Rahan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 3 sene oldu daha özlemedim, özlemem liseyi falan. nefret yer ya..[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 herşey güzel yorumlar fln.. ama başlık neden ingilizce? *!kıllanır*[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben bayadir gitmiyordum alal alla bitmedimi daha :) bitmediyse bi bakim yerinde duruyormu ?[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: UltraPsycho, 07 Haziran 2004 16:59 tarihinde demiş ki: herşey güzel yorumlar fln.. ama başlık neden ingilizce? *!kıllanır* senin nickin nie ing? *!kıllıga kıllıkla cvp verir* p.s: bonus aranma olm fena olur hani icq da gorusurus :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 07 Haziran 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Benim nick neden ingilizce....EEmmm eee o kendisi yanii eceliyle ingilizce,leyleklerrr eeemm EEEE YETER LAM İNGİLİZCE nevar ? :) Not:Flashberk'teki Eminem flash'ını izlemeyen ''ne diyo bu salak'' diyecektir.Onlara hak veriyom :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Benimde lise 2 bitti ama ben üzülüyorum ühü maratona başlıycam çünkü ağustos 15 testlere merhaba[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 gemi$ olsun :) bende bu yazın sonunda harbici planlı calı$maya ba$lıcam lise 2 ichin :-p (guyaa)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Aaahh ahh.. Acaip özledim liseyi ya... Gerçi şimdiki halimden de gayet memnunum ama kesmedi 8 sene öğretim hazırlık(2 sene)-ortaokul-lise'de valla...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 benim okul bitti yehaaa ne güsel[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Zed, 07 Haziran 2004 11:44 tarihinde demiş ki: pyr0, sonradan sürpriz olmasın diye söylüyorum, ingilizceden kalabilirsin :) hislerime tercüman oldun :tebrikz: *!kutlar*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: fizban, 07 Haziran 2004 11:45 tarihinde demiş ki: yOu are UberK3wl ! bu arada okulun bitmesi için darısı başınıza diyen gençlik de ilerde ağlayacaktır ya da berbat bir okulda okuyodur. Kesinlikle katılıyorum.Nerde o lise günlerim ya ahh ahh..[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 tmm okul bitmiş ii güzel de bu ingilizce merakı nedir anlayamıyorum herkeste for me yok finished bilmemne...Üstüne alınma ama kıl oluyorum...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Pyr0 ciddi biçimde gereksiz ingilizce kullandığın kanısımdayım.[signature][hline]Lalu says: OLM bugun kusarcasina eylendim ilk kez daoc da Legalise it!
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ılgılızceyı kaldıralım bıtsın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Yok canım kaldıralım değil de yani buradaki gereksizdi..Neyse konuyu saptırmıyalım bunu ayrı tartışırız evet harbiden iyi oldu bitti okul rahatladık...hörrnn[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Öne çıkan mesajlar