rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 senko said: oha sisteme gel. helal be stern'e, kafa çalışıyormuş adamın. iyimis gercekten. avrupa futboluna da lazim boyle bir sistem. buyuk takim diye bir sey kalmaz, butun maclar heyecanli gecer.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 futbolda 14821843takım var nbade 30 lig lig yapılacak dersende gene ligler arası limit farkları olur değişen bir şey olmaz gibi.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Nba deki bir takımın bütçesi kaç futbol takımına denk onu da hesapla.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 real madrid cogu takımla kapışır bence :D
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Yetemez de, diyelim ki yetti, kaç takım sayabilirsin real gibi...
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Yok abi real madrid de kapışamaz bence.
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Dalga geçiyosunuz heralde ... nasıl yetişemez Nba de oyuncu ya verilen maaş dışında ne veriliyor başka .. Salary capte 70 milyon dolarmı ne yıllık ... real madrid sadece 1 oyuncuya 96 milyon dolar verdi .. yapmayın yavs futbol takımlarında inanılmaz bütçe var ...
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bide futbolu tüm avrupa seyrediyor. avrupanın 1 numaralı oyunu. nba amerikada amerikan futbolundan sonra geliyor. belki beyzboldan bile sonra geliyor olabilir.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Reyna yalnız futbol'da salery sınırı yok. Hele bi olmasa nba'de varya düşünmek bile istemiyorum.... En azından new york darmadağan eder ortalıgı :D .
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Biz burda bütçeden bahsediyoruz, takımların bütçeleri. Bin tane gelirleri var adamların, reklam, forma vsvs... Futbolu avrupa seyrediyorsa nba i dünya seyrediyor, kaldıki sadece abd seyrediyor olsa, toplayın bakalım tüm avrupa nüfusunu herkes seyrediyor diye düşünerek, kaç ediyor...
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 senko tüm avrupa seyretse ne olacak ki. Avrupanın nufusunun X misli kadar amerikanın nufusu var. Birde nba önce gelir bence sanmıyorum dediğin gibi olsun.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 abd de nba önce gelmiyor. Amerikn futbolu var, baseball var, nascar var, hokey var. Ama paylaşıyorlar gibi düşünmemek lazım pastayı, birini seyreden ve biri için para harcayan diğeri içinde harcıyor çünkü şehir bazlı fan adamlar daha çok.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 eheh doğru nufus olayını katmadıydım ben hesaba :)
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 off topic olcak ama, amerikalıların şu spor kültürüne bayılıyorum hakketen. adamlar amacına uygun seyrediyor sporları, özellikle nba'i. sahada çit mit olmaması bunun göstergesi zaten, sporcunun hemen arkasına izleyici oturabiliyor. bizde en medeni dediğin adamın takımına laf at allah, bi anda frenzy'ye bağlıyorlar. Bu konuda amerika avrupadan da bizden de çok ilerde.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Jack Nicholson faktörü var tabi los angles'ta hakeme küfür etmeler ayaga kalkmalar fln :D
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Amerikada da sonucta 12784691286 tane basketbol takımı var ama ust duzey takımların olduğu ve aralarında bu tip bir sistemle dengenin korunduğu NBA var. Avrupa da futbol için benzerini oluşturabilir.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Jerry Buss, James Dolan ve özellikle Paul Allen gibi klüp sahipleri varken NBA takımlarını bir dengede tutmak için salary cap'in ve vergilerin mutlak birşey olduğunu görebilirsiniz. Portland Trailblazers'ın sahibi Paul Allen, Amerika'nın 12. dünyanın ise 19. en zengin adamı. Gerçi kriz ile birlikte serveti bu yıl küçülttü, ama şöyle söyleyeyim adam kazancının hayır kurumlarına bağışladığı bölümü kadar bir payla; Portland Trailblazers, Seattle Seahawks ve Seattle Sounders'ın tüm masraflarını karşılıyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 McDyess Spurs'e gitmiş, sinirim bozuldu
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Detroit napıyor gerçekten? Adam gibi uzun bırakmadılar takımda.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Elde kalan uzunlar: çürük Kwame Brown, hala gelişecek diye beklediğimiz Maxiell ve pota altı oynamayı sevmeyen flaş pota altı transferimiz Charlie V.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 3ünü toplasan bir adam etmiyor gerçekten. burdan yola çıkarak diyebiliriz ki Detroit sağlam bir uzun takas edecek yakın zamanda.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Chris Bosh diyorum, susuyorum. Duyacaklar sesimi elbette, ama bu sene Rip ve Tayshaun elden çıkarılmadıkça artık bir takas hamlemiz olmayacak.Iverson'ın biten kontrata duacıyız.
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hamilton'u yollayıp olajuwon'u alsınlar.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bakalım iverson memphis'e gidicek mi iş yapabilir bence orda gerçi o.j mayo ile ne kdr anlaşır o bilinemez.
Öne çıkan mesajlar