Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 diyorlar doğrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 oha fail http://forum.paticik.com/read.php?12,4134775,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Shaggy'e sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 harbi cnn i açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 daha kimse bi aciklik getirememis olaya. ama hastaneye kaldirildigi dogruymus, kalbi durmus tekrar yasatmaya calismislar. ölmesin ya yazik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 http://tr.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 vaniLLe said: daha kimse bi aciklik getirememis olaya. ama hastaneye kaldirildigi dogruymus, kalbi durmus tekrar yasatmaya calismislar. ölmesin ya yazik :/ 546 sene mi yaşasın nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 başımız saolsun. cenazesi yarın teşvikiye sanatçı caminden kalkıcak. zincirli kuyuya falan gömeriz uygun bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 birinin iletisinde gördüm patide de görünce oha dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Laraken said: vaniLLe said: daha kimse bi aciklik getirememis olaya. ama hastaneye kaldirildigi dogruymus, kalbi durmus tekrar yasatmaya calismislar. ölmesin ya yazik :/ 546 sene mi yaşasın nedir hayir da 50 yas da genc sayilir ölmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ben bayağı yaşlı zannediyordum adamı, 50... gençmiş hakketen. Birde son dönemlerde ağır sağlık sorunları yaşıyordu, akciğerinde problem vardı cildi bayağı problemliydi fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gebersin sübyancı deyyüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abbaaav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar