reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=91178759153&ref=nf www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=91178759153&ref=nf gozlemci olayi nedir yaw, izlenince parcacik izlenmeyince dalga modeli cikiyo ortaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 izlemek kelimesinin altında yatan baya derin mevzular var. bir parçacığı izlemek demek o parçacıkla bir şekilde etkileşime geçmek demek. o parçacıkla iletişime geçtiğin zaman öngörülen bir modele göre o parçacığın yeri hakkında çok bilgi vermeyen dalga birden bir noktada çökerek tek bir yerde bir çıkıntı haline geliyor yani parçacık özelliği göstermeye başlıyor: http://en.wikipedia.org/wiki/Wavefunction_collapse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bu konuyu alıp, evirip, çevirip "o zaman tanrı var mı acaba" veya "matrizde miyiz ulan?!" diye garip bi muhabbete çevirenler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 burdan yola çıkarak söyleyebiliriz ki evrim vardır sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 evrimi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu belgeselin adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 'Dağdan Geldim Cluba' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 zdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 odiflame said: bu belgeselin adı nedir? "biz" ve "onlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Türkçenin gözünü seviyiim. Bunu almanca anlayana kadar dibim düşmüştü, şunu izleyince bir seferde ne güzel algılıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mr_Hand said: odiflame said: bu belgeselin adı nedir? "biz" ve "onlar" google da bulamadım.neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 çift yarıkta girişim deneyinde lise4te ışık ve su dalgasını gördük demi? elektron fırlatılmasını görmedik demi hiç çift yarığa? hatırlamıyorum da hiç böyle bişey, halbuki çift yarık deneyi deyince gayet kendimden emin girdiydim topiğe =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 down the rabbit hole olmalı, adamın ismi Fred Alan bir şeydi fikik 2. sınıfda falan izliyorduk sonra quantum derslerini aldık buna kanarak, o sene çok terletmişti dersler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Allah(C.C), maddenin sırrını çözmemizi buyurmadı. O yüzden yüce yaradan, deneye gözlemci konduğunda elektronların tepkisini değiştiriyor. Çünkü o herşeyi görür, Muhammed onun kulu ve elçisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bu belgeselin tamamını bulup izlemenizi tavsiye ederim, konuyla alakalı olmayan insanların bile rahatça anlıyıcağı şekilde anlatıyor birçok şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 nedir bunun tam ismi aradim bende bulamadik, aksakalli dede ve atomlar diye arattim mesela ben bisi cikmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 What the BLEEP Do We Know olsa gerek yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 what do bleep do we know belgesini izlerseniz bile lütfen bunu sanki bilimsel gerçekleri yansıtıyormuş gibi izlemeyin yoksa çok büyük yanılırsınız :p mistik bir belgeselmiş gibi fazlan izleyin kafanız yanlış şeylerle dolmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 MrMarvelous said: Allah(C.C), maddenin sırrını çözmemizi buyurmadı. O yüzden yüce yaradan, deneye gözlemci konduğunda elektronların tepkisini değiştiriyor. Çünkü o herşeyi görür, Muhammed onun kulu ve elçisidir. ben burda doldum mistik bilgiyle ardeth. bu posta MİSTİK ETKİLEYEBİLİR diye uyarı geçilmesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ardeth said: what do bleep do we know belgesini izlerseniz bile lütfen bunu sanki bilimsel gerçekleri yansıtıyormuş gibi izlemeyin yoksa çok büyük yanılırsınız :p mistik bir belgeselmiş gibi fazlan izleyin kafanız yanlış şeylerle dolmasın entanglement deneyi falan ne kadar dogru anlatılmış peki? wikipedia'dan da baktım pek anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar