Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abicim yapmayin sunu ya

reyou

Öne çıkan mesajlar

Scott Hanselman, microsoftun onde gelen programcilarindan biri, bende onun yazilarini bloglarini elimden geldigince takip etmeye calisan birisiyim, hatta facebook ta arkadas olarak ekledim, bazen facebookta kisisel iletilerine fln yorumlar vs ekledigim oldu, dun yine bu adam facebooktaki kisisel iletisine normal diyetinin 470 kalori ustune ciktigini ve hala aclik hissettigini yazmis. olabilir ben bazen 2000 kalori ustune cikiyom yine aclik hissediyom. konu buda degil, konu su SS aldigim resimdeki arkadasin yorumu. hic kimdir nedir arastirmadim, ancak gorunuse gore turk biri yazmis bu yorumu.
Demiski adama "oruc tut, belki anlarsin o zaman ac insanlarin neler hissettigini"

yaw, konunun dinle vs.. ile alakasi yok. bu adam ve bunun asagi yukari 2000 kusur arkadasi gorecek tabiki bu yorumu, dicek bu ne sacma, assagilikca, rahatsiz edici bir yorum. bakicaklar kim bu denyo, network:turkey.

lan hayvan herif senmisin milletin hissiyat terasizi, nerden bileceksin adamin hangi yardim kuruluslarinda ne kadar bagis yaptigini, yada sen naptin simdiye kadar fakirler icin, diyip 5 paragraf yazi dokmicem buraya zaten bunun gibilerini daha onceden 20 sefer okumussunuzdur.

konunun saptirirlmamasi acisindan tekrar ediyorum, eger bu arkadas oruc degilde, fazla yiyecegine git fakirlere dagit, deseydi de ayni tepkiyi gosterirdim. dinle alakasi yok yani.

dipnot: egerki orhan cinar adli arkadas, japon, cinli, rus falan cikarsa tum dediklerim bana kacsin. yok ama eger kendi vatandasi oldugum ulkeden biriyse, tekrar ediyorum; abicim yapmayin sunu ya.

Sosyal ağlarda paylaş

oldum olası dinlerden nefret ederim. kücükken rüyamda bi güneş görmüştüm, tahtta oturuyordu bi yanında 3 dier yanındada 3 toplam 6 tane ay gibi şey vardı. getirin bakalım cengizin sevaplarını dedi bi tip geldi böle yamalı bi çuvalı ortaya boşalttı bi sürü imge dokuldu yere. hmm sevapların yeteri kadar çok deil daha fazla sevap kazan dedi bana. sonra uyandım. vay aq dediğimi hatırlıyorum. sonra kuran kursuna gittim. 2. derste hocalar paldır küldür girişti cocuklara. nası dövüolar görüceksin. sonra ne olduysa oldu bütün inancımı kaybettim. bi dahada geri gelmedi...
Sosyal ağlarda paylaş

o da insan? sıçtım deyince yazılımcı kariyeri mi bozuluyor?
ecnebilerle aramızdaki bi fark da bu zaten. adamın özel hayatı şirketinin iş hayatındakilerin umrunda değil, karıştırmadığı sürece.

bizde sağa sola magazine çıktı diye başarılı bile olsa adam kovuyolar

elin başbakanı ben böyleyim , top-modellerle yatarım da kalkarım da benim özel hayatım diyor, millet bişey diyemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...