Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 gazelle vardıda çok çabuk yamuldu ayakkabı :( ama güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bunlardan asla vazgecmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 BonePART said: abi o model deil 2 converse almis ust uste giymis o adam su gecirmesin diye uheuhsdfASDFASDFASDFeuaheuhuhaad asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 adidas, converse akar her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 vaniLLe said: bunlardan asla vazgecmem. bu sambalar yayvanlaşıyor ayagı sarmıyor bi süreden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Dynun said: süperstarlar'a değil converse'e dedim ben ama seninkiler de pek kamyon gibi, en azından benim tarzım değil max :D aha bunları aldım bu yaz http://www.barcin.com/resimler/b_314951-116.jpg bende de var çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ulaş seni hep selocan basket ayakkabılarınla hatırlıcam ahahah ne komiktiniz olm alphanla o yıllarda hepimiz çok çirkindik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Sinem 6 sene önce zevklerim ve renklerim farklıydı. Arkası parlak mavi önü siyahtı asdnaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Olivies said: Dynun said: süperstarlar'a değil converse'e dedim ben ama seninkiler de pek kamyon gibi, en azından benim tarzım değil max :D aha bunları aldım bu yaz http://www.barcin.com/resimler/b_314951-116.jpg bende de var çok rahat. aynısının laciverti var bende de. rahat değil ki?! ama güzel işte. of quote-resim olayı ne çirkin yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 abi aynısın laciverti diyince bi garip olmuş eheh yok beni ilk giydiğimde yara yaptı, açılınca çok kral oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 rahatlık istiyosanız new balance kesinlikle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 converse allstars (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Lyvanna_Dolores said: Ulaş seni hep selocan basket ayakkabılarınla hatırlıcam ahahah ne komiktiniz olm alphanla o yıllarda hepimiz çok çirkindik sdfs Olivies said: ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 o diil de ed hardy'nin converseleri de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 şu rengarenk converseler bayanlara yakışıyor ama erkekler giymeyin hiç güzel olmuyo beyazı bile yakışmıyo yani bazen siyah alın düz yeterli yeşil felan ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 dediim gibi her türlü üstün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 cok cirkin lan. ayaginda bunlardan olan herife bakmam ben sdf. gansta ayakkabisi. bizim burda pantolonu kicindan düsen veledler giyyo bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Dragonmax said: dediim gibi her türlü üstün edit: vanil de girmiş kombo olmuş asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 vaniLLe said: cok cirkin lan. ayaginda bunlardan olan herife bakmam ben sdf. gansta ayakkabisi. bizim burda pantolonu kicindan düsen veledler giyyo bunlari. -.-' al giyenlere bi bak istersen.. abartmışssınız bence hele mr_hand oha diorum sana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 said: edit: vanil de girmiş kombo olmuş asdfasdf kombona tüküriyim senin. almanci oldugum icin mi kombo ha? delirtmeyin beni, almanci arkadaslarimi üye ederim buraya görürsünüz sdfg. gerci yok, ama buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 o.O noli lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ii de koyduğun fotolardaki takım elbiselerin altına o ayakkabı gitmişmi ? o ayakkabıyı giydi diye giymenmi lazım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar