Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Merhaba, 2006 yılında sözlerini ve müziğini yazıp kaydettiğim şarkımı tekrar kaydettim. Eski hali yok gerçi karşılaştırmak adına ama kayıt olarak falan da pek iyi değildi. Her neyse ilk yazdığım sözlerden olduğu için sözler pek iddialı değil. Bu şarkıda ritim gitarlar, lead gitarlar, bas gitarlar, akustik gitar ,davul ve klavyeleri kendim çaldım, vokali de kendim yaptım.Ve ilk defa bi şarkıda vokali de istediğim gibi yapabildim açıkcası. Baya vaktimi aldı haliyle. Bu yüzden bir dinleyip yorum yaparsanız çok sevinirim Myspace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Öncelikle tebrik ederim, baya uğraşmışsın gibi gözüküyor. İki kere arka arkaya dinledim şarkını, çok hoş bir ritmi var. Vokal belki birazcık daha iyi olabilirmiş, ama tek başına yapılan bir iş için on numara olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Vokal biraz kısık kalmış ama şarkı ciddi ciddi güzel :D tebrikler , devamı da gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 vakit ayırıp dinlediğiniz ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim :) vokalim biraz daha gelişirse daha iyilerini yapmayı umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efil efil Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Araba ne marka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar