Phyxantar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 istanbulda razer ürünleri satan bi yer biliyo musunuz ya da sadece şu http://www.razerzone.com/gaming-keyboards/razer-lycosa-mirror bebeği satsa da olur üstüne bi de bu oh mis http://www.razerzone.com/gaming-mousing-surfaces/razer-mantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 abi bu hiç bi asortikliği olmayan normal klavyeyle,artık insanların beleş verdiği mouse pad diil mi ? hani klavyenin üstünde özel oyun tuşları olur,böle asortik bişeyler olur,ne bilim bi özelliği olur bu normal klavye diil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 valla aynı klavyeye mi bakıyoruz bilmiyorum da benim gördüğüm klavye gayet hoş. bahsettiğin abuk subuk bi ton tuş olunca mı klavye değerlenecek ki, sanmıyorum =p Zaten klavye oyun oynamak için yapılmış, ergonomik, dayanıklı falan filan vardır bişeyleri işte muhtemelen resminden anlamayacağımız. bu razer markası esportla uğraşan insanlar arasında kült bişey sanırsam. kaykaycıların van's giymesi gibi bişey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 denemeden klavye almayın. ben o hatayı 1 kere yaptım g15 ile. elimden çıkarana kadar canım çıktı. çok küçük bişey bile oyun oynarken ciddi rahatsızlık verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aynen şu anki klavyem aynı anda 2tuşa basmıyor oyunlarda cok zorlanıyorum.Benimde iyi bir oyun klavyesi almam lazım ya bi ara bi tavsiyesi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Cevahir, en alt kat, Mavi shop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yalnız ben almanyada baya inceledim mouse klavyelerini felan. oyle nette görüldüğü gibi oturaklı şeyler değiller belirteyim. Bi ara baya hastaydım klavyelerine ama g15 çok yeterli bence. Hatta g19 da çıktı çıkacak. bkz G-19 : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ben o klavyeyle yasıyabilirim kesin yaşam destek ünitesi ve dünyayı yok et tuşu vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 alkışlarla yaşayanlar için: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Esh said: yalnız ben almanyada baya inceledim mouse klavyelerini felan. oyle nette görüldüğü gibi oturaklı şeyler değiller belirteyim. Bi ara baya hastaydım klavyelerine ama g15 çok yeterli bence. Hatta g19 da çıktı çıkacak. bkz G-19 : FFS!!! @aluriel g15'in nesini beğenmedin ki? sadece başlarda biraz sert basmak gerekiyordu ondan bende şikayetçiydim sonra zamanla yumuşadı gayet memnunum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 cevahire gittim razer ürünlerinden kalmamış ama şu alltaki g19 gelmiş 420tl Esh said: yalnız ben almanyada baya inceledim mouse klavyelerini felan. oyle nette görüldüğü gibi oturaklı şeyler değiller belirteyim. Bi ara baya hastaydım klavyelerine ama g15 çok yeterli bence. Hatta g19 da çıktı çıkacak. bkz G-19 : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 transformer gibi bi şey korkarım ben ondan geceleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 G19'un G15'ten farkı nedir? 260 YTLlik fiyat farkı yaratan olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 LCD'si renkli ve yüksek çözünürlükte. Oyunda minimap bile gösterebiliyor. Ya da messenger falan nyetine kullanabiliyosun. Baya sağlam bir şey. http://technabob.com/blog/wp-content/uploads/2009/02/logitech_g19_keyboard_lcd.jpg Onun dışında tuşların LED rengini turuncu, mavi ve yeşil arasında değiştrebiliyormuşsun. 12 tane G tuşu var. Ses açma kapamak için tuş yerine wheel var. O fiyata değmez tabi ama LCD ve renkli tuşlar harika bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abi monitöre bakmak daha kolay olmaz mı ordaki minimap yerine sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 aşırı gereksiz bir özellikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Esh said: yalnız ben almanyada baya inceledim mouse klavyelerini felan. oyle nette görüldüğü gibi oturaklı şeyler değiller belirteyim. Bi ara baya hastaydım klavyelerine ama g15 çok yeterli bence. Hatta g19 da çıktı çıkacak. bkz G-19 : oha uzay aracı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar