VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ben o büyü efektlerini çok seviyorum. Biraz pokemonumsu falan orası öyle ama :D Birde müzikleri sağlam animenin. Bildiğin Heroes 4 soundtrackini koymuşlar ama Şu ikisi resmen aynı şarkılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 adamlar direk gaza gelip lonca bastı ama esas dövüş sanırım haftaya kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 21. bölümde işler garileşti cocuk kokuyo olması normaldi ilk başlarda .. karakterleri tanımak loncaları tanımak gibi bi sürü gereksinim vardı. yavas yavas hersey yerine oturuyo bence one piece kadar güzel olabilir ilerleyen yerlerde ki çizimleride birbirine benzer oldugundan eglenceli olabilicegini düsünüyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 25 ahahahahahahha çooooook iyi bölümdü ya :D.Çok eğlendim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 reaksiyonlar biraz olumlu hale gelince denemeye karar verdim şu ara video izlemek dışında birşey yapamadığım bir netbook ile başbaşa kalınca, eğlenceliymiş. gerçi daha iyi hale geleceğini umuyorum yine de. TEYU VAKADE! erza & happy (rie küçümen ftw) = (tu) AYE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 26 erza'nın gözbağını çıkaran çakma kenpaçi'ye tek çakması ve happy'nin bunu aktarması = priceless for everything else, mastercard. evet güzelleşti daha son bölümlerde. yalnız bu introlarda spoiler bombardımanı, nedendir, niyedir, nazedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ya anime çok güzelde haftada 1 kesmio beni savaşın tam güzel yerinde kesip 1 hafta bekletiolar en son dayanamayıp açtım mangasını okudum 8-10 bölüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hankı günler çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Pazartesi. Akşama doğruda torrente düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 27 Başarılı olmuş mangadan daha hoş bi hava vermiş kısada olsa flashback biraz hade combata dön ule dedirtti ama güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 beyler spoilerda yazarken hangi subdan çektiğinizi de dipnot olarak yazabilir misiniz. bu ara kimin daha hızlı çıkaracağı belli olmuyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hızlı görmek istersem crunchysubs ama arşiv için ryugan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İlk gördüğümde one piece çakması olduğunu düşünerek izlemedim sonra bi şans veriyim dedim iikide vermişim .. Güzel bi anime izlenmesi lazım karakterler çok ii çok komik ve çok sağlam .. Bire bir kapışmalar 3 anime sürmüyor hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 son bölümde baya güldüm :) gelecek bölüm de baya komik olcak gibi festival var sanırım erzanın hastasıyım abi ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mangası daha güzel bence ama animede gayet hoş olmaya başladı sanırım alıştığımdan başlardaki çizimler gibi kötü gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 cidden mangası inanılmaz zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 manga çok güzel ama animede yavaş yavaş kendine has bir hava yakalamaya başladı.Başlarda nefret ettiğim woooov! sesini şu an bayağa sevmeye başladım.Son 4-5 bölüm bence çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 spoiler ben en çok şeyi merak ediyorum. natsunun fernandes'i alaşağı edişini animede nasıl göstericekler. acaba aynı tadı verebilecekler mi manga ile. gecenin dördünde YÜRÜ BEEE nidalarıyla natsuyu destekler halde bulduydum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 spoiler'a "manga" filan diye yazsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Aynen. Spoiler-manga şeklinde belirtirseniz iyi olur. Sırf anime izlemeyi sevenler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Sam said: spoiler'a "manga" filan diye yazsanız? genel diye şettim ya. kusura bakma. edit: bakmayın. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi son anime bölümü yardırdı ya :D ota boka arigato dien herif ve hala "Destroy the moon" dien dede süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ahah ben de şimdi izledim evet komikti, kırmızı köpekten tut NAYSÜ BADİİİye. :p TheRiverBelow said: Sam said: spoiler'a "manga" filan diye yazsanız? genel diye şettim ya. kusura bakma. edit: bakmayın. :< np, geçmişte sütten ağzım yandığından bir elim page up'ta açıyorum spoiler artık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 acemilik vallahi, boşluğuma geldi tamamen. yumruklayın beni. erüza stayla. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ahahahhaha son bölüm süperdi Erza!!1X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar