Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 uykusuzum, fena oldum ama zerrede uyuyasım yok. ne biçim i$ lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Hastalikli misin, yatip uyusana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hastalık oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 uyuduğunda rahat 15+ saat uyursun. bende bi kere böyle uykusuz kalmıştım projeler yüzünden. ama uyuduğunda bi rüyalar görüyorsun dizi serisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Kalktiginda beyninde buyuk bir VAJEEN olacak yalniz, dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 9 gibi uyurum heralde. uyuyunca dizi gibi rüyalar görüyorum böle olunca. böle en az 10 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 güzel oluo o rüyalar ama bazen kabus gördün mü bütün seri direk kabusa bağlıyor. işte o zaman sıçıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 güzel drop warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 macera var ,kurgu var, en önemlisi meme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 alkol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 3 gün uyuymadım ben sonra çıktım eve gidicem atladım dolmuşa bi ara sızmışım bi uyandım bizim durağı geçmişim felan neresi lan burası diyorum indim tekrar ters istikamet giden dolmuşa bindim onda da böyle işkence gibiydi hopp kapanıyo gözler kafa düşüyo öne geri kalkıyom felan zar zor indim felanda sonra kafayı bi koydum 18 saat mi ne uyumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 salya aktımı ağzından gökalp? bide alkol yok abi yani gece vardı $imdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hatırlamıyom ki aktımı akmadı heralde 2002 de geldi bu olay başıma hatırlayamadım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ben olsam akardı. rezillik tam hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 otobuste durağı kaçırma muhabbeti bende cok oluyordu. butun yol boyunca uyumazdım tam son viraja gelınce bi bakmısım uyumusum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bende de tam tersi durum var.48 saat kaldırmasalar abartısız uyurum :) o kadar düştüm bbu aralar uykuya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 cocuk musun ya, yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ayran iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Lyvanna_Dolores said: ayran iç. Senin ayran içipde uykuya daldığını düşümden kışı uykuda geçirirsin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 rekorum 70 geçte görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 dokun bana yarışmasında arsa kazanmıştım. tam 92 saat uyumadan hemde. (yok abi net rektumdan salladım dokun bana ne lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Lan ben en fazla 2 gün uyumadım ondan sonra hasta oldum zaten uyuyun ya uyumak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar