Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

afferim serdar ortaca - hem popun krali hemde turkcu


BonePART

Öne çıkan mesajlar

Gök Yeleli Bozkurt
Otağ Yöneticisi

Aferim Serdar Ortaç'a
Beyazıt Öztürk'ün Ntv'deki "Biri bana anlatsın" adlı programında, Kadir Çöpdemir denen milliyetsiz adamla Serdar Ortaç arasında özetle şöyle bir diyalog geçti.


K.Ç: "Her sanatçının tercih ettiği bir ülke vardır; kimisi Amsterdam'ı kimisi başka bir Avrupa ülkesini tercih eder. Senin de böyle bir tercih ettiğin ülke var mı?" (Soru, argo ve basit içerikliydi. Bu yüzden, sorunun argo ve basit olan bölümünü yazmayıp, kastedilmek istenen içeriğini yazdım.)

Serdar Ortaç: "Benim o taraflara ilgim yok. Ben Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan gibi ata topraklarına, özümüze, gerçek Türklerin olduğu yerlere giderim, özümüzü unutmamamız gerekir" dedi.

Serdar Ortaç'ı bu düşüncesinden ötürü kutlarız fakat "gerçek Türk" tabirini yanlış kullandı. Türkiye'de olan melezleşme ve kültürel bozulma oralarda da olmuştur. Bu, tüm milletler için geçerli olan bir durumdur.

Sanatçılar, genellikle kozmopolit olurlar. Serdar Ortaç'ı da kimse, " O, Türkçü değil" diye eleştirmesin çünkü kimsenin ona Türkçü dediği yok. Ancak bu kadar yozlaşmış, kozmopolit ve milliyetsiz sanatçının var olduğu bir sanat camiasında, Serdar Ortaç gibi sanatçıları da takdir etmek gerekir.


Abi bide yazan gokyeleli bozkurt. adam benim hakkimda bole bisi yazsa tek basima turani kurar viyanayi ele geciririm.

http://www.atsizcilar.com/forum/aferim-serdar-ortaca-t7456.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gök yeleli çılgın ya.

hatunun biri ben bayanım ne biçim konuşuyorsunuz benle diye yazmış

onun cevabı

""rumuzundan cinsiyet tayini yapamadığım için üzgünüm ama biz bu konularda cinsiyet ayrımı da yapmayız. hani eşittik? eşitlik her konuda olur, hakarette de. erkeklere hakaret edip bayanlara etmezsek riyakarlık yapmış veya adaletsiz davranmış olmaz mıyız?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...