suvras Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Babam tıp fakültesini kazanır. Dedemle birlikte yola düşerler. Kayseriye gelirler. Kayıt yaptırmak için üniversiteye giderler, kapıdan "siyasi bilmemne kişilerinden onayları" olmadığı için beli silahlı kişilerin ölüm tehditi ile geri dönmek zorunda kalırlar. Güvenlik filan yoktur. Babam aynı gün dönmek ister, dedem ise o gün orada kalmalarını ister, kalırlar da. Ertesi gün kalktıklarında takvimler 12 eylül 1980'i göstermektedir. Tekrar kayıt için giderler, kapıda bekleyen 5-6 beli silahlı adamdan eser yoktur, muhtemelen hepsi temiz dayaklar yemektedir. Kaydı yaptırır geri dönerler. Darbeciler yargılansın ama ülkenin içine sıçıp da darbecilere yol verenler de yargılansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 eger gercekten siyasi bir silah olarak kullanilmiyorsa ergenekon, hukumet darbecilerle mucadele icin kararli ise tabiki once darbe yapabilirmis lerden darbe yapmis adam oldurmus insanlarin ustune gitmesi lazim chp de ilk kez soyluyor bunu sanki senelerdir AKP iktidara geldiginden beri darbecilerin yargilanmasini engelliyen o son madde kaldirilsin diye dincisi ulusalcisi herkes soyluyor ama hukumetin kulaklari tikali hukumeti sadece kendine yapilabilicek bir darbe ilgilendiriyor cunki, yarin muhalefete gecseler MHP iktidar olsa ona yapilicak darbeye alkis tutucak bir kafa bu yuzden samimi degiller diyoruz zaten 5 sene once sener eruygurun aktildigi bir yemege katildi diye ailenizden birini darbeci diye iceri alsalar delil filan olmadan "AMA ORTADA SILAHLAR VAR YARGILANMASINMI DIYORSUNUZ!!!!!" diye haykirabilicekmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sir said: hem kenan evren de yargılanmamış, bu adamları yargılamak ne haddimize di mi? tahliye edelim gitsinler valla, yazık günah. çok çarpıtmanı gördüm, bunun gibi level atlatanını görmedim, üstelik demogojiden bahsettiğin mesajda hemen üç cümle sonra yazmışsın, helal. "x yargılanıyorsa y de yargılansın" diyenin "y yargılanmıyorsa x de yargılanmasın" dediği sonucuna ancak senin gibi bir master demogog varabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 suvras said: Darbeciler yargılansın ama ülkenin içine sıçıp da darbecilere yol verenler de yargılansın. dostum, onların bi çoğu artık fosil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 suvras said: Babam tıp fakültesini kazanır. Dedemle birlikte yola düşerler. Kayseriye gelirler. Kayıt yaptırmak için üniversiteye giderler, kapıdan "siyasi bilmemne kişilerinden onayları" olmadığı için beli silahlı kişilerin ölüm tehditi ile geri dönmek zorunda kalırlar. Güvenlik filan yoktur. Babam aynı gün dönmek ister, dedem ise o gün orada kalmalarını ister, kalırlar da. Ertesi gün kalktıklarında takvimler 12 eylül 1980'i göstermektedir. Tekrar kayıt için giderler, kapıda bekleyen 5-6 beli silahlı adamdan eser yoktur, muhtemelen hepsi temiz dayaklar yemektedir. Kaydı yaptırır geri dönerler. Darbeciler yargılansın ama ülkenin içine sıçıp da darbecilere yol verenler de yargılansın. babam universiteye gider kayseriden gelmistir istanbula hem calisip hem okumaktadir dogru olduguna inandigi seye yane calisanlarin esit haklara sahip olmasi gerektigine inandigi icin cabalar ama arkadaslari asilir gunlerce hapislerde curur sadece evinde bi kitap var diye gunlerce iskence gorur babam hayatindaki tek hobisi olan kitaplari cuvallara yigar gider gomer arkadas evlerinde kuvetlerde eritir hamur yapar sobalarda yakar bizden 3 gtti sizdende 3 gidicek diyen adam basbakan olur cumhurbaskani olur babamin arkadaslari olur aha darbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 sg-1 said: horican sen diyorsun ki, hakkaten insanların gözü önünde cinayet işlemiş ama yargılanmamış adama da, cinayet işlemeye teşebbüs ettiği iddia edilen ve tutuklu yargılanan adama da katil gözüyle bakalım ve hüküm giymeleri için mücadele edelim. bu mudur? kim boş konuşuyor demiştin? Öyle mi demişim ? Arkadaş okuduğunu anlamayan veya yazılanı saptırarak laf atmaya çalışan tiplerle uğraşmak hakatten baydı. Bir daha oku yetmemmiş okudukların. Herkes 1 kerede anlayamaz okduğunu tabi ha gayret öğreteceğiz. İddia edilen insanlardan bahsetmemişim hiç mesajımda. Yani sana bir yazımı açıklamak için 1 sayfa konuşacaksak bu iş yaş söyliyim. Onun için ayrı bir konu açalım , okuduğunu anlayabilme şeklinde. Yetkili olan ve resmi olarak darbeyi ima edenler demişim. Bu iddia değil resmi olarak belgeli olanlardan bahsediyorum. Verilen muhtıralar ( hali hazırda post modern darbe ve meşhur e-muhtıramız ). Sanki bunlar hiç olmamış bir tek ergenekonda tutuklu adamlar varda , sadece onlardan bahsediyoruz. Şunu da hediye edelim de , yazdığımız elmayı armut diye okuyarak tartışma çabanızla eziyet etmeyin insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ABI DENIZDEN G3 MERMISI CIKIYOR. diye heyecan yapanlarsa seyi anlamiyorum. belki silahtan benden iyi anlayan vardir cikar aciklar. tuzlu suya mruz kalmis hatta ustunde mercan olusmus mermi ateslenir mi? yosunlar armor piercing etkisi mi gosterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 suvras said: Babam tıp fakültesini kazanır. Dedemle birlikte yola düşerler. Kayseriye gelirler. Kayıt yaptırmak için üniversiteye giderler, kapıdan "siyasi bilmemne kişilerinden onayları" olmadığı için beli silahlı kişilerin ölüm tehditi ile geri dönmek zorunda kalırlar. Güvenlik filan yoktur. Babam aynı gün dönmek ister, dedem ise o gün orada kalmalarını ister, kalırlar da. Ertesi gün kalktıklarında takvimler 12 eylül 1980'i göstermektedir. Tekrar kayıt için giderler, kapıda bekleyen 5-6 beli silahlı adamdan eser yoktur, muhtemelen hepsi temiz dayaklar yemektedir. Kaydı yaptırır geri dönerler. Darbeciler yargılansın ama ülkenin içine sıçıp da darbecilere yol verenler de yargılansın. ahaha babanla deden fecı yemıs senı, 12 eylul sabahı sokağa cıkmayasağı vardı cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bu arada umut aclen entelijans yapmaliyiz bak tartismayi foruma tasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 @cuce asfasfasfsadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Denize attığın mermiyi boğazın akıntısından bulabilirsen denenebilir aslında. Tuzlu sudan paslanmış ,yosun tutmuş silahlar nasıl ateşlenecek diye deneme şansın olabilir.Üstünde ''Darbeyi bu silahlarla yapacağız'' yazan bir şamandıra bile mermilerin olta ile bulunmasından daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Horizon said: sg-1 said: horican sen diyorsun ki, hakkaten insanların gözü önünde cinayet işlemiş ama yargılanmamış adama da, cinayet işlemeye teşebbüs ettiği iddia edilen ve tutuklu yargılanan adama da katil gözüyle bakalım ve hüküm giymeleri için mücadele edelim. bu mudur? kim boş konuşuyor demiştin? Öyle mi demişim ? Arkadaş okuduğunu anlamayan veya yazılanı saptırarak laf atmaya çalışan tiplerle uğraşmak hakatten baydı. Bir daha oku yetmemmiş okudukların. Herkes 1 kerede anlayamaz okduğunu tabi ha gayret öğreteceğiz. İddia edilen insanlardan bahsetmemişim hiç mesajımda. Yani sana bir yazımı açıklamak için 1 sayfa konuşacaksak bu iş yaş söyliyim. Onun için ayrı bir konu açalım , okuduğunu anlayabilme şeklinde. Yetkili olan ve resmi olarak darbeyi ima edenler demişim. Bu iddia değil resmi olarak belgeli olanlardan bahsediyorum. Verilen muhtıralar ( hali hazırda post modern darbe ve meşhur e-muhtıramız ). Sanki bunlar hiç olmamış bir tek ergenekonda tutuklu adamlar varda , sadece onlardan bahsediyoruz. Şunu da hediye edelim de , yazdığımız elmayı armut diye okuyarak tartışma çabanızla eziyet etmeyin insana. Hah, senin derdin e-muhtıraysa, 28 şubatsa onu da söyle canım cicim, şaşırmam zaten onları da yargılamak istersen. açarız bakarız hukuk kitabına, eğer bunların karşılığı suçsa, yani yapılan şeyler resmi evraklarla vs suç teşkil ediyorsa gönülden katılıyorum sana, hemen 28 şubatçıları da yargılayalım, e-muhtıranın yazarı büyükanıt'ı da, bana uyar. Ha bunlar suç değil de sen kendi kendine gelin güvey oluyorsan onu ne yapacağız? Zira benim bildiğim kadarıyla ne 28 şubatta ne e-muhtırada direkman bir müdahale, yönetime el koyma, yani resmi bir DARBE olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 BonePART said: ABI DENIZDEN G3 MERMISI CIKIYOR. diye heyecan yapanlarsa seyi anlamiyorum. belki silahtan benden iyi anlayan vardir cikar aciklar. tuzlu suya mruz kalmis hatta ustunde mercan olusmus mermi ateslenir mi? yosunlar armor piercing etkisi mi gosterir. g3 olmaz, KALASNKOf OLSA OLURDU AMA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 MasterHapLo said: Nakamura said: suvras said: Darbeciler yargılansın ama ülkenin içine sıçıp da darbecilere yol verenler de yargılansın. dostum, onların bi çoğu artık fosil. darbedeb sonra asker yargiladi zaten onlari? yargılanaların hıc bırı darbe yapmadıkı.. darbe yapanları işkencecileri yargılıyalım diyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 BonePART said: ABI DENIZDEN G3 MERMISI CIKIYOR. diye heyecan yapanlarsa seyi anlamiyorum. belki silahtan benden iyi anlayan vardir cikar aciklar. tuzlu suya mruz kalmis hatta ustunde mercan olusmus mermi ateslenir mi? yosunlar armor piercing etkisi mi gosterir. o mermilerden bir cacık olmaz da, olay o değil zaten. birileri elinde tuttuğu mermileri çeşitli sebeplerden ortadan kaldırıyor. ergenekon davasından sonra çok çıktı bu tip haberler. çoğu tırıvırı sebepler için elde tutulan mermilerdir; ama açıkcası ağır silahlara ait mühimmatların ortalıkta dolanması hoş bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ülkemizde zamaninda rejime laf eden laiklik gerekirse kanla gidecek diyenler yargilanmaz, rejimi korumaya calisanlari hapislerde cürütürler. Geri kafali dolu ülkem hic gelismeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ben de nikinden korkup eyvah adam '' ALLAH ALLAH'' nidalarıyla gelecek şimdi diye korkmuştum, ama korktuğum çıkmadı neyse ki =) Çok doğru tabi yazdığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 said: Hah, senin derdin e-muhtıraysa, 28 şubatsa onu da söyle canım cicim, şaşırmam zaten onları da yargılamak istersen. açarız bakarız hukuk kitabına, eğer bunların karşılığı suçsa, yani yapılan şeyler resmi evraklarla vs suç teşkil ediyorsa gönülden katılıyorum sana, hemen 28 şubatçıları da yargılayalım, e-muhtıranın yazarı büyükanıt'ı da, bana uyar. Ha bunlar suç değil de sen kendi kendine gelin güvey oluyorsan onu ne yapacağız? Zira benim bildiğim kadarıyla ne 28 şubatta ne e-muhtırada direkman bir müdahale, yönetime el koyma, yani resmi bir DARBE olmadı. Sonunda kavrayabildiğin için kurban kesicem. Gelelim dediklerine; 12 Eylül darbecileri'nin yargılanması için ne isteniyor ? Yasa değişikliği. 28 Şubat ve e-muhtıra yayınlayanlar için yasa değiştirilemez mi ? Değiştirilir. Yapılanların suç olup olmadığına bakalım diyorsun. Onu hukukçulara soralım , o olaylar yaşandığında hukukçuların verdikleri tepkilere bakalım istersen. Nezamandan beri TSK seçilmiş bir meclisi dağıtma yetkisine sahip ? Muhtıra'nın anlamı ne ? Bak kardeşim şöyle şöyle yap , yoksa alırım aşağı seni. Bu ne demek ? Bu suç değil mi ? Yasa ile korunuyorsa bu tarz teşebbüsler ve eylemler , onlar için de yasaların değiştirilmesi lazım ve yapanların yargılanması lazım. Başından beri bunu diyorum ama , napalım 1 sayfa açıklamak lazımmış. Kısaca işi bitmiş adamları yargılamak için , darbecilere savaş başlığı altında söylemler yapmak gösteriş. Darbecileri öyle ucundan , kenarından değil , kökünden ortadan kaldıracak düzenlemeler gerekli. Geçmiştekileri elleyelim de , yeni teşebbüslere karışmayalım , hatta ses çıkarmayalım. Samimiyete gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Yasa değiştirilmesine değiştirilir de ne yazacaksın o yasaya, onu merak ettim. "Mevcut hükümete tehdit" mi? Neye göre, kime göre bir yasa? Dediğin suçun, dağıtma yetkisine karşı hazırlanacak yasanın tanımı nedir? neyle ispatlayacaksın? sg-1 said: "x yargılanıyorsa y de yargılansın" diyenin "y yargılanmıyorsa x de yargılanmasın" dediği sonucuna ancak senin gibi bir master demogog varabilirdi. çırak demogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kenan evren dota oynasın biz yargılayalım en iyisi, hükümette iş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Diyelim ki yargılandırlar ve suçlu bulundular. Sonuç?? Vakti zamanında Erbakan'a yapıldığı gibi af mı çıkartıcaklar bide? Yada ergenekonda gördüğümüz gibi bu yargılama süreçlerinde adamların ecellerinin erken gelmesini sağlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Onu hukukçular düşünecek sg-1 , kime göre neye göre değil. Her kurumun yetkileri yasa ile belirlenir. Yasada bulunmayan şeyleri göreviymiş gibi eline kolunu sallayarak yapıyorsa , ağızda sakız edilmeyecek , kişiden kişiye yorum farkı çıkmayacak şekilde kesin ve net yasalar çıkarılır. Bizim yasalarımızın en büyük zaafı sakız gibi olmaları. Bunun cereneleri de çekiliyor yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Yasal olarak Tsk rejimi korumakla yükümlüdür. said: Adil düzen gelecek.Sorun şu kanlı mı gelecek kansız mı gelecek diyen başbakanı hizaya çekmek Tsk'nın görevidir.Bu yüzden yargılanamazlar. Saygı ve sevgilerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 aman ya 2 kere attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 tabi unutmamanız gerek birşey var. eskiden suç teşkil etmeyen bir olayı örnek alıp günümüzde yasa çıkarıp insanları yaptıklarından dolayı yargılayamazsınız. Tabi 28 şubat e-muhtıra olayına atıfta bulunuyorum. Bunlar yapıldıkları dönemde anayasal bir suç değilse istersen takla at , yasa çıkar bu tarz eylemleri suç kabul et. Geriye doğru bu şekilde hukuk işlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar