MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 arkadaşlar bu fotoğraftaki efektleri nasıl yapabilirim? veya bunun tutosunu internette nasıl ararım? ilk olarak max payne efekti gibi geldi ama istediğim efekti bulamadım. bi yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 biraz sharpen, biraz desaturate, biraz levels, düzgün bi foto öncelikle tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Şimdi sana altın değerinde link veriyorum. rep vermessen silicem. sdf işte burda * * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 rep in geldi de 22 tane öeh=) update! extreme contrastmış olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ciğerim burda efekt mefekt yok. Düzgün ışık, güzel fon. Photoshopta gördüğü iş senin vesikalığından azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 o değil de, tatlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ara işlere kredi vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Alexi_Septimus said: Ciğerim burda efekt mefekt yok. Düzgün ışık, güzel fon. Photoshopta gördüğü iş senin vesikalığından azdır. Nası yok ya. Adamın alnında patlayan ışık nasılsa saç tellerini göstermemiş, simsiyah her bi tarafı. Exposurea falan abanmış işte biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 alexi katılıyorum "düzgün ışık" ışık > photoshop fotografin kendisi zaten belli eder psp ile 2 oynama yapsam süper olur bu resim diye çok fazla efekt varmış gibi gelmiyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Rakursi said: Nası yok ya. Adamın alnında patlayan ışık nasılsa saç tellerini göstermemiş, simsiyah her bi tarafı. Exposurea falan abanmış işte biraz. Pozlamaya abanmak kekbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 scorch said: alexi katılıyorum "düzgün ışık" ışık > photoshop fotografin kendisi zaten belli eder psp ile 2 oynama yapsam süper olur bu resim diye çok fazla efekt varmış gibi gelmiyor bana da. playstation portable ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Alexi_Septimus said: Ara işlere kredi vermeyin. ever burda kredi kıza gitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 PhotoShoP ;p ağız alışkanlığı deiştiremiom napalım bizim gencliimizde yoktu playstation portable PSP = photoshop sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 psp olsa olsa paintshop pro olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 göz makyajı + fondoten çok photoshopluk bişey yok, ama düz bi fotoyu alıp bu hale getiremez misin? getirirsin tabi ama beni aşar o kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 contrast ile yapıldığı gün gibi, kasarım ışık makyaj girerim diyorsan allah kolaylık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kuvvetli bir ışık verilirp modelin yüzünde ışık patlatılmış. çünkü o tonda bir arkaplanı bu kadar canlı göstermen icin ışığın kuvvetli olması gerekiyor veya makinanın f, iso, shutter speed gibi ışığı kuvvetlendiren değerlerini arttırman gerekiyor.tabiki makinanin ayarları ve beyaz ayarinda cok onemli, sonra bunu ps de contras, saturation ve lightness ayarlarıyla oynayarak bu hale getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fotoğrafçılık zor iş ya. alexi septimus a burdan saygılarımı iletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 zorlugu eskidenmis, simdi hep digital, fotosop, oh ne rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar