Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 rezildi abi bolum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 çizen ekip komple değişmedi mi bunu hala neden introda spoiler var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 biraktigim yerden devam diye basladimda cizimler cok kotu 2. bolumu anca bitirebildim bide yeteri kadar erza yoktu, erza olmadan fairy tail bir hic benim icin, az sabredicez artik malum kapisma gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Bu bölümü seyrederken yanınıza bi tas erik alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Seslendirme de çizimde çok yavan, izleyemiyorum onun için drop drop drop!!! mangaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 harbiden gg, drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 2dk bir dövüş, sonraki 2dk başka dövüş, sonraki 2dk muhabbet, sonraki 2 dk ilk dövüşe kaldığı yerden devam, sonra repeat filan diye böyle bölerek fena halde bayıyorlar. 10dk lık bir kapışma 3-4 bölüme yayılmış oluyor o yüzden. 10 dk lık bütün kapışmayı tek seferde verseler ondan sonra diğer kapışmalara, muhabbetlere geçseler mükemmel olurdu, animenin kalitesi en az 2 kat artardı. İlle de zamanlar çakışsın diyorsan en fazla 2 ye, hadi çok uzadıysa 3 e filan bölersin. Ama aynı kapışmayı en az 5-6 defa filan böldüler. Ama yine de bu bölüm güzeldi, bayağı sevdim. Charizard vardı bol bol, en sevdiğim 3. karakter ^^ (Gerçi Lucy nin spiritlerinin hepsi kolektif bi şekilde 3. sırayı paylaşıyorlar ama Aquarius onların arasında da en sevdiğim) Haftaya da en epik kapışma geliyor sanırım, bu dövüşü de 3-4 bölüme yayıp baltalamazlar umarım. Preview Erza - Kagura - Minerva aynı mekanda, sırf preview bile gaza getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Laxus bence Gildarts'dan daha güçlü. Mavis'in dediğine göre zaten Jura ile dövüşmeye gidiyor. Ne kadar güçlü orda görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 dovusler, animasyonlar o kadar kotu ki, kusacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 gajeel sil mode'a girdi. abbbeooovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ya vallahi pacing bilmiyor bu herifler. ne efsane olaylari tek bolume sokusturdu gerizekalilar. 13 bolumdur sacma sapan seyler gosteriyordu cogu zaman. 3 bolumluk dovusu tek bolume soktu, tek bolumluk dovusleri 5 bolum anlattilar. neyse cok iyiydi bu hafta. intro'da spoiler'in allahini verdiler yine gerizekalilar, o da ayri mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 hakkaten introda eclipse gate açılışı bide draon attack göstermişler bide 6 bölüm sonra gelecek cobra var sdfsfdsdf bari gma ft kazandığınıda yazsalarmış ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Ya en tırt bölümleri yaydıkça yaydılar o executioner kapışmalarını filan 3-4 bölüme yaydılar, Laxus vs Jura tek bölümde bitti - ki onu bile hızlıca geçip bıraktılar. Resmen dayaklık adamlar. 5 bölüm boyunca Laxus vs. Jura versinler, Erza vs. Minerva vs Kagura versinler, gıkım çıkarsa şerefsizim. Ama inadına mı yapıyolar artık bilmiyorum, en tırt yerleri sakız gibi uzatıp böyle ağzımızın suyunu aka aka izleyeceğimiz yerleri doğru düzgün göstermiyorlar bile. Pacingi düzeltseler 10/10 luk anime olucak, fena halde yazık ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 oralar manga'da baya kısaydı öyle hatırlıyorum hatta laxus one shot atıyor gibi bişiydi jura'ya bu kadar dram dönmüyordu ama erza vs kagura bide trio fightı geçiştirdiler baya adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bk5mHAC9ljM yani şöyle bi epic fight göremicez bi daha sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 başladım ben de, geyikmiş bayağı ama soul eater tadı alamadım asdfs 6. bölümdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 soul eater tadi niye alasin yahu? fsdhjfhs bayagi lame bu arada seri. ben olsam tekrar baslamazdim. sirf guncelim diye izliyorum fdsjlk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ya ne bilim ciddi gibi görünen ama temelde geyiğe dayalı bir anime işte Soul Eater kadar sarıp, keyiflendirmiyor. Ama bayağı geyik bu da, hatta daha da geyik olabilir. İzleyen arkadaşlar ileride bayağı bayacaksın vs. diyor. Bilmiyorum bakalım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 2 arc var iyi, bunlardan bagimsiz da birkac guzel dovus bolumu. onun disnda cop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 van piis 1 feiri teyl 2 fak biliiçh fak naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Genel olarak öyle ayıramıyorum ben ya, bu tip animeler güzel arc varken en sevdiğim anime oluyorlar bir anda, kötü arc varken, filler arc girdiğinde veya pacing sıçtığında en dibe düşüyolar (animeleri çıkış günlerine göre ayırıp en az sevdiğimden en çok sevdiğime doğru izlemek gibi bi huyum var) Mesela One Piece, Hunter x Hunter en sevdiğim animeler arasında normalde, ama OP mermaid island arcında, HxH chimera ant arcının 2. yarısında listenin dibini boyladı. Narutoda story arc genel olarak fena değil, ama onda çok fazla filler var diye gıcık oluyorum bir tek. Fairy Tail genel olarak hiç listemin dibine düşmedi (şu tırt filler arc hariç), ama pacing problemi yüzünden listenin tepesini de pek haketmiyo aslında ya... Ama yine de çok seviyorum kıyamayıp en tepeye koyuyorum (cumartesi başka güzel bir şey olmaması da bi etken tabi:p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 46 ya geldim. Mirajane vs. Freed dövüşü açık ara şimdiye kadarkilerin en iyisiydi. Mira reyiz olsun Fairy Tail'e asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 mira gorunmez reyis zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 mira en gereksiz karakter falan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar