Eralp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Masquerade said: Bunlar koşu ayakkabısı abi sokakta pek tercih edilmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 valla benim için gayet iyi :D tenis oynarken giyiyorum zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 BonePART said: yaw adidasin bi skaterimsi ayakkabisini almistim 5 sene giydim bi dahada uretmedi kefereler bole kamuflaj yesili sona sunu farkettik ki surkeli gorusen 3 yakin arkadas(forumdan chrounos ben ve razorjimmy) ayri tarihlerde 3umuzde bilmeden ayni ayakkabiyi almisiz ve surekli gyiyomusuz super bisi demekkiolm bende de var bunlardan 3 sene önce bayağı bir arayıp son ürün olarak almıştım hala giyiyorum modeli falan yazan yer silindi artık ne olduğunu söyleyemiyorum.dünyanın en güzel ayakkabısıdır.Herkes de çok beğeniyor hala heheh Arada bir de şunları giyiyorum diğer ayakkabının ömrü biraz daha uzasın diye http://images.the-house.com/adid-campus-blkldslv-07-prod.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 üzgünüm ama ayakkabı budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hacı reebok mı bu ayakkabı . bi de tiger reebokun ürünü mü yani bu ayakkabı mı yoksa farklı şeyler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 o ayakkabı güzel de herkes giymeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 balon said: hacı reebok mı bu ayakkabı . bi de tiger reebokun ürünü mü yani bu ayakkabı mı yoksa farklı şeyler mi? asics onitsuka tiger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Çakma converse oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 RayCharles said: üzgünüm ama ayakkabı budur 5 farkli onitsuka denedim, hicbirinde rahat edemedim, ''ulan alayim belki ayagim alisir, kagit gibi ayakkabi rahattir kesin'' diyip hos birtane aliverdim, ilk gun ayagimin icine etti, giymiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bence güzelmiş ilk mesajdaki konvers. başka şeylerin altına da gider, kapri şort vs. kışın da sırıtmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 oha rahatsız bir ayakkabıysa vazgeçtim .ben de alıcaktım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben bunlardan istiyorummj:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Düz tabanlık tedavim boyunca öğrendiğim en önemli şey conversein berbat bir ayakkabı olduğuydu. Cidden rahatsız, Onitsukalar da aynı. Çok ince tabanlı ayakkabı giymeyin (en azından o gün yürüyecekseniz vs.) sırf güzel görünüyor diye gelecekte çok çekersiniz. http://www.adidas.com/campaigns/originalsss2009/content/images/catalog/product/big/664093_01.jpg Bunlar güzelmiş bu arada, tabii neyin altına giyilir ayrı bir konu açmak lazım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 üstteki hakkında info pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Adidas Vespa koleksiyonu. http://www.adidas.com/campaigns/originalsss2009/content/#/catalog Buradan hepsine bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 yeşil güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bilmiyorum hatirlayan varmi..kimsenin cikcagini sanmiyorum..tahminen 94 95 yillari..adidas streetball serisi.. ucu celik barli siyah bogazsiz basket ayakkabilari.. oyle bisey daha gormedim hayatimda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 khalad said: Converse'de Adidas superstarda kullandım ama hiçbiri bunun kadar rahat değil. bu güzel hakkaten. bir de one star güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 tiger dünyanın en rahat ayakkabısı falan herhalde, anlamıyorum rahatsız diyenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar