MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 birde film olarak terminatör 2 de arnold kendini lav havuzuna atarken ağlamıştım ayrıca baya küçüktüm o zamanlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 o "hal i miss you"diyen papağan ema'nın[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Size çok saçma gelebilir ama, WING COMMANDER 3'de Japon kız alnına o bezi bağlayıp. Japonca bağırarak nişanlısının tutsak tutulduğu cezaevi planetine ölüm dalışı yaptığı sahnede kopmuştum. Oyunu durdurup 1 demlik çay içmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Up.. Yeni oyunlar sebebiyle konuyu bir kez daha güncelliyorum.. Duygusal Uyeler Son agladıkları oyunları yazabilirler :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Hiç bi oyunda aglamad1m ama Grim Fandango bittiinde çok üzülmüstüm devamida cikmadi ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ben curse of monkey island ın sonunda ağlamıştım eheh..çünkü resmen bütünleşmiştim guybrush la..[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 max payne2'yi bitirdim,acıyorum max'e,vah payne vah,ne zaman mutlu olacak bu çocukcağız,yazık,yazık[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ne cok spoiler millet var ya, silent hill 2 ne olucagini bilmiyordum lap diye hersey bozuldu simdi *kafasini duvarlara vurmaya baslar sinirden[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 solidus snake e üzülmüştüm adam ölürken tam liberty yazısının üstüne düştü adam da bir bakımdan iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 millet halen spoiler katliama devam ediyo hayret birsey[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Max Paynede awratı ölünce Soldier of fortuneda ortagımı öldüren (kane miydi) elemanın olayında...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Beni hüzünlendiren sadece 2 oyun var. Biri sanitarium biride Homeworld'deki kendini anagemiye entegre eden hatunun sesi. Hele khar-selim'in yokolduğunu söylerken ağlıo sanki.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mafia:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ultima Online kadar ağlatan bir oyun tanımıyorum , özellikle Apache modemimi almadan önce.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yeni oyunlar.. Up :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 tabiki mafia.moh dan sora kendimi kaptırdıgım tek oyundu.yani konusu süperdi sonunda vicenzonun(muydu)selamı var diip adamı bahçesini sularken vurmaları cok kotuydu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Üstte kendi mesajımı görünce tarihe bakmak aklıma geldi:). Yeni oyunlardan ağlatan bir oyun hemen hemen hepsinde grafik var senaryo yok(boy var akıl yok gibi): Bunların en önde gidenleri Painkiller, Farcry, Splinter Cell vs.... Warcraft 3:Reign of Chaos un son bölümünün başında Furion un insanlar elfler orclar birlikte savaşalım gibisinden sözü duygulandırıp aynı zamanda havaya sokmuştu beni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Planescape Torment hikayesiyle ve atmosferiyle bayağı bi hüzünlendirmişti beni. Sayamam oyundaki hüzünlendirici sahneleri çok wardı...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Lagda yatınca hırstan ağlamıştım ilk başladığım zamanlar gözümden yaş damlamıştı :) ne hırslı adamım uehaz[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 saniarium.[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 u2 yi cok dandik notebookum ustunde calistirmayi basardim az once agliyorum su an :)[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Starcraft !... Gitti Tassadar feda etti kendini hoş bu olay bir son değil aslında başlangıç ama öldü Tassadar böhhöhöhö Entaro Tassadar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Grudge, 22 Ağustos 2003 06:46 tarihinde demiş ki: kolay kolay ağlamam. hele oyunlar, filmler falan hiç ağlatamaz beni. ama ff8'in sonunda ağlamaklı olmuştum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? kesinlikle ben de[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Uo tabikide laglar yuzunden 200 kere olmuştum bi gun kafayi yemiştim sinirden aglayasim gelmişti bide eski serwerimdaki olaylari ark.lari hatirlayinca uzulmuştum aglamasamda[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! [Bu mesaj Peach_Riza tarafından 01 Haziran 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 LBA:2 Twinson's Oddysey de lavlı bi yer vardı atlaya atlaya geçiyodun orda durmadan aşaa düşüyodum sinirden ağlamıştım... İlk uo oynarken cillop gibi aldığım Old Copper set PK tarafından lootlanınca sinirden ağlamıştım... SNN uo Kapandıktan sonra sanane uo forumlarında "elan melan tekrar birleşcez snn united" olayını okurken ağlamıştım... volfied de 19. levelda saçma sapan ölünce gene küçükken sinirden ağlamıştım...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar