vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hani bele uzun, rulo gibin, üstü cikolata kapli ici kremali bisi vardi pastanelerde. (abi tarife gel.....) neydi o, off adi aklima gelmiyo. google i mundar ettim bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ekler vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hah oh be tesekkür ederim. cok tirt bi adi var ama simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ya bizim binbir türlü tatlı, kek, börek ve benzeri süper hamurişlerimiz cidden harika. pastalar da çok başarılı. ama donutlar da baya iyi. onların kotu oldugunu değiştirmiyor. ben hepsini yerim valla sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 donutlarin görüntüsü seker, halbuki bildigin sekerli hamur parcasi baska bisi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aquila said: türkiyemin güzide fırınlarında-pastanelerinde yapılan birbirinden güzel pastalar çörekler varken, kusura bakmasın d&d. ozentilik ve prim sektoru napicak lan boyle dusunursen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 batırıcam o sektörü, savaş açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 david vs. goliath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bella said: beef'n cheddar <3 ama en çok patateslerine aşığım. ölümüne yemek istiyorum. keşke 2. midem olsa sdfs off icimi okudun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bella kaç kilosun Her fastfood konusunda imzan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Masquerade said: napayım abi sevmiyorum. ^^ hamburgeri sevmeyi bırak, önüme koysan hazır ve beleş yiyemem. ^^ onun yerine gider enginar yerim, bilimum patlıcan yemeği yerim. nefis. yalancı hıyar kent meydanında 2.yi yesek diye düşünmedik mi lan o gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 aquila said: türkiyemin güzide fırınlarında-pastanelerinde yapılan birbirinden güzel pastalar çörekler varken, kusura bakmasın d&d. nihayet bi türk çıktı patiden yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 krispy kream var cadde de.. dd den daha guzel bence.. donut severlere duyrulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hayatımda hiç yemedim bu dediğiniz şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 iğrenç bişey lan nası yiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 http://binwonderland.files.wordpress.com/2009/07/chipstix1.jpg bunun hastası olmustum ilk rockncoke'da yedigimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 BulletRide said: Bella kaç kilosun Her fastfood konusunda imzan var BUSTED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 carl's jr inanılmaz hamburger ve patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar