Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 mesela bir arkadaşım diablo 2'de über bir karakter yaptı, pvp'de süper combo çekiyor. pvp maçlarını kaydedip bana yolluyor, ben de media playerda veya programın kendisinde açıp izliyorum videoyu. ya da quake 1'de zamana karşı yarıştım süper bi rekor yaptım. bunu siteme koyup millete hava atçam. ya da Anarchy Online'da süper bi olay oldu. Bir sürü insan birbirine girdi, bu olayı da saniye saniye kayıta almak istiyorum. Hadi HL ve modlarında (cs, tfc gibi) bazı komutlarla kaydedip izleyebiliyorsun... ama ben tüm oyunlarda kolaylıkla kaydedip izleyebileceğim bir program arıyorum. var mıdır böyle birşey? bilen çıkarsa elini öpücem valla.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bence sen bu soruya cevabı donanım/yazılım bölümünde daha kolay bulursun, istersen oraya yollayayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 benim de aradıgım bu ya cs gibi demo gibi kaydetmek guzel olurdu. :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 www.fraps.com[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 karar veremedim valla ben. bilgisayar oyunlarında video almak ile ilgili olduğundan buraya açtım. o kadar farketmez valla bana, kafana göre takıl :) blackrose: hmm bir bakayım programa inceliyelim siteyi..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Haziran 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 quake 1de sanırım demo kaydetme komutu vardı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Buyrun[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 süper abi çok sağol...[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Sanırım normal web sitesinde full versionu yoktu sadece 15 saniyelik movieler yapabiliyodun.Fraps FuLL[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 fraps yapar[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar