senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yaz malum, yapcak bişi yok. Dizilerin hepsi bitti... Anime istiyorum ama nasıl anime istiyorum, adam gibi senaryosu olan bişi istiyorum, naruto bleach çizgisinde ne olacağı az çok tahmin edilen bişiler olmasın. Dialoglar fln ağır olsun biraz, insanı düşüncelere sevk etsin. mesela, ghost in the shell güzeldi monologlarıyla dialoglarıyla. Bleach, naruto ve onun çizgisindekiler güzelde bayıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 guardian of the sacred spirit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ergo Proxy vardı izlemediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Phantom:Requiem for the Phantom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Darker than Black Monster Angel Heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ohş başliyorum sıradan indirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 paranoia agent, texhnolyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Boogiepop Phantom Monster Serial Experiments Lain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 darker than black, monster ve ergo proxy tavsiye etmezdim ben. lain güzel ama biraz ağır. izlemediysen cowboy bebop ve samurai champloo tavsiye edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ağır olsun zaten ya. pek çocukca sayılabilecek bişi aramıyorum. mümkünse felsefe yüklü olsun :) samurai champloo'yu seyrettim, keyifliydi bayağı, japon tarihine dair ilginç bilgilerde veriyordu. cowboy bepop'ta seyretmek bi nasip olmadı. iyi hatırlattın onu da seyrediyim bak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Legend of Galactic Heroes, tam tarif ettiğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Eden of the East - izledigim en iyi animelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yazılmayan birşey önereyim ben de: zipang. hele hele ikinci dünya savaşı filan ilgini çekiyorsa düşünmeden atlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 evet zipang guzel tavsiye edilir :) soru bu arada zipangin ikinci sezonu ciktimi? en son elemanlar cine giderken bitmisti birinci sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yok maalesef, böyle pırlanta gibi hikayeler nedense fazla tutmuyor anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 kiba, xam'd lost memories Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Ergo proxy'nin ilk bölümünü izledim burdaki tavsiyeler doğrultusunda, atmosfer ve çizimler güzel, biraz 1984 biraz blade runner havası var :). Devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar