Greeny Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Bizim tükkana bir sonraki yaz sezonu için bilardo almayı planlıyorumda. Nedir bunların fiyatları sahibinden.com - google vs pek yardımcı olamadı zaten büte çalışıyorum. Almış olan ya da satan var mı aranızda. Ne almak lazım, halka açık bir yer o yüzden çok kullanılacak. Bakımı nedir, almalı mıyım nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bilardoyu bosver tavlaya yuklen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bilardo ne ya ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 langırt al sürümden kazan langırt mükemmel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 langırt her yerde gitmez bence, bilardoyu da eğer müşteri potansiyelin olduğunu düşünüyorsan al, yoksa çok da tutulmuyor bilardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 1 tane fln alıcaksan yazık olur, böyle kenarda köşede otellerde olurya 1 - 2 tane koymuş yıllar yılı ıstakalar yamulmuş masa ölmüş ama oynanıyo hala:) bilardo salonu dışında oynamaz zaten sadık oyuncu. typo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 dolapdere merkezde platin in imalathanesi var, bilardo langırt makinesi felan yapıyolar, bul telefonunu ara konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Geçen sene bahçelievler kampüsünün ordaki bilardo salonuna heralde bir masalık para bırakmışızdır, müşteriyi bir kez bağlayınca bilardo iyi para kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ilgilenirsen tilt satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 çok ucuza vereceksen ben alabilirim. acaip merak ediyorum nasıl yapıyorlar o aletleri. parçalamam lazım bir tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 benim hayalim de atari makinesi bi tane.eski sf2 wf atçam içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bilardo masaları 600-700 den başlıyor kalitesine göre gidiyor göklere. 2000 liralık bişey iş görür ve idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 al bundan yemek te yersin http://img249.imageshack.us/img249/262/photo0133.jpg Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ahah iyimiş la benim salona alsam bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bilardo salonu açılmayacaksa bilardo amsası alma.. 1- yukarıda belirtildiği gibi müdavimleri bilardo salonuna gider 2- bilmeyen adam gelir "bak bak pike çekecem" derken çuhayı yırtar uzar gider bulamazsın bir daha 3- aynı çekilde üzerin eabanılmaktan ıstakalar bel verir en temizi langırt topu kaybolsa da o topu tedarik etmek çuha yaptırmaktan ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 evet vazgeçtim bilardo masasından teşekkürler. paticik gönlümün prensi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Lan ders çalışacam dedin seni İstanbullara gönderdik yaptığın işe bak adam bilardo diyo. Serseri oldun Crayz Greeny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 screwy said: bilardoyu bosver tavlaya yuklen.. ahahahahaha durup durup guluyorum ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar