Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
2dk bir dövüş, sonraki 2dk başka dövüş, sonraki 2dk muhabbet, sonraki 2 dk ilk dövüşe kaldığı yerden devam, sonra repeat filan diye böyle bölerek fena halde bayıyorlar. 10dk lık bir kapışma 3-4 bölüme yayılmış oluyor o yüzden. 10 dk lık bütün kapışmayı tek seferde verseler ondan sonra diğer kapışmalara, muhabbetlere geçseler mükemmel olurdu, animenin kalitesi en az 2 kat artardı. İlle de zamanlar çakışsın diyorsan en fazla 2 ye, hadi çok uzadıysa 3 e filan bölersin. Ama aynı kapışmayı en az 5-6 defa filan böldüler.

Ama yine de bu bölüm güzeldi, bayağı sevdim. Charizard vardı bol bol, en sevdiğim 3. karakter ^^
(Gerçi Lucy nin spiritlerinin hepsi kolektif bi şekilde 3. sırayı paylaşıyorlar ama Aquarius onların arasında da en sevdiğim)

Haftaya da en epik kapışma geliyor sanırım, bu dövüşü de 3-4 bölüme yayıp baltalamazlar umarım.

Preview

Erza - Kagura - Minerva aynı mekanda, sırf preview bile gaza getirdi

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ya vallahi pacing bilmiyor bu herifler. ne efsane olaylari tek bolume sokusturdu gerizekalilar. 13 bolumdur sacma sapan seyler gosteriyordu cogu zaman. 3 bolumluk dovusu tek bolume soktu, tek bolumluk dovusleri 5 bolum anlattilar.

neyse cok iyiydi bu hafta. intro'da spoiler'in allahini verdiler yine gerizekalilar, o da ayri mevzu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya en tırt bölümleri yaydıkça yaydılar o executioner kapışmalarını filan 3-4 bölüme yaydılar, Laxus vs Jura tek bölümde bitti - ki onu bile hızlıca geçip bıraktılar. Resmen dayaklık adamlar.
5 bölüm boyunca Laxus vs. Jura versinler, Erza vs. Minerva vs Kagura versinler, gıkım çıkarsa şerefsizim. Ama inadına mı yapıyolar artık bilmiyorum, en tırt yerleri sakız gibi uzatıp böyle ağzımızın suyunu aka aka izleyeceğimiz yerleri doğru düzgün göstermiyorlar bile.
Pacingi düzeltseler 10/10 luk anime olucak, fena halde yazık ediyolar.

Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak öyle ayıramıyorum ben ya, bu tip animeler güzel arc varken en sevdiğim anime oluyorlar bir anda, kötü arc varken, filler arc girdiğinde veya pacing sıçtığında en dibe düşüyolar (animeleri çıkış günlerine göre ayırıp en az sevdiğimden en çok sevdiğime doğru izlemek gibi bi huyum var)

Mesela One Piece, Hunter x Hunter en sevdiğim animeler arasında normalde, ama OP mermaid island arcında, HxH chimera ant arcının 2. yarısında listenin dibini boyladı. Narutoda story arc genel olarak fena değil, ama onda çok fazla filler var diye gıcık oluyorum bir tek.
Fairy Tail genel olarak hiç listemin dibine düşmedi (şu tırt filler arc hariç), ama pacing problemi yüzünden listenin tepesini de pek haketmiyo aslında ya...
Ama yine de çok seviyorum kıyamayıp en tepeye koyuyorum (cumartesi başka güzel bir şey olmaması da bi etken tabi:p)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...