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 tüm im leri kullanabildiğimiz bir program vardi ama adını unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar