SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yorgunluktan evet, biraz hava atıcam hahaahah yok lan hava atılacak bişey yok iki baloya gittim, iki akşam canım çıktı oynamaktan. Ama çok eğlendim. Altınceylan ile Almira karşılaştırılırsa, almira her türlü alır aşağıya akıl verir. Ama altınceylanın diskosu daha geniş. Ama almirada içki daha ucuz. eğlendim beyler, iyi günler canım sıkıldığından konu açıyorum hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bizm de salı günü mezuniyet balosu vardı iyiydi sdfil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 vayn ap vayn ap vayn ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aşermede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ne kadar yoldu sizi eşiyok ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 eşiyok yoktu :D hiçbi hoca yoktu, okul düzenlemedi öğrenciler olarak hallettik ayarladık biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 altınceylanın havuzu vardı havuz parti yapsaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ne balosuydu ben de gitmek istiyorum ama kimse yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 uuu beybe bende bi hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 helal o zaman. bizim 2006 mezunlarını çok fena soymuştu jackal. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 altınceylanda havuzlu yerde değildik, bizim okulun balosu almiradaydı, dün, havuzbaşıydı orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ha bide eşiyok'un para düşkünlüğüne bi kanıt da bu balo olayı oldu. okula bırakmadık biz hallettik, e o yüzden komisyon alamadılar. biz davetiye bastıracaktık, matbaadaki adam okulun izni olmadan okulun adını armasını kullanamam davetiyede yasak dedi müdüre gittim dedim hocam böyle böyle izin lazım, bana ne ben mi yapıyorum dedi, hocam biz yapıyoruz ama arkadaşlar okulunun ismini görmek ister dedim, bana ne dedi yine pipi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 eşiyok kim be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Le Nurettine Eşiyoqen tüm bursa eğitim öğretim camiası bilir kendisini bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar