paranoya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 arklar gm staff arıyorumz başvuru için [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz sponsorumuz var[signature][hline]THoHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Gm staff demişsin kesin herkes dalgasını geçecek onun yerine "yönetici sıfatı taşıyan shardımda plevel 2-3-4-5 olabilecek kişiler aranıyor " gibisinden yazman iyi olurdu böylece aceleci olmadığını gösterir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 İyide neden burada arıyorsunuz? Bilgiden faydalanıp şutlamak içinmi ? Ciddi ciddi bu işi yapabilen birilerinin buraya yazı yazıp " Biz en iyisini yaparız " şeklindeki konuşmalarından dolayımı? Etrafınızdaki insanların suyumu çıktı diyesi geliyor insanın. Bence buralarda staff aramak mantıksız bir davranıştır. Scripter, world builder, coder anladım ama Staff ne için ?[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ben gelebilirmiyim lütfen al beni staff olmak istiyorum anam hep derdi bir kazmaya staff olamadın die özelliklerim 190 cm boy siyah sac esmer ten yakısıklıyım 4 kız arkadasım var terbiyeli dürüstüm uo bilgim 4 senedir oynuyorum 1256465468746 serverda sikriptır oldum. kendi sardımı actım kapattım tekrar actım tekrar kapattım. lütfen beni staff al[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bu ne şimdi dalgamı geçiyorsun aklınca mümkünse git sunucundaki oyunculara bu şekil davran ve paticiği kirletme adam buraya sen cevap veresin diye açmamış bu konuyu isteyenler için yardım amaçlı açmış illa ediceksiniz bişey içine. bana cevap vereceksende özelden ver konu dağılmasın iyice.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 iyi bir davranıs olmamıs evet.bir hatadan bu kadar cabuk faydalanılacaksa vay halimize[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bu yapılan davranıslar ilk degilki sonda olmayacak..[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glacier_man7 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Insanlarla Neden Dalga Geciyorsunuz Ki Insan Dogrud Duzgun bir Seyyazmis sizde insan gibi cevap yazabilirdiniz. sizde bir insan olabilirsiniz.Insan Olmak Icın Paticikde El Ele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Manloth, 07 Haziran 2004 12:01 tarihinde demiş ki: İyide neden burada arıyorsunuz? Bilgiden faydalanıp şutlamak içinmi ? Ciddi ciddi bu işi yapabilen birilerinin buraya yazı yazıp " Biz en iyisini yaparız " şeklindeki konuşmalarından dolayımı? Etrafınızdaki insanların suyumu çıktı diyesi geliyor insanın. Bence buralarda staff aramak mantıksız bir davranıştır. Scripter, world builder, coder anladım ama Staff ne için ? Burda aramıycakta nerde arıycak? Şaka yaptın sanırım. Ayrıca bu forumlara sadece scripterlar değil emulatörlerle uğraşan hatda oynayan herkez takılıyor.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: RRa, 07 Haziran 2004 13:35 tarihinde demiş ki: said: Manloth, 07 Haziran 2004 12:01 tarihinde demiş ki: İyide neden burada arıyorsunuz? Bilgiden faydalanıp şutlamak içinmi ? Ciddi ciddi bu işi yapabilen birilerinin buraya yazı yazıp " Biz en iyisini yaparız " şeklindeki konuşmalarından dolayımı? Etrafınızdaki insanların suyumu çıktı diyesi geliyor insanın. Bence buralarda staff aramak mantıksız bir davranıştır. Scripter, world builder, coder anladım ama Staff ne için ? Burda aramıycakta nerde arıycak? Şaka yaptın sanırım. Ayrıca bu forumlara sadece scripterlar değil emulatörlerle uğraşan hatda oynayan herkez takılıyor. Hatta milleti ele$tirip, can sıkıntisini gecirmek icin takilan, ona buna sata$ip egosunu tatmin amacli bulunan arkada$larimizda yok degil! [Bu mesaj Fast_and_Furious tarafından 07 Haziran 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bakın sanırım anlatamadım. Burada staff aramak gayet lüzumsuz bir durum. Server'ı yönetmek için alacağınız staffların çevrenizden tanıdığınız kişilerden oluşması daha mantıklı yüzünü görmediğiniz tanımadığınız bir vatandaşdan kazık yemek pek hoş olmasa gerek. Eğer scripting ile ilgili bir sorununuz varsa scripter lazımdır. Client ile bir sorununuz varsa Coder lazımdır. Ama staff ile bir sorun varsa yeni bir staff lazımdır. FAKAT seçtiğiniz staff gönderdiğiniz staff dan daha kötü çıkabilir. O zaman buraya gelip adam dünyayı baştan başa nuke'lemiş dersiniz bende size gülerim.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Staffi çevrenden belirlemen uygunda belirleyemediysende aramanda bence mahsur yok bence biz kimseye bişey demeyelim arayan arasın hakkıdır.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Manloth, 07 Haziran 2004 13:44 tarihinde demiş ki: Burada staff aramak gayet lüzumsuz bir durum. Server'ı yönetmek için alacağınız staffların çevrenizden tanıdığınız kişilerden oluşması daha mantıklı yüzünü görmediğiniz tanımadığınız bir vatandaşdan kazık yemek pek hoş olmasa gerek.Sen yenisin tabi bilmezsin, bin defa soyledim ben bunu, baktim gene her onune gelen server acip icine gm doldurmak pesinde, vazgectim :) ısteyen istedigini yapsin, buradan rastgele gm almaya kalkan shardin hicbir gelecegi olamaz zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Developer aranıyor dese daha şık olurdu[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Çocuk Bilmiyorsa onun suçumu Bakın başka bir topicte server'ın adresini yazmış orda zaten staff aranıyor demiş bu arkadaşı neden Hemen Alay konusu yapıyorsunuz anlamıyorum?[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 shindo kardeşim iyi güzelde bilmeyen bu işe bulaşmayacak tam iyi bilmedende server açmayacak sizlere gerçeği söyleyince karalistenize giriyoruz illa sen aslansın sen deli scripter sın bilmemnesin mi demeliyiz? herzaman iyi söylemek kötüdür adam tepene cıkar[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 erutan haklsn bak kronos dan +1 aldın ehueha :) [ p .s şimdi ciddiye alırsın fln şaka :) ][signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ama bak Kendi serverıysa owner olabilir pagelere bakar ilgilenir playerlarla illa script bilgisi olmaması lazım sırf playerlarla ilgilenen bir staff olabilir kendisi ama hemen cocuga yüklenmeyin. ben dedimmi yapmazlar bunlar bilirim :P[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben yardım edecem sana yeterli bilgi imzamda var sanırım[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar