hayvan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Beklenen an geldi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bugün 2 ye kadar filan kapalı snaırsam serverler... eve gidince anca indirir zaten patchi, gb filandır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Şuan iş yerindeyim de , Patch download başladımı ? Kaç GB acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Hayırlı olsun daha hala yükleme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hayırlı olsun bakalım. bu kadar yeniliğe 1 haftada götü anca toparlar server artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 gmt saatiyle saat 2 de yani tr saatiyle saat 5 te açılacak serverlar:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 türkiye gmt+2 düzeltme: yazın +3 sayılıyormuş ama ne bu şimdi herkez 1 saat ileri alıyorsa aradaki fark yine aynı kalmaz mı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 onlar ileri almıyor galiba , bizim dötümüz başımız oynuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 o değil toğunluktan biz patlicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 akşama siege vardi bakalim adamlar iptal eder belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yuklenmiyor yav downloading patch information dedi 1 saattir oyle kaldı8-) çokmu yogun ki sıra bekler ibi patch bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 smyrnas said: yuklenmiyor yav downloading patch information dedi 1 saattir oyle kaldı8-) çokmu yogun ki sıra bekler ibi patch bekliyoruz normaldir yuklememesi daha acılmadı serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 alla alla :D yav adamlara bak patch yuklesin işte serverlar açılınca gireriz nie bukadar kasıyorki bunlar :S serverlar acılacakta yogunluktan patch 20 kbps ile inecekte ohooo 3 gun sonra yuklerim ben artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Son surat inio, updater (5,46,13 mb çektikten fln sonra) fln dısında 891 mb .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ahahah evet başlamış canavar gibi maşşallah yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Update 1.05 Feedback (Official) Update Notes (Official) Benim patch bitmek uzere ama artık aksam goz atarım oyuna :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 30 sn girip baktım sadece itemization için super gozukuodu : ) Herkese ii eglenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 valla meraktan geberecem evde kaan indirmiş bakalım akşam olunca nasıl olacak..direk 50 levelden adam açma gelmiş sanırım..atı filan iple filan çekiyormuşsun filan fıstık ah bir akşam olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 şimdi eve geldim bende baktım indirmiş (:D grfik ayarları ile de oynamışlar medium ayarlarda bir improved sozkonusuymuş bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 vay hayvan tekrar conan'a mı başladın. :) /acharad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ole oldu mustafaya ya sıkıntıdan girip bi kosusturiyim dedim bakınıorum öle pek bi yol katedebildiğim solenemez : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 T1 tradepost'ları whore'lar basmış. Koşturun gençler 15 silver karşılığında hizmet ve 1 tane social giysi veriyorlar. Hizmetten günde 1 kere yararlanabiliyorsunuz, açıkcası barbarlık gururuma yediremedim bunu ama olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ne demek istedin anlamdım bu arada düşük lvl murder farm olayı bitti birçok haritanın epic girişine guard eklenmiş ve ayrıca epic haritalarda artık murder respointler kaldırılmış.:)o(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 lvl 50 üstü charın varsa bi lvl 50 char daha açabiliyordun o olaya noldu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar