BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Gök Yeleli Bozkurt Otağ Yöneticisi Aferim Serdar Ortaç'a Beyazıt Öztürk'ün Ntv'deki "Biri bana anlatsın" adlı programında, Kadir Çöpdemir denen milliyetsiz adamla Serdar Ortaç arasında özetle şöyle bir diyalog geçti. K.Ç: "Her sanatçının tercih ettiği bir ülke vardır; kimisi Amsterdam'ı kimisi başka bir Avrupa ülkesini tercih eder. Senin de böyle bir tercih ettiğin ülke var mı?" (Soru, argo ve basit içerikliydi. Bu yüzden, sorunun argo ve basit olan bölümünü yazmayıp, kastedilmek istenen içeriğini yazdım.) Serdar Ortaç: "Benim o taraflara ilgim yok. Ben Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan gibi ata topraklarına, özümüze, gerçek Türklerin olduğu yerlere giderim, özümüzü unutmamamız gerekir" dedi. Serdar Ortaç'ı bu düşüncesinden ötürü kutlarız fakat "gerçek Türk" tabirini yanlış kullandı. Türkiye'de olan melezleşme ve kültürel bozulma oralarda da olmuştur. Bu, tüm milletler için geçerli olan bir durumdur. Sanatçılar, genellikle kozmopolit olurlar. Serdar Ortaç'ı da kimse, " O, Türkçü değil" diye eleştirmesin çünkü kimsenin ona Türkçü dediği yok. Ancak bu kadar yozlaşmış, kozmopolit ve milliyetsiz sanatçının var olduğu bir sanat camiasında, Serdar Ortaç gibi sanatçıları da takdir etmek gerekir. Abi bide yazan gokyeleli bozkurt. adam benim hakkimda bole bisi yazsa tek basima turani kurar viyanayi ele geciririm. http://www.atsizcilar.com/forum/aferim-serdar-ortaca-t7456.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xkpo26Ga8Xs&eurl=http%3A%2F%2Fwww.atsizcilar.com%2Fforum%2Faferim-serdar-ortaca-t7456.html&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hahaha bone ya nerden yakaladın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 BonePART said: http://www.youtube.com/watch?v=xkpo26Ga8Xs&eurl=http%3A%2F%2Fwww.atsizcilar.com%2Fforum%2Faferim-serdar-ortaca-t7456.html&feature=player_embedded adam vestel 51 ekrandan çekmiş helal. sadfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 gök yeleli çılgın ya. hatunun biri ben bayanım ne biçim konuşuyorsunuz benle diye yazmış onun cevabı ""rumuzundan cinsiyet tayini yapamadığım için üzgünüm ama biz bu konularda cinsiyet ayrımı da yapmayız. hani eşittik? eşitlik her konuda olur, hakarette de. erkeklere hakaret edip bayanlara etmezsek riyakarlık yapmış veya adaletsiz davranmış olmaz mıyız?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 serdar ve kadir akıllı olsunlar cCc! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 AHAHAHAHAHA ülkeyi, Atatürk'ü savunmak bu asker kaçağına mı kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 asker kaçaklığıyla ne alakası var vatan sevgisinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yov man, yeah serdar ortaci kutluyorum jötem illede jötem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 serdar insanmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bkz.göbekten zeytin yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 cenx said: asker kaçaklığıyla ne alakası var vatan sevgisinin? vatanını seven askere gider ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ben o serdar ortac cevabi vidyosunda cevap goremedimde, her gecen gun kotuye gidiyo otagi serdar ortac lan o adam bas taci yapilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 gözler çekik fn özbek tipli ondan hep bunlar wow oynasa kesin tauren şaman aaçr bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 o adam bana güzel bişi dese sevinçten ölürüm lan çok korkuyorum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Nakamura said: cenx said: asker kaçaklığıyla ne alakası var vatan sevgisinin? vatanını seven askere gider ? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mille said: ben o serdar ortac cevabi vidyosunda cevap goremedimde, her gecen gun kotuye gidiyo otagi serdar ortac lan o adam bas taci yapilir mi ayyash serdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 afferim serdar hadi dotaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 serdar aferim, helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 serdar naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Nakamura said: AHAHAHAHAHA ülkeyi, Atatürk'ü savunmak bu asker kaçağına mı kalmış. +1 aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 +1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 +2! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 +2.75! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar