vimpir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Arkadaslar TTnetten eve kagit gelmis notebook+3 aylik wi-fi kazanmissiniz diye fakat kagidin icerisindeki formu doldurun bize gonderin diyorlar.Kagitta eksiksiz teslim aldim gibi ibare var araci firmada Deniz Ajans sizce nedir bu olay adamlari aradim sorun olmaz siz yollayin efendim diyorlar yolda basina birsye gese yada yollamasalar oh ne guzel ne sacma birsey bu ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 TTNet Notebook+Wifi gönderene kadar önce işini doğru düzgün yapsın. Yalandır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 adam gibi websiteleri bile yok sanırsam, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Git formu elden teslim edip kazandıklarını da elden al, ya da TT'yi aç sor Deniz Ajans nedir, böyle böyle diyorlar diye. Ezbere imzalayıp gönderme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Arayip sordum 444 0 375 dekilerin haberi bile yok deniz ajansi aradim o antenlerde millipiyango kurallari geregi kargoyla yollamamiz gerekiyormus v.s ya aslinda zaten havadan geldi ben dedikleri gibi yollayip terslik cikarsada bu heriflere patlamak istiyorum yada soyle dusunuyorum mektupu zaten adamlar yolladi adres bilgime kadar biliyorlar sanki sorun olmicak gibi geliyor bana belki patiden birisi daha kazanmistir diye burada sordum verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim hayirli isle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar