soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 smiley gibi olmuş neyse.. bilgisayarda d sürücüsü yaratmak için format atmak lazım mı? format atmak gerekmiyosa da kolay bi şey mi; yani evde kendim de yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 2 dakikalık iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Format atmak gerekiyor, yeterli boş alanın varsa format atmadan yapanlar da var ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Partition Magic miydi http://www.tamindir.com/program/5449/Partition_Magic.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 google'a baktım da xp için var. vista için bulamadım. bakınıyorum biraz daha. ama o arada link falan bilen varsa verebilir. program filan varmış. çok daha iyi valla. ms dos'a fransızım baya. bakıyorum bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 sürücü d: böyle gözükmezmi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 simdi sistem su normalde fdisk diye bi komut war format deil fdiskle yaratilir ama windows vista ve xp de bunu kullanamiyorsun windows yaratirken partition yarat diyebilirsin sistem kurulmus harddisk deilse bilgisayarima sag tiklayip manage diyip disk managemente gelip ordan ayarliyacagin harddiski secip asagidaki grafiksel kisma tiklayip once delete partition yapip eski partitionu siip yerine yeni 2 tane yaratabilirsin AMA BUTUN DOSYALARIN GIDER dosyalar gitmeden cozum icin bunu yapan bi kac parali program war adlarini tam hatirlamiyorum az sonr abakar yazarim onlarda format atmadan boluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 http://www.symantec.com/norton/partitionmagic ornek olarak bu war mesela bunun freeware versiyonlarida warda ne kadar guvenilir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Yaratmak Allah'a mahsustur arkadaşım. Selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 şimdi partition magic çekiyorum; ama bi paragon bi de norton markaları çıktı sonuçlarda. norton ismi daha tanıdık geldi onu çekiyorum. programı anlamazsam tekrar sorarım. bu arada evet ": D" değil de "D :" şeklindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 o programı paragon yapıyodu başta, sonradan norton bunu satın aldı. nortondan sonra program moronlaştı. en son sürüm ne haldedir bilmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 0. DEFRAG yaparsin. 1. Bir adet ubuntu liveCD indirirsin. Sonra CD'ye yazarsin. 2. CD'den boot edip LiveCD ile oturumu baslatirsin. 3. System > Administrator > Partition Editor 'u acarsin. 4. Oradan grafiksel olarak, kucuk bir bolum ayirip (ister 100MB, ister daha fazla) NTFS olarak tanimlarsin. 5. Sagdaki shutdown bolumunden bilgisayari yeniden baslat'i secersin, kapanirken cd'yi cikarir, CD-ROM'u kapatip enter'a basarsin (ekranda yaziyor ne zaman ne yapacagin). Windows'u actigin zaman goreceksin ki D'diye tanimlanmis bir drive mevcut ve senin ayirdigin kadarlik bolum var. Format yok. Acik kaynak yazilim var. Yok ubuntu gozunu korkutuyosa, GPARTED'in sitesine girip oradan, onlarin olusturdugu livecd'yi de kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 benim hdd 3e bölünük, ben d ve e yi birleştirmek istiyorum (xp kurulu olmayan 2 bölümü). nası yapabilirim pcyi formatlamadan? 2sini de boşaltabilirim hariciye. boşaltınca napcam? yeni konu açmıyim dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abi yukarda yazdim drall oku abi externale 2 harddiski bosalt sonra manageden sil once sonra tekrar yarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 eğer hdd lerden sonra başka drive varsa cd rom gibi, onu da sök, sora formatla, sonra hdd leri sök sonra sırayla hangisini önce görmek istiyosan onu tak, vindoze tanısın, sonra kapat makineyi digerini tak onu da tanısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Cons said: :D en guzel cevab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 BonePART said: abi yukarda yazdim drall oku abi externale 2 harddiski bosalt sonra manageden sil once sonra tekrar yarat teşekkürler. yarın hddyi hariciye boşaltıp deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 pascalnouman said: Cons said: :D en guzel cevab cevab-ul muktadir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ben anlayamadım gerçekten. yarın bilgisayarcı gelicek artık. halleder, ben yedeklerimi filan alıyorum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 YAPMA İŞTEEEEE KORKMAAAA. DENE LAN Bİ yedeklerini aldıktan sonra zaten istesen de kaybedecek bişeyin yok. xp cdsini tak,yeniden başlat ve alttaki komutları okuyarak ilerle. yapamazsan çağır arkadaşını. ama kesinlikle dene bi kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 MacOS X'te giriyosun sistem tercihlerine, orada disk'e, bi slider var onu cekip istedigin kadar kismini yeni diske ayiriyosun ve disk yaratilmis oluyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 :) diyorum burdan micros~1'e zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 soulberry said: google'a baktım da xp için var. vista için bulamadım. bakınıyorum biraz daha. ama o arada link falan bilen varsa verebilir. program filan varmış. çok daha iyi valla. ms dos'a fransızım baya. bakıyorum bi. Vista için programa gerek yok : Bilgisayarım - Yönet - Disk Yönetimi inden var olan bölümü seçip birimi küçült seçeneğini seçerek ham bir bölüm oluşturabilirsin. Daha sonra aynı yerden yeni oluşan bölümü biçimlendir ve gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 allah görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 acronis programı ile yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar