cado Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 manga nın 2. bölümünü okudum gülmekten yerlere yattım.harikaymış çok beğendim saske ye benzetilen adamında saske ile alakası yokmuş harbiden müthiş eğlenceli bir adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Efsane karakter o ya ahaha exhibitionist ayrıca Bunneh said: lucy zaten hayat kadını yahu. :/ http://img209.imageshack.us/img209/4593/1251986642465.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Gray gerçekten harika zaten. Natsu ile Gray kavgaları paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Bugun izledim ilk bölümü beklediğimi alamadım açıkcası çizimler olsun seslendirmeler olsun.Seslendirmeler belki oturabilir karakterler oturdukça bilemiyorum ama çizimde kötüydü ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 one piece in cizimlerine benzettim acep aynı kadromudur nedir fena degil guzeldi ilk bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Çizimler one piece andırıyor ve natsu karakteri de luffy ile neredeyse aynı özelliklerine sahip.Yoksa ne konu ne animeyi yapanlar aynı. Mangası şu anda çok daha iyi anime olarak pek tatmin edici başlamadı ama inşallah ileriki bölümde düzelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Theghosthand +1 dün başladım mangayı okumaya bir solukta 32 chapter bitti...natsu-gray atışmaları muhteşem özellikle erza adı girince araya oluşan tipler süper..ayrıca lucy nin kızdığı anlardaki çizimleri birebir nami diyebilirim saç farkı var sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Biraz çocuksu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 2 2. bölümle bana kendini affettirdi.Mangada daha güzel olmasına rağmen guilde giriş güzel oldu.Eğer başarısız olsaydı gene çok kızardım ama güldüm bu bölüm baya. Gerçi hala daha rahatsız olduğum şeyler var.Yüz hatları gene ısrarla tombul.(Buna rağmen mirajane hala süper bi hatun)Sonra o büyü yaparken saçma sapan semboller çıkmasın; lucy anahtarı kullanırken kapı çalmasın.Dandik ending olmasın vs.Bunlar olmazsa daha mutlu olacam.İleriki bölümler daha güzel olacak ben inandım;gerçi her türlü izleyecem. Neyse sonuç olarak ikinci bölüm(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 eğlenceli anime bence :) sonuç olarak haftada bir neden harcadım diye düşünmeyerek eğleneceğim 20 dk işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mangası zevkden bayılttı beni bi bakdım gece sabahlamışım başında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 zero çok fena dağıtıyor bakalım gelecek bölümde nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Mangasıyla animesi arasında dağlar var yanlız.Anime çizimleri manga çizimleriyle aynı olsa dadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Klasik yerli dizi gibi seneryosu var bununda baydı artık nakama-parents-suffering 3 lüsü ama çizim olarak fena değilmiş hakkını vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 anime nin ilk bölümünü izledimde alakası yok be manga daki çizimlerle.birde beğenmedim ilk bölümü.sonu güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Beyt said: Mangasıyla animesi arasında dağlar var yanlız.Anime çizimleri manga çizimleriyle aynı olsa dadından yinmez neymiş ki o dağlar kadar fark? birinin siyah beyaz birinin renkli olması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 slk saçma efekler,Manganın Çizimleri Daha iyi,Manga bu kadar çocuksu değil,Lucy karekteri inanılmaz kötü bir şekilde çevrilmiş,gene slk saçma buyu efekleri,... uzar gider:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Büyü yaparken yankılı ses+çok kötü şekilde oynanmış bağarma efekti kötü seslendiren çocukda resmen ruh yok animede ps: Ben daha iyi yaparım !! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Butun Karekterlerin seslendirmeleri kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Karakterlerin çizimleri arasında dağlar kadar fark var abicim.Bak manganın ilk bölümünü aç.Animenin ilk bölümünü aç.Arada bariz bir şekilde fark mevcut.Ayrıca eğer her alevde buzda böyle saçma sapan efektler çıkacaksa ben manganın siyah beyazlığını ve sadeliğini tercih ederim şahsen.Ha şu anlaşılmasın izlenmez mi tabiki izlenir ona birşey demiyorum zaten ama arasındaki farkıda görmediğini söyleyeme lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 3 Komik sahneler bu bölümde ağırlıktaydı.Hehe o maidler adamın rüyasına girer yahu.Bu bölümler giriş için güzel aslında bu bölümü daha iyiye gitti bence.Arada müzikler yardırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hangi grubun sublarindan takip edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Horibblesubs fena değil 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 4. bölüm çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 4 Erzayı anlatışları ve ondan korkmaları çok iyi hehe.Erzayı gördük karizma giriş yamaya çalıştı ama o ending şarkısı sahneye girdi. Bu ending ile ilgili iki çift laf etmek istiyorum.Ulan fullmetal bu yolla ne kadar güzel ve damardan son sahneleri başarıyorsa bu da o kadar kötü olmuş.Resmen sahneyi yemişler.''UUUnooo he dıdıd ''diye bişey olmaz hele o yuvarlak çizimler aptal sahneler çok kötü çok. Böyle devam edemez yani şu endingi biri kaldırsın artık.Başka bişeye şikayet etmiyecem söz sadece şu ending kalksa yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar