Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioware /Mythic Birleşmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün allianceda duyuruldu henüz detaylı açıklama yok ancak Marc jacobs'uda şutlamışlar anlaşılan.Büyük ihtimalle satış kaybındandır , yalnız ben bu birleşmeyi çok olumlu buldum Bioware en azından oyunun PVE kısmına deli gibi katkıda blunacaktır.Mythicde class balance ve bug fix olayına girerse yimede yanında yat,satış taktiğide yapıyo olabilirler tabi umut satmak en kazançlı iş.

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=297291
Mesaj tarihi:
bu mark denen adam degil miydi, white lionlarin artik en bugli oldugu zamanlarda cikip, "super white lion" "career spotlight : fearsome white lions" gibi demecler veren. o zamanlardan kilim kendisine :)
Mesaj tarihi:
adamin en buyuk basarisi, ici bos balonlar sisirip, bunlarin patlayisini seyretmekti :D

mythic dekiler, yok birlesmedik hede hodo hala ayriyiz bagimsiz olarak takiliyoruz hede hodo diyorlardi dune kadar.

ahahahah bugun yapilan aciklamada bioware in yoneticilerine rapor vericekleri, ve direktifleri onlardan alacaklari ortaya cikti ahahah..

mythic e agir kapak oldu. acikcasi haketmislerdi de bence,
sonucta WAR in grafiklerini alin, DaoC a koyun, cooook daha guzel bir RvR oyununuz olur :).

zaten simdi MJ engeli de kalmadigina gore, EA daoc ve UO yu her an kapatabilir.

eger WAR da bole devam ederse, Bioware TOR icin ihtiyaci olan deneyimi aldiktan sonra WAR in kapanmasi da soz konusu.

gerci bu biraz "en kotu durum" senaryosu, umdugum bioware in oyuna katki saglamasi baska hic bisey degil..

gerci LOTD cok iyi bir yama oldu, bakalim daha neler gelir?
Mesaj tarihi:
WAR'ı niye kapatsınlar para kazanıyor. Lokalizasyonu hallettiklerinde daha da fazla para gelecek. Bu değişiklik de bunun göstergesi. ToR için adam almaları da aynı şekilde söz konusu olamaz öyle devasa bir kadro yok Mythic'de.
Mesaj tarihi:
Kapanma durumu bundan sonra belli olur.Warhammer düşük bütçe ile küçük bir stüdyoda başlamış bir oyundu ,Mythic şimdi bioware ve Ea e hesap vermeye başladıki buda kanımca resubscribe olmadığından yada kar edemediklerinden kaynaklanmakta ama hesap vermeleri iyi oldu.Bence küçük maliyetle 10 ay gibi durumu idare ettiler taki maliyetleri artana ve satışları düşene kadar eğer EA şu andan itibaren bioware e para vermeyi ve oyunu yaşatmayı düşünüyosa ki umudum bu,bu işe yatırım yapacak ve kesenin ağzını açacaktır;Serverları birleştirerek bazı maliyetleride düşürebilirler tabi ,yok kesenin ağzını açmazlar ve oyunda birkaç ay içerisinde beklenen değişiklikler gerçekleşmezse bence dediğiniz olay kesin kez doğru olacak olay starwars öncesi deneme tahtası olarak kullanılmamızdan ibaret olacaktır.Bu arada Mythic amatör bir firmaydı Bioware ise mmo da tecrübeli olmasa dahi süper rpg oyunlarıyla fanatiği olduğum bir firma ve bence gayetde prolar.Bu kadar çok etken olmasına rağmen ben umutluyum ,çünkü hem war evrenini severim hemde bu aralar başka bir alternatifimiz yok gibi geliyor oyun piyasasında.Aion ve Starwars'u bekleyeceğiz ki SW için 800M$ bütçesi var deniliyor.
Mesaj tarihi:
eğer bioware mythic'in işlerine karışırsa yandık. pve oyununa döndürürler büyük ihtimalle tümden, kendi oyunlarının multisi zaten pve coop üzerine kurulu ana olarak. umuyorum ki war ile ilgili genel tasarım kararlarını beklediğim kadar olumsuz etkilemez.
Mesaj tarihi:
Artık war ın hikayesi zamana kaldı ,zaman gostericek iyimi olucağı yoksa game over olucagi..
4-5 aydır zaten oyunda hiçbirşey yoktu resmen ayakta tutmaya çalıştılar zaten işin en başında çok hata yaptılar gelicek classları azaltma ,official forum koymama ,balance...
neyse zararın neresinden donulurse kardır:)
bu durum bioware için ya deneme tahtası olucak yada oyun başını alıp gidicek mutlaka getirisi olur ki olmaya başlamış yeni bir haber yayınlamışlar ve bence gayet olumlu

war haber linki

http://www.war-europe.com/#/news/?lang=en&id_news=en506

en can alıcı noktalarıda guzel gormusler veya gordurtmusler :D

1) Addressing concerns related to crowd control and area-of-effect abilities.
2) Continuing to improve client and server stability and performance.
3) Strengthening and improving the Tier 4 experience.
4) Improving server population distribution – both in terms of overall population and Realm balance.
Mesaj tarihi:
Sam said:
eğer bioware mythic'in işlerine karışırsa yandık.

Aynen böyle olacak. Yalnız ben pve oyununa dönüştüreceklerini sanmıyorum. Bu Jeff'in proirity listi bu birleşmenin etkisi diye düşünüyorum. Yani daha bir aklını başına topla Mythic yaklaşımı olacağını düşünüyorum, hadi pve content gogogo yerine.

O notlarda önceden dikkatimi çekmemiş birşeyi farkettim. CC removal ability. Şimdi zaten single target damage artacak, adamı havaya atamayacaksam Archmage olarak resmen ayvayı yedim ehueh.
Mesaj tarihi:
land of the dead ile başlayan pve odaklanmasından vazgeçmelerinden ziyade "agalar pvp oyunu satmıyor, siz bunu boss'tan item düşürme oyununa çevirin bakın dünya memnun temcit pilavından" demeleri daha yüksek ihtimalli görünüyor bana, umarım yanlışımdır. doğrudan bulaşmasalar bile oyunun oryantasyonu ile direktif verebilirler.
Mesaj tarihi:
Betadan beri aynı pvp/pve oranına sahip. Release'de RvR ödülleri bile yoktu. Eşek gibi PQ kasıyorduk. End game desen millet dungeonlardan çıkmıyor. Expansion başladı PvE zone, superior pve gear, aynı tas aynı hamam.

Kapalı olan iki başkenti geri getirip, Altdorf'u baştan düzenlerlerse birşeyler mümkün. Aksi halde böyle devam eder.
Mesaj tarihi:
Sam said:

eğer bioware mythic'in işlerine karışırsa yandık. pve oyununa döndürürler büyük ihtimalle tümden, kendi oyunlarının multisi zaten pve coop üzerine kurulu ana olarak. umuyorum ki war ile ilgili genel tasarım kararlarını beklediğim kadar olumsuz etkilemez.

war hammer ı ea gözten çıkardı bence sağabildikleri kadar sağarlar ondan sonra gg bunu bana düşündürten birleşmenin asıl amacının yeni oyun yapmak olması tabi birde warhammer online nın düzeltilebilmenin ötesinde bozuk bir oyun olmasıda var.

kısaca how can you kill that is allready dead
  • Yeni Oluştur...