dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 1 Temmuz yaklaşırken, konumuzu açalım. ne var ne yok öğrenelim. mokoko said: sas richard jefferson ı almıs. oberto ya amir johnson u almıs detroitten. amir johnson + bruce bowen + kurt thomas = rich jeff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 iyi olmus konu bole bi konu :D. edit: bu arada draft ı tvden takip etme şansımız var mı? nba tv vercek mi acaba? yada canlı takip edebilceğim bi internet sites falan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Cuma 2:30 da Ntv-spor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 "nba rumors" said: The Washington Wizards have agreed in principle to acquire Minnesota Timberwolves guards Randy Foye and Mike Miller for Etan Thomas, Oleksiy Pecherov and Darius Songaila and the fifth pick in Thursday’s NBA draft, a league executive with knowledge of the deal told Yahoo! Sports. daha trade bitmemiş ama yakında açıklarlar trade i. minnesota 5. ve 6. trade haklarını almıs oldu. memphis le 2. trade için 5. ve 6. trade i vericekler diyede bi dedikoduda var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bu senenin draftı kısır 5. sıra çok da iyi değil,verdiği adamlar Washi'nin vapurda jilet satacak cinsten. Randy Foye bu lige Brandon Roy ayarında bir adam olarak geldi ve hala parlamaya hazır bir eleman,Mike Miller'ı ben daha çok Cavs veya Spurs'e bekliyordum.Mevcut kadro için biraz lüks gibi Böylece Caron Butler'ın Portland yolu açılmış oldu, Washi bi güzellik yapar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Ve Shaq Cleveland Cavaliers'da.Karşılığında Suns'a Sasha Pavlovic ve Ben Wallace verilmiş.Yani artık Kobe-Shaq, Wade-Shaqtan sonra Lebron-Shaq olacak. Aslında Suns'dan böyle bir takas bekliyordum çünkü hem Amare hem Shaq beraber yürümüyordu.Hele Amare çok huysuzdu son zamanlarda demek onun yerine Shaqı göndermeyi tercih ettiler. Cleveland açısından iyi bir takas olmuş bence işe yaramayan Wallace ve Pavlovic yerine daha iyi bir pota altı oyuncusu almış oldular. NTVspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 memphisin 2 numaralı draft hakkının yine başka bir takıma katkı olarak döneceğini düşünüyorum. saçma sapan bir şekilde kaparız yine dönemi maaşları düşük tutmak için bakalım bu sene kimi memnun edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 d12 ye karşılık almışlardır, oynarsa şampiyonluk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 eğer shaq biraz oynasa kimse durduramaz clevlandı. ki bence shaq son bi sampıyonluk için bu sene gotunu basını yırtıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 iki gün gelmedik neler dönmüş yahu takaslara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Lebron ile Shaq'ın maç öncesi,maç arası çok eğleneceğinden şüphem yok. Diesel'in atacak son bir kurşunu varsa bu Lebron gibi bir adamla olmalı,seneye güzel geçecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Hadi Portlan go for Hedo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 09-10 şampiyonu = Cleveland artık buna inanıyorum,shaq emeklilik öncesi bir yüzük daha takıp gitmeyecek isteyecek,Mike Brown'u LeBron'la birlikte saf dışı bırakırlarsa %95 şampiyon olur Cleveland ki bırakırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Eve gelince shaq->cle haberini gördüm sevindirik oldum resmen.Lebron'un hakettiğini almasını sağlayacak bir adam geldi sonunda oh be X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ray allen - rondo --> tayshaun - rip diye bir şeyler duydum ama ne kdr dogru bilemiyorum cokta saçma gibi duruyor boston acısından rondo gibi yüksek potansiyeli olan bir oyuncuyu yollamak ama takımın savunma direncini belli ölçüde arttırır orası ayrı.Birde : The New Jersey Nets are in serious talks with the Magic about a deal that will send Vince Carter to Orlando for Rafer Alston, Tony Battie and Courtney Lee, two league sources told ESPN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 carter, anderson ->Orlando Batie, alston, lee ->nets bu durumda hedo gidici ama bakalım nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 bu arada bi sekilde hedo kalirsa magic korkunc bir takim oluyor. direk 5 all-starla oyun baslatacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hido allstar olmadı ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 kalplerdeki allstar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Courtney Lee iyiydi ya,düşünmeden oynuyordu biraz ama olsun,ha gerçi gelen adamlarda boru değil ama, Batie'ye ve özellikle Alston'a hiç üzülmedim ama Lee'ye üzüldüm biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hido muhtamelen portland'a gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 stan van gundy, hedo'yla para konusunda anlaşamadıklarını söyledi. bu gece de draftta portland rodriguez'i falan anlamsız takasla yolladı, sırf fa pazarından bir yıldız kapabilmek için, ki o yıldız da büyük ihtimal hidayet olacak. ben gordon ve carlos boozer de var alternatifler arasında ama o bölgede zaten gayet sağlam adamlar var. 3 numaraları çok bariz eksik. ben alacaklarını düşünüyorum hidayet'i. orlando genel menajeri otis smith de hidayet 10-12 milyon etmez gibisinden açıklamalar yapmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mitch Kupchak draft olayından hiç ama hiç çakmıyor,Budinger dururken Beverley diye alakasız bir adamı aldı.Salak herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 minnesota 3 tane guard aldı napcaklarsa artık. vince olayına çok sevindim, vince eski vince gibi oynarsa orlando yine büyük favori olur şampiyonluk için. bu arada nba'in sitesine girebilen var mı? göçtü galiba yoğunluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 4 tane "w" oluyor, birini sil elle, giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar