ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 En rahat kasabileceğim talent frost mu hala? Arcane ne durumda? Eğer iyi ise nasıl bi cycleı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bende de 74 vardı geçen sordum işte levellemek için ne gideyim diye herkes hep bir ağızdan "gogogo frost" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 en rahat kasabileceğin spec frost,arcane leveling için berbat durumda(evocation glyphin olsa bile).80 heroic gearı bile yetersiz kalıyo arcanede iyi dps için,porshe gibi mana yakar.51 frost gerisini arcane git derim o levelda,pvp pve her türlü gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 dostum porsche mana yakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 tüp taktırsak arcane e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ben 70-80 arcane kastim mana bisi yakmadi cok da zekli oynamasi ama ice barrieri unutup mana shieldla yasamaya alismam zaman almisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sapıkmısınız ya arcane kasılır mı. frost dragonblighttaki grup questlerini bile yapıyo her türlü arcane sux. gerçi şu an arcaneim ben pvede ama leveling için gerçekten saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bende frost git derim. ara ara procluyan instant fireball ve shatter efekti çok işe yarıyor.Fingers of frost'ta cabası. ne arcane nede fire ile uğraşma. direk frost :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Frost iken mana baya iyi dayanacağı gibi, 20 mobuda aynı anda toplayıp kesebilirsin kolaylıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 70-80 arası arcanedim ben sanırım, gayet de rahattı pek zorluk çekmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 -Neiloth- said: sapıkmısınız ya arcane kasılır mı. frost dragonblighttaki grup questlerini bile yapıyo her türlü arcane sux. gerçi şu an arcaneim ben pvede ama leveling için gerçekten saçma. dragonblight questlerini ben arcanele yaptım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar