Rahan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 3 sene oldu daha özlemedim, özlemem liseyi falan. nefret yer ya..[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 herşey güzel yorumlar fln.. ama başlık neden ingilizce? *!kıllanır*[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben bayadir gitmiyordum alal alla bitmedimi daha :) bitmediyse bi bakim yerinde duruyormu ?[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: UltraPsycho, 07 Haziran 2004 16:59 tarihinde demiş ki: herşey güzel yorumlar fln.. ama başlık neden ingilizce? *!kıllanır* senin nickin nie ing? *!kıllıga kıllıkla cvp verir* p.s: bonus aranma olm fena olur hani icq da gorusurus :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 07 Haziran 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Benim nick neden ingilizce....EEmmm eee o kendisi yanii eceliyle ingilizce,leyleklerrr eeemm EEEE YETER LAM İNGİLİZCE nevar ? :) Not:Flashberk'teki Eminem flash'ını izlemeyen ''ne diyo bu salak'' diyecektir.Onlara hak veriyom :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Benimde lise 2 bitti ama ben üzülüyorum ühü maratona başlıycam çünkü ağustos 15 testlere merhaba[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 gemi$ olsun :) bende bu yazın sonunda harbici planlı calı$maya ba$lıcam lise 2 ichin :-p (guyaa)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Aaahh ahh.. Acaip özledim liseyi ya... Gerçi şimdiki halimden de gayet memnunum ama kesmedi 8 sene öğretim hazırlık(2 sene)-ortaokul-lise'de valla...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 benim okul bitti yehaaa ne güsel[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Zed, 07 Haziran 2004 11:44 tarihinde demiş ki: pyr0, sonradan sürpriz olmasın diye söylüyorum, ingilizceden kalabilirsin :) hislerime tercüman oldun :tebrikz: *!kutlar*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: fizban, 07 Haziran 2004 11:45 tarihinde demiş ki: yOu are UberK3wl ! bu arada okulun bitmesi için darısı başınıza diyen gençlik de ilerde ağlayacaktır ya da berbat bir okulda okuyodur. Kesinlikle katılıyorum.Nerde o lise günlerim ya ahh ahh..[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 tmm okul bitmiş ii güzel de bu ingilizce merakı nedir anlayamıyorum herkeste for me yok finished bilmemne...Üstüne alınma ama kıl oluyorum...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Pyr0 ciddi biçimde gereksiz ingilizce kullandığın kanısımdayım.[signature][hline]Lalu says: OLM bugun kusarcasina eylendim ilk kez daoc da Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ılgılızceyı kaldıralım bıtsın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Yok canım kaldıralım değil de yani buradaki gereksizdi..Neyse konuyu saptırmıyalım bunu ayrı tartışırız evet harbiden iyi oldu bitti okul rahatladık...hörrnn[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar