Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 :( pencereyi ittiriyodum, sonra hızlı ittirdim. hatta kaktırdım. belki de koydum öle işte.. kolum pomm diye camdan girdi.. bi çektim 360 böle hayvan gibi kesilmiş yarılmış. şu an kolumun üstünde bi avrupa yakası bi de asya yakası var öle boğaz gibi bi yarık var.. diktirmem gerek ama diktirmicem sevmiom dikiş. acıtıyo.. böle biraz daha az acıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kafan mı güzel, diktirsene olm. iz kalınca karizma olur diyosan o ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abi mazoşistmisin? koş bi sağlık merkezine hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 çocukluktan çok derin yaralarım var. diktirdiğim ve diktirmediğim. hepsinde iz kalıyo. hatta diktirmediklerimde daha az iz kalıyo. aha işte elimde iz dikişli. öteki elimde iz dikişsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gecmis olsun,dikkat et,dude.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 nası bi cam ittirmeyse o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bişey olmaz kırılsa yerinde duramazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Abi saçmalama hemen git hastaneye filan baktır. Parası neyse veririm diyorsan dikiş izi görünmeyecek şekilde bile yapıyorlar. Onu geçtim, deli gibi kanıyordur orası şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bence de doktora gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 enfeksiyon kapabilir . uç hemen doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abi koşsana hastaneye. enfeksiyon falan kaparsa durum daha kötüye gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 mikrop kaparsa fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kan kaybından saçmalıyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 git göster abi çok vahim* değilse zaten dikmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kan durdu. kan yok. bi de annem bizim sülalenin meşhur kocakarı ilacını çıkarttı verdi. anne tarafım kosovalıdır. "kudret narı" diye bişi duydunuzmu hiç.. bişilerden yapılıyo, 40 gece ay ışığında bırakılıyo, duası vs var. deli dehşet yarık kesikleri iz kalmadan iyileştiren bi ilaç.. neyse onu sürdü.. geçer yakında. ortaokluldayken gokart kazası geçirmiştim. sağ kolumda 18 tane ızgara izi vardı, ateş gibi motora kolum yapışmıştı. ve 2 ay sonra deniz harb okulu sınavlarına giricektim. kudret narı geldi kosovadan. sürdük.. hadi geçmesini ıraktım izi bile kalmadı lan.. bi de kolonya döktüm 2 tur attım evde.. ha şeyi de sölim. pencereyi yeni boyamıştım (sıkıntıdan) bütün ellerim boyaydı. kol kesilince pansuman yapmadan evvel tinerle total yıkamak ZORUNDA kaldım :/ yandı lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bende hiç dikiş attırmadım sonra et çıkıyor dışarıya doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 mikrop kapsında görsen davul gibi olunca kolunu. o zaman dikiş atcak baya geniş bi yer olcak. gelmiş buraya konu acıyo kolu o haldeyken :( yok mu tanıyan biri bu arkadaşı arayalım bi büyüğünü ilgilensin hemen. kazımmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kudret narı, vakvak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yok hacı annem burda. bütün sülale hatta tüm pati gelse gitmem hastaneye. sevmiorum hastane. hele dikiş. hiç.. iğne sokup çıkarıyo.. geçer geçer.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hayvanlar kolunu nasıl kesiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 aha kazımda geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 keağzım. naber. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 O YE MEN cam kırıldıı gibi çerçeve de çatlamış tümden gitmiş lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 camı boşver kol noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kolunda fotoğrafını yolla bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar