Mojito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Arkadaşlar gemı inş. okuyanların staj adresi olan tuzlada kalıcak yer arıyorum. Baya araştırdım ama ucuz yollu bırseyler bulamadım.Daha once oralarda bu deneyımı yasamıs olan veya bılgısı olan suralarda ucuz kalıcak yer vardır dıye fikir verebilicek kişi arıyorum. Salı ya kadar bulmam lazım :(
Mojito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 biraz ciddiye alırsan sevinirim...senin icin onemli olmayan seyler baskaları ıcın onemlı olabılır
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 normalde nerelisin ki ne gibi bi yer ariyosun yane daha dogrusu usenmesse mesela git kocaelinde bi ev tut ucuz olur hem trenle gelirsin pendikten yada sahilden gelebilirsin bi suru yer war otel felan mi ariyosun ne ariyosun yane
barbu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 pek fiyatları bilmiyorum o civarda ama sahil kesiminin ucuz olmayacagını tahmin ediyorum. pendik , kartal , buralara da bir bak istersen ulaşım çok zor değil. staj yapacağın yer sana bu konuda yardım edebilir. pek oralı değillerse de sıkıştır az.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 UP okan üniversitesini kazandım tuzla-akfırat,formula pistinin yanında yurt ücretleri astronomik o bölegede ucuz,ulaşımı kolay,temiz ev bulma şansım nedir sizce? şimdiden teşekkürler
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hmm googlemap ten baktım çok uzak gibi duruyor arabasız kolay olrumuki ulaşım?
Öne çıkan mesajlar