dory Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 link o artik ilişki olmus, tecavuzden cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 4 yıl 364 gün nerdeymiş aklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 baldiz baldan tatlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 5 words where is this relationship going sorulmustur bu soru heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 dory said: baldiz baldan tatlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 baldız ne oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Kaede said: baldız ne oluyordu Karısının kız kardeşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kadın milleti böyle işte 5 yıl hoşuna gitmiştir sonra bi kavga etmiştir kesin bunlar sonra demiştir gidicem polise gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Lisede okuyup da çok yakın komşularının (komşu erkek) defalarca tecavüzüne uğrayan ve yıllarca bunu kimseye söyleyemeyen erkek çocuğu da olabilirdi bu. Duyuyoruz, görüyoruz. Sapık insanlar her yerde. Dalganızı geçmişsiniz. Lisede kızkardeşiniz olsa, diğer ablanızın kocasının tacizine uğrasa ve kimseye söyleyemese tepkiniz aynı mı olurdu bilmiyorum. Bu tip şeyleri söylemekten korkan pekçok gencecik insan var. Tmm aklınız fikriniz seks anlıyorum ama bunun da dalgası geçilmez. Psikolojik sorunlarından dolayı insanlar bu tip şeyleri görmezden geliyorlar. Baldız sanki karakola sizi şikayet etmiş gibi savunmaya geçmişsiniz. Evt bende de karıları kollama dürtüsü var :P Son günlerde çevremden buna benzer bir sürü anı ve hikaye dinliyorum, dayanamadım anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 benim de bacıma yapıldı ve hiç hoş bir olay değil arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tasvip etmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 burtonesk said: benim de bacıma yapıldı ve hiç hoş bir olay değil arkadaşlar. inanırım, geçmiş olsun, hiç hoş değil gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 burtonesk tek çocuktur büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Çok zekisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ABİ BALDIR OKUDUM OHA DİYORUM NASI YAPIYO DSFSFSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ****konuyla alakasız**** dory'nin çizgi romanı çıkmış. google ****bitti**** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 5 yıl boyunca... Lütfen arkadaşım çatır çatır sevişmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 dory said: baldiz baldan tatlidir.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Gkgokhan said: 5 yıl boyunca... Lütfen arkadaşım çatır çatır sevişmişsiniz. kesinlikle ya, kim inanır buna allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Inanan cikiyo goruldugu gibi =) KireiMerodii said: Lisede okuyup da çok yakın komşularının (komşu erkek) defalarca tecavüzüne uğrayan ve yıllarca bunu kimseye söyleyemeyen erkek çocuğu da olabilirdi bu. Duyuyoruz, görüyoruz. Sapık insanlar her yerde. Dalganızı geçmişsiniz. Lisede kızkardeşiniz olsa, diğer ablanızın kocasının tacizine uğrasa ve kimseye söyleyemese tepkiniz aynı mı olurdu bilmiyorum. Bu tip şeyleri söylemekten korkan pekçok gencecik insan var. Tmm aklınız fikriniz seks anlıyorum ama bunun da dalgası geçilmez. Psikolojik sorunlarından dolayı insanlar bu tip şeyleri görmezden geliyorlar. Baldız sanki karakola sizi şikayet etmiş gibi savunmaya geçmişsiniz. Evt bende de karıları kollama dürtüsü var :P Son günlerde çevremden buna benzer bir sürü anı ve hikaye dinliyorum, dayanamadım anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abi 5 yıl boyunca durmamak?! breeeeehh ne bel varmış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 5yıl boyunca günde 5 kere tecavüz ettiği baldızı kilolarından kurtulunca 4000$ bahşiş bıraktı!!! haberlerin yakan saçmalığına havanın yakan sıcaklığı da eklenince sürmenaja uğramak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yaa ii diyonuz da.Tecavüze uğrayıp söyleyemeyen sonrasında tekrar uğrayan bir sürü insan var.Kadın yalan söölüyosa hakim anlar biraz sıkıştırınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 dasaaa said: 5yıl boyunca günde 5 kere tecavüz ettiği baldızı kilolarından kurtulunca 4000$ bahşiş bıraktı!!! haberlerin yakan saçmalığına havanın yakan sıcaklığı da eklenince sürmenaja uğramakdasaaa yine gönülmü fethettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 KireiMerodii said: Lisede kızkardeşiniz olsa, diğer ablanızın kocasının tacizine uğrasa ve kimseye söyleyemese tepkiniz aynı mı olurdu bilmiyorum. aynısını senin annene, kız kardeşine, sevgiline yapsalar v14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar