Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

2

2. bölümle bana kendini affettirdi.Mangada daha güzel olmasına rağmen guilde giriş güzel oldu.Eğer başarısız olsaydı gene çok kızardım ama güldüm bu bölüm baya.
Gerçi hala daha rahatsız olduğum şeyler var.Yüz hatları gene ısrarla tombul.(Buna rağmen mirajane hala süper bi hatun)Sonra o büyü yaparken saçma sapan semboller çıkmasın; lucy anahtarı kullanırken kapı çalmasın.Dandik ending olmasın vs.Bunlar olmazsa daha mutlu olacam.İleriki bölümler daha güzel olacak ben inandım;gerçi her türlü izleyecem.
Neyse sonuç olarak ikinci bölüm(tu)

Sosyal ağlarda paylaş

Karakterlerin çizimleri arasında dağlar kadar fark var abicim.Bak manganın ilk bölümünü aç.Animenin ilk bölümünü aç.Arada bariz bir şekilde fark mevcut.Ayrıca eğer her alevde buzda böyle saçma sapan efektler çıkacaksa ben manganın siyah beyazlığını ve sadeliğini tercih ederim şahsen.Ha şu anlaşılmasın izlenmez mi tabiki izlenir ona birşey demiyorum zaten ama arasındaki farkıda görmediğini söyleyeme lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

4

Erzayı anlatışları ve ondan korkmaları çok iyi hehe.Erzayı gördük karizma giriş yamaya çalıştı ama o ending şarkısı sahneye girdi.
Bu ending ile ilgili iki çift laf etmek istiyorum.Ulan fullmetal bu yolla ne kadar güzel ve damardan son sahneleri başarıyorsa bu da o kadar kötü olmuş.Resmen sahneyi yemişler.''UUUnooo he dıdıd ''diye bişey olmaz hele o yuvarlak çizimler aptal sahneler çok kötü çok. Böyle devam edemez yani şu endingi biri kaldırsın artık.Başka bişeye şikayet etmiyecem söz sadece şu ending kalksa yeter bana.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...