Foxx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: SwZ, 02 Haziran 2004 18:54 tarihinde demiş ki: * İlker Yasin Oliviera'nın hat-trick yaptığı Belçika-Türkiye maçı esnasında: -Evet sayın seyirciler elin zencisi, elin arabı hat-trick yapıyor, bizim Hakanımız bizim Oktayımız uyuyor. AHAHAHAH bu ne ya. Elin piçi der gibi.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Pyr0, 02 Haziran 2004 19:59 tarihinde demiş ki: ben prekaziye koptum ya =) aynen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Bide şey derlerya maç 1-1 berabere bitti. yada 0-0 golsüz bitti. yada takımlar 1'er puanı paylaştı gibi sözler beni daha çok güldürüyor.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 -"adams(yazıldığı gibi okuyor..),adams sıyrıldı adams gidiyor,bu akşam ..tv'de ...dizisini saat 19.45 te izleyyebilirsiniz.ki bu arada adams golü ağlara yolladı.." bir de şampiyonlar ligi maçından galatasaray gol kaçırıyor orda her maçta oturan bi adam var yorumcu(ama turgay değil).onunla spiker araında.. cem yılmaz:"evet sayın seyirciler hasan şaş %100'lük bir pozisyonu harcadı.." o adam atladı:"ne yüzde yüzü cem cim BNİDE BİN! BİNDE BİN!!!" yıllardır hatırlar gülerim.. [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 03 Haziran 2004 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 * Akın Göksu, Meltem Tv'de Peruggia-Trabzon UEFA kupası maçını anlatıyor. Bir ara yorumcu Hüseyin Tok'un ismini karıştırıyor: -Evet sayın Top... eee top? Top sahada.. sayın Tok.. Ehuha koptum yaa.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 süper hepsi[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 GS - A.C. Milan maçı (STAR) "Ve şimdi görüntülerinize gol umudumuz, Türk futbolunun romantik şovalyesi Hakan Şükür geliyor." GS - Sion Maçı (TGRT - Ümit Aktan) Sion'dan bir futbolcu (Grassi) topu çok farklı şekilde üstten auta atar. Top üst tribünlerden geri gelir. - Grassi vurdu Sion'dan, top çıktı Cenevre'den.[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 03 Haziran 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 -Evet sayın seyirciler elin zencisi, elin arabı hat-trick yapıyor, bizim Hakanımız bizim Oktayımız uyuyor. puhahah ırkçıya bak :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ehueheuheuehuehueheuehuehuehuehue[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sion oldu depresyon filan demisti mac bittikten sonra o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 * Abidin Aydoğdu Danimarka-Fransa maçını anlatırken, hakem yanlış bir karar verir, seyirciler protesto eder: -Bu dünyadaki en yalnız insanlar hakemlerdir sevgili seyirciler, bu dünyanın her yerinde böyledir. lol[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 doğru demiş ama...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 MükemmeL, Süper, pörfekto yani =)))))))))))))))[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Elin arabı + Prekazi + Maç bitti, biz hala gol yiyoruz. mükemmel 3'lü. *!Gülmekten diyaframı yırtılır.*[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bir iki tane ben yazayim 2-2 lik fb gs macinda ridvan dilmen:"golleri cikarsak maç berabere biterdi" 2002 dunya kupasinda abidin aydogdu sanirim:"evet sayin seyirciler hakem cok yakisikli" diye en az 10 kez tekrarlamisti zauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hepsi süper[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Veeee bu maçı 3-3 biz kazanıyoruz :)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bi kere ümit aktan radyodan anlatıyordu bir gs maçını: -hasan kaleciyle karşı karşıya! yüzde yüzlük gol pozisyonu...ve top auta gidiyor.sayın seyirciler hasan inanılmaz bir gol kaçırıyor,hani topa bassa dönse seyirciye sorsa doksana mı takayım,kaleciyi nereye yatırayım diye.. ondan sonrasını hatırlamıyorum çünkü kendimi yerde bulmuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Emre Belezoğlu beleş bi gol atmıştı Emre Beleşoğlu demişti spiker. *kopar* :-) :-) :-) :-)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 oha... Bu arada Emre Belözoğlu deil mi benim bildiğim Not:Ukalalık için solemiyom..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hayır bölezoğlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Hızlı yazarken böyle hatalar oluyor[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar