dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Süper oldu vince olayı. Hido kesin gidici artık, bastır lütfen Portland. Hido nun gitmesini 2 sebepten istiyorum, 1 Portland için, 2 Hido gidince Orlando ne hallere düşecek görmek için.
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 pek bir hallere düşeceğini sanmıyorum, vince carter var artık ellerinde. houston hiçbişi yapmadı yaf, bu sene de, yarıda t-mac playofflara yakın da yao sakatlanır heralde yine, elenir gideriz playofflarda.
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Hidayet kalmaz artık orlandoda, bencede 12 M$ lık adam degil ama lewis in 18 aldıgı yerdede hakkı en azından o Orlandoya aslında bir duzgun guard lazımdı bakalım all star guard nasıl donecek sakatlıktan, 4 all star ilk 5 kulaga hos geliyor ama, lewis carter ve guard pozisyonunda savunma sorunları olacak, hedo kalırsa muhtemelen ya carter a yedek olur yada 3 numara defansif forvet gibi takılmak zorunda kalır sacramento da oynadıgı gibi, yapabilir ama yapmak istermi bilmem, Kısaca seneye portlandda olacak hedo %99 bende portlandlı olacam :) ve kimse kusura bakmasın ama Boston eger yine sakatlık yasamazda uzun seneler kimseye bırakmaz hem konf. hemde nba sampiyonlugunu, o yuzden orlando carterlı cartersız hedo var yok cok farkedecegini sanmam, boston a elenir(di) ... ve Lee ciddi onemli bir kayıp bence, uzun vadeli dusununce ...
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 senko said: pek bir hallere düşeceğini sanmıyorum, vince carter var artık ellerinde. Her ne kadar vince i sevsem de, vince hido nun yaptığını yapamaz, takımı yönetemez hücumda. Süper hücum silahı olur ok, ama o kadar. Birde şu nelson ne allstar ne de guard, saçma sapan bir adam. d12 ile yakın arkadaşlığı sonucu orda hala.
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hidayette oyunu yönetme yeteneğini playofflarda iyice öne çıkardı yalnız. reguler sezonda çok izleyemedim tabi ama izlediğim kadarıyla hep ipler nelson'un elindeydi, ha yine hidayet boş adamı görüyordu, perdeden çıkan adama hem top veriyordu. Bu eksikliğini de vince'nin hucumu doldurur bence. Ha playofflarda orlando hido'yu yine arar mı orasını bilemiyorum.
S-H Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 BulletRide said: Lebron ile Shaq'ın maç öncesi,maç arası çok eğleneceğinden şüphem yok. hiç bişey yapamazlarsa bari shaq biraz sempatik olmayı öğretir labraana
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bu arada Nelson Carter Pietrus Lewis Howard da guzel duruyo aslında ...
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Pietrus orda kebapların yanındaki salata gibi duruyo :( Takaslar güzel, genel olarak veteranlar son bir şampiyonluk için gidiyor gibi. Carter'ın ne kadar şampiyonluk istediğine bağlı olarak şekillenir bence Orlando'nun oyunu.
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 lewise ödedikleri her sene artan devasa ücret magicin sonu olacak. şampitonluk için bir senelik atışları kaldı. goratmıydı neydi o polanyalı herifi tutmazlarsa o bir sene de zor bence. tabi hidayetin gittiğini düşünürsek.
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yine bench sıkıntısı var Magicte.5-6 kişilik rotasyonla Lakers karşısında duramazlar.Lee yerine Redick gitseydi keşke çok daha iyi olurdu.Savunma anlamında zayıfladılar bence.Nelson iyi bir savunmacı değil bence Carter'da o kadar iyi değil.Hedo gidecek bu durumda.Portland'a gitsin çok faydalı olur orada kanımca.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Şu an zaten Portland'ın Blake ile pg pozisyonunda devam kararı alması, Hedo tarzı çok yönlü bir 3 numarayı şart kılıyor. Ne yapıp,edip almaları lazım.
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Steve Blake Brandon Roy Hedo Lamarcus Aldridge Greg Oden Böyle olur sanırım ilk beş.Kenardaki oyuncularda fena değil.Fernandez,Outlaw,Przybilla,Lafrentz var.Dengeli bir takım olurlar.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Hedo için birilerini vermeleri gerekecek, çünkü sign&trade olacak muhtemelen.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 lucretia85 said: Steve Blake Brandon Roy Hedo Lamarcus Aldridge Greg Oden Böyle olur sanırım ilk beş.Kenardaki oyuncularda fena değil.Fernandez,Outlaw,Przybilla,Lafrentz var.Dengeli bir takım olurlar. LaFrentz salary cap kozu, süre almayacak.Outlaw atletik bir adam fakat GM Pitchard'ın gelecek planlarında bu sene dönecek olan Webster'ın daha büyük yer tutacağına eminim.Rodriguez hazır değeri varken yollanmalı Blake'in back-up'ı da Bayless olmalı. Bayless süre aldığı zaman yapabileceklerini gösterdi geçen sezon. Benim Portland'da üzüldüğüm adam Frye, adam gayet potansiyelli bir uzunken havlu sallamaktan öteye gidemedi Rose Garden'da.Değeri düşük de olsa şu an ona güvenebilecek koç bulunur. Blake Roy Hedo Lamarcus GO İkinci 5; Bayless Rudy Webster Victor Claver (Valenica salarsa) Pyrz Yaş ortalaması ve yetenekleri heyecan verici bir takım.Takımın saha içi lideri Roy olsa da,Hedo katılması halinde sağlam rol alır. Takas senaryosu da; Outlaw + Sergio --> Hedo
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Sergio yu göndermediler mi biryerlere? Rudy+Hido aynı anda sahadayken, inanılmaz olur yalnız takım.
bya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hidayetin başarısının bir nedeni var o da takımın pg sinin topu rakip sahaya taşıyıp perdeden çıkan hido'ya vermesi onun da bi oyun kurmasına izin vermesiydi. bu şablonu uygulamadan hido nun başarılı olmasını beklemek biraz zor. öbür türlü sadece arada 3lük atan asist yapan birine dönüşür. nba de orlando'dan başka hiçbir takımın bu şablona uyacağını sanmıyorum. o yüzden fırsatı varken(tabi varsa, vc yi belki de ayrılcak diye aldılar) atsın imzayı kalsın orlando'da. şampiyonluk tatma şansı da yakalar böylece. zaten bana kalsa, bu takımdan jameer yollanmalıdır. yerine de bi iyi bir pf alırsın olur biter. topu da vc , hedo , öbür adını hatırlamadığım yaşlı pg taşır bi şekilde. nasılsa yarı sahadan sonra hido alcak o topu.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sampiyon olamaz o takim daha. Ben vince carter'in artık pek birşey yapabileceğini zannetmiyorum. Salak Orlando skorer'e ihtiyacı yokti ki. Güçlü savunmacılara ihtiyacları vardı. 1 uzun bi kısa
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yalnız anlamadığım olay, hepiniz Hedo oyun kuruyor zaten Jameer falan topu getiriyor diyorsunuz sürekli,nerden okuyorsunuz bunları? Yoksa ben yanlış maçları mı izliyorum.Hedo'nun eline top herkes kadar geliyor, pasları ve tercihleri doğru sadece. Mo Williams da topu Lebron'a, Billups bile Carmelo'ya geçiriyor yarı sahayı geçince.Oyunu açmak için elinde sürekli topu tutamazsın ki, bin tane set çiziliyor bu maçlardan önce, ver Hedo'ya işi değil bu.Ayrıca sevmediğiniz Jameer sakatlanmadan önce Orlando'nun sistemine cuk atıran bir adamdı.Yeterli asist-yüzdeli şut-bol üçlük-Howard'ı alçak post'tan beslemek...Daha ne yapsın adam? Orlando geçen senenin başında yanlış yapılandı, Lewis'in kontratı evlat acısı gibi.Hamle yapmaları için mutlaka elden adam çıkarmayı gerektiriyor ve Carter hamlesiyle malesef saçma bir iş yaparak.Hem Hedo'ya kontrat verme fırsatını hem de C.Lee gibi bir adamı kaçırdılar. Madem Hedo'yu çıkaracaksın elinden,bir adet PF alarak Lewis'ı da 3 numaraya çekersin.En azından takım gibi takımın olur.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Aynen adamlarda pf yok,bu sezon da mı lewis 4 numara oynayacak yani?
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Benim basketbol düşüncem, isimlerin değil pozisyonların önemidir.Takımda 4 numaran var mı? Battie olsa bile var,o zaman ilk beşte bu adam başlayacak, ismi cismi çapı ne olursa olsun gerekirse Hedo ve Lewis bench'ten gelecek.Pozisyonlarla bu kadar oynanmaz yani. Final oynamış bir takımı bu kadar eleştirmek ne kadar doğru bilmiyorum ama bu sezon ilginç bir sezondu , idrak edemedim ben.
bya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 diğer herhangi bir takımda top rakip sahaya taşınınca 3 lük çizgisi etrafında döner. orlando da ise o top direk hidayete gelir. bu kadar basit. bunu görmek için kaan kural olmaya gerek yok.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Hayır, Orlando'da asıl oyun kurucu Hedo diye bir motto var ağızlara sakız olmuş ben ondan bahsettim. Ayrca üçlük çizgisi etrafında da döner,boyalı alanda alçak postta adam da bulunur,pick'n roll de çekilir.Basketbolu böyle genellemeyin yahu =] Neyse ben pek anlamıyorum sanırım
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Orlando dört kısa bir uzun rotasyonundan vazgeçmek istemiyor demek ki.Bir dört numara yerine yine dış şutu iyi, içeri iyi penetre eden Carter'ı bu yüzden tercih etmiş olsalar gerek başka mantıklı bir sebep göremiyorum ben.Ancak savunmada nasıl olurlar bilemiyorum.Hadi içerde Howard var ama dış savunmacıları yumuşak kaldı sanki.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 BulletRide said: Hayır, Orlando'da asıl oyun kurucu Hedo diye bir motto var ağızlara sakız olmuş ben ondan bahsettim. Abi bunu söylemek için dahi olmaya gerek yokki. Topun hido nun eline gelmesi herkes kadar ya da her takımdaki gibi değil. Adamlar set gereği vermekten öte, çaresizliklerinden dolayı veriyorlar, final serisinin 3.q sunda hido oyunda yokken, Orlando oyununu bakman yeterli.
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 iyide orlando sadece playoff mi oynadı bu sene. tamam playofflarda hido çok oyun kurdu boş adamı gördü vs ama normal sezonda BulletRide'nin dediği gibiydi, toplamda 10maçını fln seyretmişimdir belki orlando'nun ama seyrettiğim tüm maçlarda da top herkes kadar hido'ya geliyordu. nelson topu yarı sahaya geçirir geçirmez hido veriyor hido da paso asist yapiyor gibi bir durum yoktu.
Öne çıkan mesajlar