Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 onun resmini koymim buraya. hoşunuza gitmeyebilir. iyi haber; yaşicam. umarım çok iz kalmaz. hoş yüzümde bi tane vra böle scraface tarzı, birlikte olduum kızlar hep çok sexi diyip dururlar... ufak güzel bişi.. belki bu da öle olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 spoylıra at abi istemeyen bakmaz merak ettim ben. bu arada kudretmiş şifaymış onlara bel bağlarsan işin zor git dikişini attır paşa paşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ama hep işe yaradı valla. ben de nefret ederim öle kocakarı ilaçlarından ama bu çalışıyo. bu arada resim çekerim çekmesine ama sarılı şu an. cidden hiç istemiyorum açmak. acıo :( çok istiosanız şettirmeye çalışim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 spo yap at. ha sardıysan boşver. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 olum sarmı$ adam bo$ver açmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 olm pardon da manyak misin lan? aynisi 5-6 sene önce basima geldi, kolumda 17 dikis var. acik yara, mikrop da kapar. koca kari ilaclari her zaman ise yaramiyor, aldanma. koca kari poposu gibi gözükmesini istemiyosan ilerde o yaranin, diktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Dragonmax said: 40 gece ay ışığında bırakılıyo asdfphjghadfa . . . Dragonmax said: duası vs var PUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 dikiş attırmayınca çok geç iyileşir. ne gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kosovalılar herbalist mi abi bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kaktırdıysan olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 öle abi, 4 nesildir yapıp kullanıyolar. gayet modern ötesi bir ailem vardır. baya baya modernizdir. neyse.. ama bu da bi şey işte. var böle bişi..kesinlikle vaz geçmezler. ama bu sadece yarık kesik yanıklarda kulanıolar. yoksa evde 3 çuval ilaç var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 koldaki yarayı takmıyor insan diktir git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 40 gece ay ışığında bekliyorsa bence pansuman falan yaptırman gereksiz ölüyü bile diriltir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 valla ben de tşşak geçiodum. kolumda o derin ötesi kocaman ızgara izleri varken ve askeriyenin sınavına 2 ay kalmışken ok getirirn demiştim. 1 ay sonra izi bil kalmaması aşıro ama. normalde hastanede ilaç tedavisiyle bile iz kalıcaktı.. estetik olamazdım askeriye direk almıyo vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 valla ilk mesajın ambiyansı çok sayko olmuş korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ya ama yalan sölemedimki ya da abartmadımki harbi öle kesildi. alışkınım biraz. biraz da askerliği doğuda yapmanın gamsızlığı var hala üstümde. kesseler ağlamam gibi bi psikolojideyim.. ayrıca Kudret Narı: Halk arasinda asirlardir mide hastaliklarinin bas tedavisi olarak bilinen Kudretnari bütün tropikal Asya, Afrika ve Hindistan’da yetisen turuncu renkli bir meyvadir. Kolit - Ülser - 12 parmak - Gastrit, Asit fazlasi gibi mide-barsak sistemine bagli tüm hastaliklari kalici ve kesin tedavi eder, Karacigeri destekler, Egzama ve sedefe fayda verir, Yara ve iltihaplari giderir, Barsak tembelligini giderir, Hücre yeniler, Rahim yaralarina fayda verir, Yanik ve yaralara lapasi vurulur. Ayni zamanda yüksek oranda E vitamini ve kaliteli protein içerir. Ama esas önemli olan kurutulmus 1.sinif extra kaliteli Kudretnari meyvasinin kabuklarinin toz hale getirilmis özü olmasidir. Uzun yillardir, eski insanlarin sifa için kullandiklari kudret nari, günümüzde genç nesil tarafindan pek taninmiyor. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kaliteli protein? guzelmis. bilgisayarin bozulunca da nar eksisi sik icine, o da iyi geliyor. televizyonda da karincalanma olunca dereotu sararsin, iki gunde birseycigi kalmaz. bu ne lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mumtaz oyle deme, ben heatsink'e dayadim kudret narini, -52 derece oldu, 8.2ghz gordum benim korikiduo ile. YAA. Abicim gitsene acile hastaneye, ne isin var allahim ya hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ya koldaki cizik 1mm deringliginde 2cm uzunlugunda, drama queen'lik yapiliyor, ya da kolla birlikte kafanin da bir bolumu kesilmis. ayrica ne diycem, alkollu birsey degdiyse o yaranin dudaklari iyice acilmistir, buyuk kanyona donmustur. icine findik doldurursan ishal oldugunda findiz ezmesi sicarsin, para odemene gerek kalmaz. ama eksi findik ezmesi. tatli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yok onu demek istemedim. şu cümleden tırstım ben; Dragonmax said: diktirmem gerek ama diktirmicem sevmiom dikiş "la git acile" diyesim gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Dragonmax said: kan durdu. kan yok. bi de annem bizim sülalenin meşhur kocakarı ilacını çıkarttı verdi. anne tarafım kosovalıdır. "kudret narı" diye bişi duydunuzmu hiç.. bişilerden yapılıyo, 40 gece ay ışığında bırakılıyo, duası vs var. deli dehşet yarık kesikleri iz kalmadan iyileştiren bi ilaç.. neyse onu sürdü.. geçer yakında. ortaokluldayken gokart kazası geçirmiştim. sağ kolumda 18 tane ızgara izi vardı, ateş gibi motora kolum yapışmıştı. ve 2 ay sonra deniz harb okulu sınavlarına giricektim. kudret narı geldi kosovadan. sürdük.. hadi geçmesini ıraktım izi bile kalmadı lan.. bi de kolonya döktüm 2 tur attım evde.. ha şeyi de sölim. pencereyi yeni boyamıştım (sıkıntıdan) bütün ellerim boyaydı. kol kesilince pansuman yapmadan evvel tinerle total yıkamak ZORUNDA kaldım :/ yandı lan.., kudret narı dediğin olayı rahmetli babanem yapardı. hayatımda daha şifalı bişi gormedim. kesik olur surerim geçer. boğazım, mide agrır içerim geçer. acayip bişi. bole 2 3 ayda bir yapılabiliodu. tadı cok fenaydı ama cidden acayip bişidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 E 40 gece boyunca ay ışığı görmesi lazım öyle çat diye yapılabilecek bişey değil. Bu arada geçmiş olsun ya nar ekşisiyle dalga geçmekten asıl olayı unuttuk ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 en azından doktordan bi antiyotik falan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bulutlu havalarda ne oluyor bu arada? 40 gun kesintisiz acik mi olmali hava? 30 gun acikti, sonra yagmurlu, yalan mi oluyor iksir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 40 gece hava açık olsada 40 gecede aydan ışık gelmezki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar