Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yıllarca uo wow şu bu online single oyunlar derken, wc serisinin tamamını bitirmeme rağmen hiç dota olayına girmedim. bakıyorum etrafta herkes dota über öle böle bişi diil vsvs dio. ben de başlasammı dediim zaman olmaz başlayamazsın kimse oynamaz senle, bilmediini örenince kapatıp çıakrlar oyunu vsvs diolar. böle ne bilim epk bi oynayıp öğrenesim geldi ama nası olucak bilmiorum.. dota hakkında okudum araştırdım. bi harita olarak çıkmış ünlenmiş vs sonra bi gelişmiş allstarts çıkmış, fanatikleri çoğalmış vs. nası kurulur nası girilir bağlanılır şeetttim. amma velakin oyuna girince ne yapılıyo nası yapılıyo, efendime sölim ne yapılırsa nubluk oluyo ne yapılırsa iyi gelişiliyo hiç bilmiyorum. varmı bunları da anlatıp öğretebilcek bi kaynak. veya bana anlatmak isteyen birkaç pati ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 oynadıkça heroları her gelen heroda bi bileni esir ediceksin ,aslında her oyun gibi oynandıkça öğreniliyor öyle çok da kaynak vs araştırma derim ben , 3 ay noob derler işi kapınca orta seviye takılırsın yani ,weplada oynuyorz 10 kişiden 3ü noob çıkıyor her oyun ,noob gamelerde kuruluyor bir sürü oynaya oynaya öğrenirsin bişi dgl yani dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 haddini bilerek oynarsan öle göze çarpmassın öle ben heroyum herkese instant çekerim bana bişheeeyn olmaz dersen işte orda durum kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 dota über değil diyen noobdur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ben pati'de öğrendim sayılır oynamayı, ama o zamanlar buralar böyle yemyeşildi çayır çimendi, "OLUM GEL BİZ ÖĞRETİRİZ YETER Kİ GEL ADAM LAZIM" durumu oluyordu her akşam, şimdi nasıl durumlar bilmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 gene öyle. gelsene yavuz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Killer said: dota über değil diyen noobdur kesin. nalaka olm, dotadan çok daha iyi scenariolar var w3 de, ve o kadar iyi değil dota. sadece çok oynayanı var, eğlenceli yapan da o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 dota bana hitap etmiyor artık :/ beceremiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 adhasjkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sen ilk bastan centaur warchief sec karidan 1. item sonra 2. siranin son itemini yap sonra onnari bracera tamamla en köşe alttaki heriften pt yapman lazim bi de HoT yap bi de bi de once stuna ver skilleri 1.ve 3. skilline ver siraylan sonra bi de geldikce ultine ver ziplatan dagger evet dota dunyasina boyle adim atti kücük dory.. elinden adam gibi bi tutani olmadigindan kafeci bebe mafyasinin agina düştü.. bir kücücük sicaklik ugruna.. *kücük bir kiz cocugu tek basina ne yapar* oturup adam gibi her hero icin tuto yazsaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 http://www.dotastrategy.com burda item-skill buildleri vs.iceren guide'lar var cesit cesit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 iyide her hero icin tuto olmaz ki yane karsi takimada bagli mesela naix warsa sentorsan gidip blade armorda basabilirsin hotta cikabilirsin ne biliyim naixi erken tuketmek icin daggerla early haassta yapilir cok sey war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 dotayı öğrenmen için öncelikle beni günde 2 sefer izlemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ama genede al duriyem http://forums.dota-allstars.com/index.php?showforum=276 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 gel gel dragon. biz biliyoz da mı oynuyoz ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Reksa said: dotayı öğrenmen için öncelikle beni günde 2 sefer izlemelisin. Sonra gördüklerininden ders alıp aynı şeyleri yapmamaya çalışmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 warcraft bitirdim diyorsan çabuk alışırsın. Herşeyden önce heroların spellerini abilitylerini öğreniceksin. Sonra itemization. Heroları öğren ki o ışık ne lan falan deme bir büyü sallayınca. Itemization kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 warcraft bitirdim diyorsan çabuk alışırsın. Herşeyden önce heroların spellerini abilitylerini öğreniceksin. Sonra itemization. Heroları öğren ki o ışık ne lan falan deme bir büyü sallayınca. Itemization kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mitzi said: Reksa said: dotayı öğrenmen için öncelikle beni günde 2 sefer izlemelisin. Sonra gördüklerininden ders alıp aynı şeyleri yapmamaya çalışmalısın. yok o dediğin için yunus, fede, reha üçlüsünden birini izlemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Saeros said: dota bana hitap etmiyor artık :/ beceremiyorum yani Koca serverda benden başka becerebilen yok zaten, yalnızlık çekmezsin :D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Estel_Anorien said: gel gel dragon. biz biliyoz da mı oynuyoz ehah. qft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 fede said: :) (: sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ben de ögrencem uleeenn diye girdim bütün gün single onuyorum ama baya karısık geliyor yani herolar olsun itemlar olsun. daha önce warcraft oynamadıgım için :D çok fazla hero var hangi birine alışıcaz ya da hangisiyle başlıcaz nedir bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 tek başınıza öğrenemezsiniz zaten.illa biri şu şöyledir falan demesi lazım aralarda. lanc haritaya bişey demedim dota zor oyun.kolay diyen noobdur dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar