Mojito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Arkadaşlar gemı inş. okuyanların staj adresi olan tuzlada kalıcak yer arıyorum. Baya araştırdım ama ucuz yollu bırseyler bulamadım.Daha once oralarda bu deneyımı yasamıs olan veya bılgısı olan suralarda ucuz kalıcak yer vardır dıye fikir verebilicek kişi arıyorum. Salı ya kadar bulmam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 gemilerde kaçak yat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 biraz ciddiye alırsan sevinirim...senin icin onemli olmayan seyler baskaları ıcın onemlı olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 normalde nerelisin ki ne gibi bi yer ariyosun yane daha dogrusu usenmesse mesela git kocaelinde bi ev tut ucuz olur hem trenle gelirsin pendikten yada sahilden gelebilirsin bi suru yer war otel felan mi ariyosun ne ariyosun yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 pek fiyatları bilmiyorum o civarda ama sahil kesiminin ucuz olmayacagını tahmin ediyorum. pendik , kartal , buralara da bir bak istersen ulaşım çok zor değil. staj yapacağın yer sana bu konuda yardım edebilir. pek oralı değillerse de sıkıştır az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 UP okan üniversitesini kazandım tuzla-akfırat,formula pistinin yanında yurt ücretleri astronomik o bölegede ucuz,ulaşımı kolay,temiz ev bulma şansım nedir sizce? şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 mutlukent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hmm googlemap ten baktım çok uzak gibi duruyor arabasız kolay olrumuki ulaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar