Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya, hayvan gibi kolumu kestim

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

:( pencereyi ittiriyodum, sonra hızlı ittirdim. hatta kaktırdım. belki de koydum öle işte..

kolum pomm diye camdan girdi.. bi çektim 360 böle hayvan gibi kesilmiş yarılmış. şu an kolumun üstünde bi avrupa yakası bi de asya yakası var öle boğaz gibi bi yarık var.. diktirmem gerek ama diktirmicem sevmiom dikiş. acıtıyo.. böle biraz daha az acıyo..
Sosyal ağlarda paylaş

kan durdu. kan yok. bi de annem bizim sülalenin meşhur kocakarı ilacını çıkarttı verdi. anne tarafım kosovalıdır. "kudret narı" diye bişi duydunuzmu hiç.. bişilerden yapılıyo, 40 gece ay ışığında bırakılıyo, duası vs var. deli dehşet yarık kesikleri iz kalmadan iyileştiren bi ilaç.. neyse onu sürdü.. geçer yakında.

ortaokluldayken gokart kazası geçirmiştim. sağ kolumda 18 tane ızgara izi vardı, ateş gibi motora kolum yapışmıştı. ve 2 ay sonra deniz harb okulu sınavlarına giricektim. kudret narı geldi kosovadan. sürdük.. hadi geçmesini ıraktım izi bile kalmadı lan..

bi de kolonya döktüm 2 tur attım evde.. ha şeyi de sölim. pencereyi yeni boyamıştım (sıkıntıdan) bütün ellerim boyaydı. kol kesilince pansuman yapmadan evvel tinerle total yıkamak ZORUNDA kaldım :/ yandı lan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...