Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya, hayvan gibi kolumu kestim

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

ya ama yalan sölemedimki ya da abartmadımki harbi öle kesildi. alışkınım biraz. biraz da askerliği doğuda yapmanın gamsızlığı var hala üstümde. kesseler ağlamam gibi bi psikolojideyim..

ayrıca Kudret Narı:

Halk arasinda asirlardir mide hastaliklarinin bas tedavisi olarak bilinen Kudretnari bütün tropikal Asya, Afrika ve Hindistan’da yetisen turuncu renkli bir meyvadir.

Kolit - Ülser - 12 parmak - Gastrit, Asit fazlasi gibi mide-barsak sistemine bagli tüm hastaliklari kalici ve kesin tedavi eder,

Karacigeri destekler,

Egzama ve sedefe fayda verir,

Yara ve iltihaplari giderir,

Barsak tembelligini giderir,

Hücre yeniler,

Rahim yaralarina fayda verir,

Yanik ve yaralara lapasi vurulur.

Ayni zamanda yüksek oranda E vitamini ve kaliteli protein içerir.

Ama esas önemli olan kurutulmus 1.sinif extra kaliteli Kudretnari meyvasinin kabuklarinin toz hale getirilmis özü olmasidir.

Uzun yillardir, eski insanlarin sifa için kullandiklari kudret nari, günümüzde genç nesil tarafindan pek taninmiyor.

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

ya koldaki cizik 1mm deringliginde 2cm uzunlugunda, drama queen'lik yapiliyor, ya da kolla birlikte kafanin da bir bolumu kesilmis.

ayrica ne diycem, alkollu birsey degdiyse o yaranin dudaklari iyice acilmistir, buyuk kanyona donmustur. icine findik doldurursan ishal oldugunda findiz ezmesi sicarsin, para odemene gerek kalmaz.

ama eksi findik ezmesi. tatli degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

kan durdu. kan yok. bi de annem bizim sülalenin meşhur kocakarı ilacını çıkarttı verdi. anne tarafım kosovalıdır. "kudret narı" diye bişi duydunuzmu hiç.. bişilerden yapılıyo, 40 gece ay ışığında bırakılıyo, duası vs var. deli dehşet yarık kesikleri iz kalmadan iyileştiren bi ilaç.. neyse onu sürdü.. geçer yakında.

ortaokluldayken gokart kazası geçirmiştim. sağ kolumda 18 tane ızgara izi vardı, ateş gibi motora kolum yapışmıştı. ve 2 ay sonra deniz harb okulu sınavlarına giricektim. kudret narı geldi kosovadan. sürdük.. hadi geçmesini ıraktım izi bile kalmadı lan..

bi de kolonya döktüm 2 tur attım evde.. ha şeyi de sölim. pencereyi yeni boyamıştım (sıkıntıdan) bütün ellerim boyaydı. kol kesilince pansuman yapmadan evvel tinerle total yıkamak ZORUNDA kaldım :/ yandı lan..
,

kudret narı dediğin olayı rahmetli babanem yapardı. hayatımda daha şifalı bişi gormedim. kesik olur surerim geçer. boğazım, mide agrır içerim geçer. acayip bişi. bole 2 3 ayda bir yapılabiliodu. tadı cok fenaydı ama cidden acayip bişidi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...