Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
21. bölümde işler garileşti cocuk kokuyo olması normaldi ilk başlarda .. karakterleri tanımak loncaları tanımak gibi bi sürü gereksinim vardı. yavas yavas hersey yerine oturuyo bence one piece kadar güzel olabilir ilerleyen yerlerde ki çizimleride birbirine benzer oldugundan eglenceli olabilicegini düsünüyorm.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
reaksiyonlar biraz olumlu hale gelince denemeye karar verdim şu ara video izlemek dışında birşey yapamadığım bir netbook ile başbaşa kalınca, eğlenceliymiş. gerçi daha iyi hale geleceğini umuyorum yine de.

TEYU VAKADE!

erza & happy (rie küçümen ftw) = (tu)

AYE!
Mesaj tarihi:

26

erza'nın gözbağını çıkaran çakma kenpaçi'ye tek çakması ve happy'nin bunu aktarması = priceless

for everything else, mastercard.

evet güzelleşti daha son bölümlerde. yalnız bu introlarda spoiler bombardımanı, nedendir, niyedir, nazedir.
Mesaj tarihi:
İlk gördüğümde one piece çakması olduğunu düşünerek izlemedim sonra bi şans veriyim dedim iikide vermişim .. Güzel bi anime izlenmesi lazım karakterler çok ii çok komik ve çok sağlam .. Bire bir kapışmalar 3 anime sürmüyor hehe :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
manga çok güzel ama animede yavaş yavaş kendine has bir hava yakalamaya başladı.Başlarda nefret ettiğim woooov! sesini şu an bayağa sevmeye başladım.Son 4-5 bölüm bence çok güzeldi.
Mesaj tarihi:

spoiler

ben en çok şeyi merak ediyorum. natsunun fernandes'i alaşağı edişini animede nasıl göstericekler. acaba aynı tadı verebilecekler mi manga ile. gecenin dördünde YÜRÜ BEEE nidalarıyla natsuyu destekler halde bulduydum kendimi.

Mesaj tarihi:
ahah ben de şimdi izledim evet komikti, kırmızı köpekten tut NAYSÜ BADİİİye. :p
TheRiverBelow said:

Sam said:

spoiler'a "manga" filan diye yazsanız?

genel diye şettim ya. kusura bakma.

edit: bakmayın. :<

np, geçmişte sütten ağzım yandığından bir elim page up'ta açıyorum spoiler artık. (:P)
  • Yeni Oluştur...