aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hangi gercegi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Yapilan arastirmalar netlesmediyse hangi gercekten bahsediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kanitlanmamis, ceza bile almadigi bisey bu. sonucta yasayan bi efsane oldugunu dusunursen insanlarin uzerinden prim yapmak icin ne gibi seyler soyleyebilip yapabilecegini de tahmin edebilirsin. sonucta adamin olayı yasayan bi efsane olmasiydi, olumuyle en cok bunu kaybettik. genelde insanlar oldukten sonra efsane olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 orcun defol git öl bişi yap git ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 tacizci geyiğini ben de yaptım diğer konuda ilk sayfalarda ama bitti yani, yaptık bitti, olayın ciddiyetini görünce bitiriyor insan. bence çok ayıp şu saatten sonra şöyle bi insandı böyle bi tacizciydi demek. hürriyetin yaptığından farksız kalıyor, yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dory said: orcun defol git öl bişi yap git ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Neyse tamam neye inandırmaya çalışıyorum ki zaten di mi ? =) Herkes kendi istediğine inanabilir. Burda da yorum yaparsa biri ona karşı yapar bence bu benim düşüncem tabi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 -2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 gozunle gormussun taciz ederken gibi konusuyosun, bizi neye inandirican arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 şükrü senide elledi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 açıl rahatla şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 seni de cok ellemisler nöronlarin azalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ŞEHİTLERİMİZE ÜZÜLMÜYONUZ DA MAYKILA MI ÜZÜLÜYONUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 orcun senin hayat karsisinda seleksiyonda bisilerde kaybolup gitmen gerekiyodu zaten. ginaly omuzlarinin uzerinde tasidigin sey senin icin yuk nasilsa kullanmiyosun, at gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bu ülkede 1 milyon maykı ceksın, 30bin de ossy osbourne öldürüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abi yani geyik yapmayin lan adam olmus rerore demiyorum ama, gercekten irrite etmek amaciyla yaptiginiz icin cok igrenc oluyo. PS: ginaly komik degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aquila said: gozunle gormussun taciz ederken gibi konusuyosun, bizi neye inandirican arkadasim. celallenmeye gerek yok Ben buna inanırım siz başka birşeye onu demeye çalışıyorum başka birşey anladıysan kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 gercek olmayan biseye inanicam, inatla inanicam diyosan bisey yapamayiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 tuğba seni ellemedi diye bizide ellemedi sanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Ben 10 yasindayken maykil ile goz goze geldim Movempick otelin 21. katinda falan. Korumalarina beni isaret edip cagirtmadigi icin kendisini temiz ilan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 seni beğenmemiş belliki. ben süt gibiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Madonna 1 M.Jackson 2 numaraydı be gençliğimizde. Ne diyelim mekanı cennet olsun. Sanatı dışındaki yaşamını bende sevmiyordum, doğru veya yanlış haber bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ben acayip uzuldum ya, nebliyim bir anda cocukluktan ciktigimi hissettim nedense. ilk aldigim yabanci album onun albumudur, kizardim kendisine mutemadiyen, hatta hic agzimdan cikmadi ben micheal jacksoni seviyorum diye ama nedense cok uzuldum. kendisini ingilterede konser vericek diye bu yasta essekler gibi zorlayan organizatorler umarim mutludurlar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar