Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hafta sonu piknikte cocuklar pepsi almış normalde pek kullanmıyoruz biz. baktım kapağın altında bi kod var dedim mesaj atıyım. sonra öyle taslaklara kaydetmişim şimdi attım. baktım yolladım 4 haneli numaradan arıyolar açtım hemen seda sayanın ses kaydı. hadiii anam iyisin kaptın 10 kontoru. sen bu şansla 10 bini de kaparsın. pepsi yaşatır seniii pepsi dıdıdııdıd. sgsdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 eğlence bölümüne açsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 eğlenemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Adamların işi gücü yok bide geri arıyolar haahha. Allah akıl fikir vere, bence yeri tam garbıçlık, seda garbıçın kadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bu işler böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 o geri aramada onlarla konuşan fln vardır nan seda haanımm bi çamaşır makinası verseniz fln diye aahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 attigin mesajin parasini geri iade etmisler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 salakların sultanına yakışır bir cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 -Deno- said: eğlenemedim ben. + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Böjeek said: pepsi yaşatır seniii pepsi dıdıdııdıd. sgsdgsdg PEPSİ YAŞATIR SENİ OHOH JAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 şundan 4-5 sene önce beyonce+enrike iglezyaz+şakira üçlüsünü aynı reklamda oynat pepsi. sonra git seda sayanı oynat pepsi. pepsiiii... pepsiiii.... pepsi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 vaniLLe said: attigin mesajin parasini geri iade etmisler sana. yoo 2 kontor gitti 10 kontor geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Global bir marka bu hale ancak güzel ülkemizde düşerdi.Ülkemi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar