Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbulda Razer ürünleri

Phyxantar

Öne çıkan mesajlar

valla aynı klavyeye mi bakıyoruz bilmiyorum da benim gördüğüm klavye gayet hoş. bahsettiğin abuk subuk bi ton tuş olunca mı klavye değerlenecek ki, sanmıyorum =p Zaten klavye oyun oynamak için yapılmış, ergonomik, dayanıklı falan filan vardır bişeyleri işte muhtemelen resminden anlamayacağımız.

bu razer markası esportla uğraşan insanlar arasında kült bişey sanırsam. kaykaycıların van's giymesi gibi bişey olsa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

yalnız ben almanyada baya inceledim mouse klavyelerini felan. oyle nette görüldüğü gibi oturaklı şeyler değiller belirteyim. Bi ara baya hastaydım klavyelerine ama g15 çok yeterli bence. Hatta g19 da çıktı çıkacak.

bkz G-19 :

FFS!!!

@aluriel

g15'in nesini beğenmedin ki? sadece başlarda biraz sert basmak gerekiyordu ondan bende şikayetçiydim sonra zamanla yumuşadı gayet memnunum şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

cevahire gittim razer ürünlerinden kalmamış ama şu alltaki g19 gelmiş 420tl

Esh said:

yalnız ben almanyada baya inceledim mouse klavyelerini felan. oyle nette görüldüğü gibi oturaklı şeyler değiller belirteyim. Bi ara baya hastaydım klavyelerine ama g15 çok yeterli bence. Hatta g19 da çıktı çıkacak.

bkz G-19 :

Sosyal ağlarda paylaş

LCD'si renkli ve yüksek çözünürlükte. Oyunda minimap bile gösterebiliyor. Ya da messenger falan nyetine kullanabiliyosun. Baya sağlam bir şey.

http://technabob.com/blog/wp-content/uploads/2009/02/logitech_g19_keyboard_lcd.jpg

Onun dışında tuşların LED rengini turuncu, mavi ve yeşil arasında değiştrebiliyormuşsun. 12 tane G tuşu var. Ses açma kapamak için tuş yerine wheel var.

O fiyata değmez tabi ama LCD ve renkli tuşlar harika bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...