Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009-2010 Nba Transferler

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

"nba rumors" said:

The Washington Wizards have agreed in principle to acquire Minnesota Timberwolves guards Randy Foye and Mike Miller for Etan Thomas, Oleksiy Pecherov and Darius Songaila and the fifth pick in Thursday’s NBA draft, a league executive with knowledge of the deal told Yahoo! Sports.

daha trade bitmemiş ama yakında açıklarlar trade i. minnesota 5. ve 6. trade haklarını almıs oldu. memphis le 2. trade için 5. ve 6. trade i vericekler diyede bi dedikoduda var ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu senenin draftı kısır 5. sıra çok da iyi değil,verdiği adamlar Washi'nin vapurda jilet satacak cinsten.

Randy Foye bu lige Brandon Roy ayarında bir adam olarak geldi ve hala parlamaya hazır bir eleman,Mike Miller'ı ben daha çok Cavs veya Spurs'e bekliyordum.Mevcut kadro için biraz lüks gibi

Böylece Caron Butler'ın Portland yolu açılmış oldu, Washi bi güzellik yapar umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ve Shaq Cleveland Cavaliers'da.Karşılığında Suns'a Sasha Pavlovic ve Ben Wallace verilmiş.Yani artık Kobe-Shaq, Wade-Shaqtan sonra Lebron-Shaq olacak.
Aslında Suns'dan böyle bir takas bekliyordum çünkü hem Amare hem Shaq beraber yürümüyordu.Hele Amare çok huysuzdu son zamanlarda demek onun yerine Shaqı göndermeyi tercih ettiler.
Cleveland açısından iyi bir takas olmuş bence işe yaramayan Wallace ve Pavlovic yerine daha iyi bir pota altı oyuncusu almış oldular.
NTVspor
Sosyal ağlarda paylaş

ray allen - rondo --> tayshaun - rip diye bir şeyler duydum ama ne kdr dogru bilemiyorum cokta saçma gibi duruyor boston acısından rondo gibi yüksek potansiyeli olan bir oyuncuyu yollamak ama takımın savunma direncini belli ölçüde arttırır orası ayrı.Birde :
The New Jersey Nets are in serious talks with the Magic about a deal that will send Vince Carter to Orlando for Rafer Alston, Tony Battie and Courtney Lee, two league sources told ESPN
Sosyal ağlarda paylaş

stan van gundy, hedo'yla para konusunda anlaşamadıklarını söyledi. bu gece de draftta portland rodriguez'i falan anlamsız takasla yolladı, sırf fa pazarından bir yıldız kapabilmek için, ki o yıldız da büyük ihtimal hidayet olacak. ben gordon ve carlos boozer de var alternatifler arasında ama o bölgede zaten gayet sağlam adamlar var. 3 numaraları çok bariz eksik. ben alacaklarını düşünüyorum hidayet'i. orlando genel menajeri otis smith de hidayet 10-12 milyon etmez gibisinden açıklamalar yapmış zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...