Karea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 evet , canım gibi sevdiğim kızımın yavruları kendilerine en az benim kadar iyi bakabilecek yeni yuvalar arıyor anne ve yavruları buradan takip edebilirsiniz , güncelleyeceğim :D yavru link yavrular safkan anne ve babadan olup isterseniz yavrunuzu annesinin altından kendiniz ayıklayabilirsiniz , eğer baba da müsaitse onu da isterseniz görme imkanınız var anne benim kendi bebeğim olup istanbuldan çiftlikten alınmıştır,macaristan doğumludur, beraberinde pembe renkli saçma sapan yazı karakteriyle dolu olan karne malesef zamanla kaybolmuştur. eğer içinizden hala birilerinin bebeklerden birisine sahip olmak gibi bir arzusu varsa ilk önce önce bunu oku hala bu ırk tam bana göre mi diyorsunuz özel koşullarım var .ekonomik özgürlüğünüzü tam anlamı ile kazanmış ve kendinize bakıyor olmak .okul askerlik vs.. gibi sizin özgürlüğünüzü ve zamanınızı kısıtlayan şeylerden kendinizi arındırmış olmak .bu özel ırkın eğitimi ile şahsen ilgilenme beceri ve hevesini içinde taşıyan, gerekirse de hertürlü maddi manevi külfet altına girebilecek yapıda olmak .. kesinlikle kuyruğunu kestirmeyecek .. ...ona hayvan değilde aileden birisiymişçcesine kabbulenebilecek ve ileride bu gibi örnekler teşkil etmeyecek , fail olmayacak yapıda , bilinçli yapıda aileler aranıyor ayrıntılı bilgi için : tel. 0 532 230 12 24 yer: izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Karea said: .ekonomik özgürlüğünüzü tam anlamı ile kazanmış ve kendinize bakıyor olmak .okul askerlik vs.. gibi sizin özgürlüğünüzü ve zamanınızı kısıtlayan şeylerden kendinizi arındırmış olmak .bu özel ırkın eğitimi ile şahsen ilgilenme beceri ve hevesini içinde taşıyan, gerekirse de hertürlü maddi manevi külfet altına girebilecek yapıda olmak kendimi kiz aliyormus gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bu şartlar altında alırım fakat verdiğin linkte bahsedilen şartlardan ölesiye götüm tırstı. ya hayvanı üzersem diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yada şöyle de diyebilirim ırkı bilenlere, heykeltraşlar aranıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Gerçekten sahibine inanılmaz bağlı, çok akıllı, çok duygusal, çok oyuncu, çok sevecen hayvanlar. Umarım değerlerini bilen, onları mutlu edecek ve onlarla mutlu olacak birilerinin eline düşerler. Bir de bebek rottlar inanılmaz sevimli oluyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bi arkadasım ıstıyodu, sorayım. kefil olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 benim kıza arkadaş mı alayım diye düşündüm de, vazgeçtim 5-6 ay sonra yavruları olacak zaten süpermiş yavrular, kaçıncı dogumu bu? ilk mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ilk doğum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Biz fabrikaya alacaktık bir tane yakın zamanda.7/24 bakacak insan var ama işte fırsat olmadı yeni taşındık,düşünebiliriz belki babamla konuşmam lazım.atatürk organizede yerimiz çok temiz düzenli bir yerdir bilir misiniz bilmiyorum gözünüz arkada kalmaz.yarın bir ailemle de konuşayım da olur derlerse temasa geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar