Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ova 3 ne zaman çıktı ? Ben su liseli olanı bide kız yurdu olanı izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ben ova'lari izlemedim, ilginc bi' sey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 3. ova 1 senedir vardı. 3. ova back to future'nin animesi gibiydi. fansublarını aşağıda bulabilirsiniz. http://www.ayeshadow.tr.gg/Fairy-Tail.htm ova'lar manga'nın spicial bölümlerinden yapılıyor. manga'nın son bölümlerinden, 1-2 tane daha ova çıkartılır. sanırım, 153. bölümde kesilen röntleme sahneside çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 nereyi rontluyolardi fdsjkdjs. 3 bolum olmus unutmusum simdiden :D kayda deger bi' sey var mi bari ova'da? donup bakayim mi, yoksa meh mi? bi' tane ova izledim simdiye kadar, o da rurouni kenshin'indi. o bayagi iyiydi mesela. Seijuro'nun kenshin'i buldugu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Darklight1903 said: nereyi rontluyolardi fdsjkdjs. 3 bolum olmus unutmusum simdiden :D kayda deger bi' sey var mi bari ova'da? donup bakayim mi, yoksa meh mi? bi' tane ova izledim simdiye kadar, o da rurouni kenshin'indi. o bayagi iyiydi mesela. Seijuro'nun kenshin'i buldugu bolum. nereden çok nasıl yakalandıkları önemli. yoksa fairy tail'în diğer fan service'lerinden farklı bir şey yok. ova'lar daha çok eğlencelik bölümlerden oluşuyor. rurouni kenshin'inin ovaları gibi dram ağırlıklı değil. mesela, 2. ova phantom arc'ı iki rakip lisede geçiyormuş gibi anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 donmem onlara muhtemelen o zaman. hani karakterlerin gecmisi vs ile ilgili bi' sey olsa donecektim de, goygoysa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 goygoy ama eğlenceli goygoy. faerun tail kızlar yurdunu tanıtıyordu. :p yalnız bu son bölümde en çok hoşuma giden şey kesinlikle elfman'ın iq'sunun +100 alması oldu. adam son 50 bölümdür SORE DE OTOKOOO KORE DE OTOKOOO HULK SMAAASH diye bağırmak dışında bir cümle kuramıyorken bir anda fikir ve düşünce belirtir, akıl yürütür hale geldi. şoke oldum. inşallah juvia'yı da GIREYSAMAAAA haricinde kelime içeren cümle üretebilen günlerde göreceğiz. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 evet elfman'i buff'lamalari iyi oldu. natsu'yu da biraz buff'lasalar iyi olucak fdjkfsdj. bi' de su siskoyu zayiflatsalar artik, uzuluyorum adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 vay be bu arc her ne kadar düz görünse de tam batulmanga mantığına iyi uyuyor, keyifli gidiyor. :p 157 http://i48.photobucket.com/albums/f238/sebalays/spirits1997.jpg maviş ile beraber izlemeye gelmişler. yeni karakterlerin de çoğu eğlenceli gibi, dur bakalım. bizimkiler yenilirse mermaid heel'e yenilsin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 157 'kazanirsak x bize gelsin' seremonisinde elfman cok iyiydi ya ahahahah. bekliyodum oyle bi' sey, bastim kahkahayi. hakikaten arc cok iyi gidiyor. uzun sure sonra bolumler az daha uzun olsun diye diledim yani. takimlarin sahneye cikisi da space jam'i andirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bu bi ara fillere girmişti 120li bölümlerdeydi sanırım, hâlâ fillerlarda mı? (baya uzun sürüyodu, o yüzden bırakmıştım) düz arca gecti mi tekrar? geçti ise kaçıncı bölümle geçti? devam edeyim diyorum, happynin aye ayesi ve charurusu olmadan geçmiyo hayat. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fillerlar bitti. kaçta bittiğini hatırlamıyorum ama. 157 Mavis ÇOOOOK TATLI YA. Jellal ın takıma katılmasına verdiği tepki mükemmeldi. dat ahoge. Bir de her arcta aynısını söylüyorum ama bunda da söylemem lazım. OP de spoiler yağdırıp durmasınlar artık, kendi animelerini baltalıyolar. B takımının gelişi mükemmeldi, spoilerı yemeseydim de o gaz sahneyi doya doya yaşasaydım keşke. Yalnız o takımda Juvia veya Gajeel yerine Erza olsaymış takım tam olucakmış. Gerçi o kadroyla bile 2. oldularsa Sabertooth beklenenden daha da testisli çıkıcak heralde ama yine de en iyileri tek takımda toplasalar(Gildarts ta olsaydı hatta).Bari bu sefer Natsunun takımını izlemek zorunda kalmasaydık. Yine saçmasapan bişeyler olucak, plot armorlar boostlanıcak o kadar testisli elemanın arasında en sona Lucy ve Natsu kalıcak ben de klavyeyi kemiricem (Lucy yine damsel in distress olarak kalır tabii. Gerçi OPde Gemini'yi kullanırken gösteriyodu(nihayet), belki bu sefer bişeyler yapar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 157 OP baya bi spoiler yedirdi sfdsf gerçi B takımındaki jellal twisti gene kurtarılır ölçüdeydi blue pegasus çok lame bide ya ahah tipler mavis <3 poluşka vendy bağlanmasıda güzel biraz lvl atlar bari jellal nasıl mystogan gibi dövüşecek hani stilini bilen kişide az bi laxxus falan