Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael jackson öldü!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kanitlanmamis, ceza bile almadigi bisey bu. sonucta yasayan bi efsane oldugunu dusunursen insanlarin uzerinden prim yapmak icin ne gibi seyler soyleyebilip yapabilecegini de tahmin edebilirsin.

sonucta adamin olayı yasayan bi efsane olmasiydi, olumuyle en cok bunu kaybettik. genelde insanlar oldukten sonra efsane olurlar.
Mesaj tarihi:
tacizci geyiğini ben de yaptım diğer konuda ilk sayfalarda ama bitti yani, yaptık bitti, olayın ciddiyetini görünce bitiriyor insan. bence çok ayıp şu saatten sonra şöyle bi insandı böyle bi tacizciydi demek. hürriyetin yaptığından farksız kalıyor, yapmayalım.
Mesaj tarihi:
Neyse tamam neye inandırmaya çalışıyorum ki zaten di mi ? =) Herkes kendi istediğine inanabilir. Burda da yorum yaparsa biri ona karşı yapar bence bu benim düşüncem tabi neyse.
Mesaj tarihi:
orcun senin hayat karsisinda seleksiyonda bisilerde kaybolup gitmen gerekiyodu zaten.

ginaly
omuzlarinin uzerinde tasidigin sey senin icin yuk nasilsa kullanmiyosun, at gitsin.
Mesaj tarihi:
aquila said:

gozunle gormussun taciz ederken gibi konusuyosun, bizi neye inandirican arkadasim.

celallenmeye gerek yok

Ben buna inanırım siz başka birşeye onu demeye çalışıyorum başka birşey anladıysan kusura bakma.
Mesaj tarihi:
Madonna 1 M.Jackson 2 numaraydı be gençliğimizde. Ne diyelim mekanı cennet olsun. Sanatı dışındaki yaşamını bende sevmiyordum, doğru veya yanlış haber bilemem.
Mesaj tarihi:
ben acayip uzuldum ya, nebliyim bir anda cocukluktan ciktigimi hissettim nedense. ilk aldigim yabanci album onun albumudur, kizardim kendisine mutemadiyen, hatta hic agzimdan cikmadi ben micheal jacksoni seviyorum diye ama nedense cok uzuldum.

kendisini ingilterede konser vericek diye bu yasta essekler gibi zorlayan organizatorler umarim mutludurlar simdi.
  • Yeni Oluştur...