Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Jackson hayatını kaybetti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

Barış Manço
Kemal Sunal

şimdide Jackson .. büyüdüğümüz insanlar bizi terk ediyor sanırım biz yaşlanıyoruz

"sırada kim var, X mi?" diye bir cümle yazacakken X için aklıma o kadar çok isim geldi ki korktum yazmaya. yaşlanıyoruz hafiften.
Mesaj tarihi:
cok sinrileniyorum lan boyle hebere hubere konusanlara
adam star lan, dusun boyle bi insani dinleme bilme sansimiz oldu.
dunya uzerinde aldigi achievementlara bakin.

elestirmek ne kadar kolay ya, dalga gecmek ne kadar basarili bi hareket.

hele hurriyet ya, salaklar haberi editlediler, en basta "tacizleriyle gundeme gelen" gibi bi ifade kullanmislar.
allahim gece gece burda dik oturdum resmen
yazdigi habere kafam girsin
habercilik anlayislarina kafam girsin
dunya capinda bi starin olum haberini giriyosun ulan denyo, uslubuna dikkat et biraz.
of cok sinirlendim.

bi video paylasiyim ozman bi de
[video]http://www.collegehumor.com/web-celeb-hall-of-fame/prison-thriller?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Çocuk taciziyle suçlanan adam için "Çocukluğum bununla geçti" demek ne kadar akıl karıdır, sorarım size.

ya ahahaha
üzülmüştüm azcık oda geçti bu postdan sonra:D
Mesaj tarihi:
idolümdü ya sadece benim mi ? milyonların idolüydü. bir nesil mj ile büyüdü yav. hakikaten bir benzeri daha gelmez. büyük bir sanatçıydı en basitinden bugün bir devlet tiyatrosunda başrollerdeki karakterlerden birinin kıza cilve yapayım derken sahnede moonwalk yapması bile mj'nin ne kadar efsane bir insan olduğunu anlatmaya yeter heralde. şok içersindeyim şu an. güle güle mj.

bahsi geçen oyun kanlı nigar - ankara.
Mesaj tarihi:
cok uzuldum ya, bildigin bi cag kapandi abi.
dusunsenize yeni nesil michael jackson'i bilmicek. yani asla bizim bildigimiz gibi bilmeyeceklerdi zaten de, nebliyim abi oldu adam ya.

michael jackson lan, nasil olur.
  • Yeni Oluştur...