nightmare/delusion takılıyordu falan baya güzel malzeme var aslında önlerinde nirvana arcla kapışacak gibi duruyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 yine superdi bence bolum. bu arc hakikaten olmayacak kadar iyi gidiyor. bolumler yetmeyecek yalniz ya bu kadar oyun + dovuse. neyse naruto filler'dan kat kat iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 158 bayağı iyiydi, daha tekdüze bişeyler bekliyodum konsepti iyi oturtmuşlar. OP de öyle koşu yarışı filan görünce laff-a-lympics gibi bişey çıkar diyodum. Gerçi bir nevi öyle çıktı da sayılabilir aslında, gerçek kötüler cuk oturmuş en azından^^ 159 preview HOLY SHIT http://i.imgur.com/wCdxA.png Sonunda Lucy bi işe yarıycak heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 158 evet güzeldi, yalnız seybartuusu çok kötü ezdi lol. ben juvia olsam paso yağmur yağdırırdım şehre, kopyalar bir kere gidince paso skor yazardı millet respawn oldukça fraglanacağı için. neyse en azından maçı gray'e teslim etmedi heh. happy'nin KİNPATSUUUU KİNPATSUUUU diye ulumasına iyi güldüm lol luşiii yenerse cidden komik olacak, hoş gerçi gemini filan kullanırsa op'taki gibi çok kişiyi yenebilmesi lazım ama spirit'lerini düzgün kullanamayan karakter olarak benimsendiğinden beklentim yok yani. flare kazansın o daha ilginç duruyor en azından çatlak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 AoE spamlayıp kopyaların tamamını silse toplayabileceğinden çok daha fazlasını kaybederdi bence. Kopyaların respawn olmadığını da bilmiyoruz ayrıca. Ayrıca yağmur yağdırarak ta kopyaları yok edebilirmiydi ondan emin değilim, Eve kar yağdırdı kopyalar yerine duruyordu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben eve onu yapıyor sanmıştım, meğer detection niyetine kullanmış. hayalkırıklığı oldu. vurulanlar respawn olunca tekrar vurulacağı için kopyalar respawn olmuyor o süre zarfında bence arayı kapardı aldığı puanlarla ama neyse artık. KİNPATSUUUUUUUUUUUUU KİNPATSUUUUUUUUUUUUU http://www.sunnyday.com.sg/images/iphone%20case%20fairy%20tail%20happy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 158 gajeel ve laxus'a happy taklidi yaptirma fantazisi de superdi bak fsdjkfsdjlfjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 oo lucy den atar geliyo, eve kun'un updatei gün yüzüne çıkacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 159 lucy tam silerken fail olunca 'lan magic power tribi, komiklik olsun diye fail yapmayin' falan diye tepindim, sonra disaridan karisma oldugunu gorunce rahatladim. bayagi iyi bolumdu yine. belki natsu biraz daha erken gidebilirdi saci yakmaya, dayak yeme sahnesi biraz uzun durdu cunku. bi' sonraki bolume de hafif zaman kalirdi, ne olacak ne bitecek gostermek icin. lucy spirit'leri biraz daha uzun sureli kullansa iyi olur. hepsinden gosterelim aksiyon olsun gibi bi' sey dusunmuyolardir umarim. bi'kac arc disinda oflayip pofladigim, bu ne lan bebe cizgifilmi dedigim cizgifilmle coguk oldum resmen. seviyesine indirdi, iyi de oldu fdjsklfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 KİNPATSUUUUUUUU 159 yazık oldu ya, KİNPATSUUUnun hakkıydı maç. luşi ilk defa "ya şunu yap, bunu çıkar" dedirtmeden bir savaş yaptı. cemini bile çıkardı yani ki op'da gördüğümde "hadi lan, olmaz öyle şey, dövüş kazandıracak spirit çıkarmaz" dediydim. aoe nuke de tam inmek üzereydi, onu da iyi yaptı. aslında kanseri geri göndermese, oto atağa bıraksa yeterdi saçlara lol. neyse artık hikaye icabı diyelim, direkt antisiydi çünkü bariz. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/258/440/591.jpg yalnız bu saç büyüsü tower of heaven'da da metalci elemanda vardı, mangakada fikir tükenmeye başladı sanırım ehu. neyse olsun, bu karaktere daha çok yakışmış çünkü sayko onna. yalnız seybatuusu'daki kız kesin encıl ile akraba filan, tip benziyordu zaten de cemini'yi çıkardıktan sonra ona zumlayınca kesin belli oldu. KİNPATSUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 evet sac olayini tekrarladilar. hatuna 1 2 ekstra ozellik verseler iyi olurmus, 1 2 ranged attack falan, saclara en azindan, sagindan solundan cikmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ya zaten büyü olayını x-men süpergücü stilinden ziyade daha genel, dnd prosedürü gibi bir temel oturtsa daha çok hoşuma gider aslında ama biz şonenleri böyle superhero mangası olarak kabul ettik artık napalım. şu geometrik suratlı tipleri yapmasın bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ahahahaha onlar inanilmaz kotu evet ya. bi' ichiya'yi seviyorum o da agir gerizekali diye. yine de sadece altyaziya bakiyorum o ciktiginda, herifin suratina bakamiyorum, kusasim geliyor jfkds. evet x-men benzetmesi iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar